18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Erotikus horoszkóp Valentin-napra 18+

Így szerezhetsz örömöt a párodnak

A csillagjegyek más-más kényeztetést szeretnek.

A csillagjegyek nemcsak a klasszikus személyiségjegyeket illetően adnak útmutatást, de azt is elárulják, hogy kinek milyen a szexuális étvágya.

Ha igazán forró perceket tervezel Valentin-napra, akkor olvasd el, hogy a partnered csillagjegye szerint mitől indul igazán be!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos csillagjegyű férfit azzal tudod igazán boldoggá tenni, ha szexfantáziái közül teljesítesz néhányat. Kifejezetten szereti, ha ő irányít az ágyban, tehát akár egy szerepjátékba is belemehetsz - például egy szexi nővérkejelmeztől garantáltan beindulnak az érzékei. Az étvágya szinte kielégíthetetlen, olyan, mint egy ragadozó, mindemellett pedig nagyon intenzív szerető, aki nem csak kapni, de adni is nagyon szeret.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bika férfi úgy bevadul, ha szexről van szó, mint a bikák a vörös posztó láttán. Nagyon érzékenyen reagál a legapróbb illatokra és érintésekre is, már azzal is az orgazmusig hajszolhatod, ha csak a kezed nélkül, például a hajaddal izgatod. Imádja, ha egy nő minden gátlásától megszabadulva szeretkezik vele, tehát vedd elő a vadabbik énedet, és akár egy szexi bőrcuccba bújva keltsd életre érzékeit!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek a meglepetések embere, pláne, ha a szexről van szó. Kifejezetten szeret új pózokat kipróbálni, még akkor is, ha azok egészen nyaktörőnek tűnnek, ahogy a szexuális segédeszközök használatától sem riad vissza, sőt. Imádja a merész játékokat, ezért Valentin-nap előtt nem árt, ha benézel egy felnőttnek készült játékszereket árusító boltba. Meghálálja figyelmedet!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák férfit leginkább a részletekkel lehet felizgatni, vagyis egy szexi fehérnemű, egy érzéki illat vagy az apró érintések sokkal nagyobb hatással vannak rá, mint ha egy új pózt lesnél el a Káma-Szútrából. Imádja az előjátékot, különösen nagyra értékeli, ha például vágyfokozó finomságokkal kényezteted, és csak ezután térsz a tárgyra. Hasonlóképpen értékeli, ha csak az ajkaidat használva próbálod meg elcsábítani.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlánról köztudott, hogy imád a középpontban lenni, ez az ágyban sincs másképp. Szereti, ha kényeztetve van, ugyanakkor hiúsága is előbukkan - igazán az teszi boldoggá, ha ő irányíthat. Próbálj ki egy olyan szerepjátékot, amiben úgy teszel, mintha vonakodnál ágyba bújni vele, ez fogja csak igazán felkorbácsolni a vágyait! Esetleg kötözd ki finoman a kezeit, amíg kényezteted, így igencsak felfűtött állapotba kerül.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Nevével ellentétben a Szűz férfi egyáltalán nem visszafogott szerető, sőt. Valódi lepedőakrobata, akit leginkább a női test látványa tüzel fel. Egy szexi csipkefehérnemű, illetve az, ha látja, amint önmagadat kényezteted, pillanatok alatt beindítja. Ugyanakkor ő az, akinél egy sztriptízzel is telibe találhatsz, hiszen minél több ruha kerül le rólad, annál izgatottabbá válik.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg férfira jellemző átgondolt cselekvés az ágyban is megnyilvánul. Nem hat rá inspirálóan, ha partnere ajtóstul ront a házba, és rögtön a lényegre tér - szeret a részletekre hangsúlyt fektetni. Ezért húzd sokáig az előjátékot, a szádat használva térképezed fel teste minden porcikáját, beleértve a legférfiasabb részét is. Akár a szemét is bekötheted. Ez biztosan megőrjíti, és - félretéve úriember mivoltát - ő is bevadul.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió számára a szenvedély mindennél fontosabb, ezért nem egyszerű a kedvére tenni az ágyban. A szó legpozitívabb értelmében egy igazi vadállatról van szó, akit azzal tudsz levenni a lábáról, ha hajlandó vagy tabuk és gátlások nélkül átadni magad neki. Ehhez jó tippeket adhat egy korhatáros film, amit akár közösen is megnézhettek, biztos, hogy értékelni fogja, hogy ilyennel készültél Valentin-nap éjszakájára.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas férfi számára a szex egy izgató társasjáték, amit csak ketten lehet játszani, de a csalás is megengedett. Ebből kiindulva érdekes lehet, ha az előjátékot egy erotikus társasjátékkal, netán vetkőzős pókerrel forrósítod fel, és ezután térsz át a dolog pikánsabb részére. Ez lehet egy szexi öltánc is, miközben a pasi szeme be van kötve, és csak az érzékeire támaszkodhat, de segédeszközök is szerepet kaphatnak a játékban. Légy kreatív!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bakok általában hűvösnek tűnnek első látásra, de gátlásaik az ágyban pillanatok alatt feloldódnak. A csillagjegy férfi tagjai szeretik, ha a kezükben van a gyeplő, illetve, ha a partnerük teljesíti kívánságaikat, de attól indulnak be igazán, verbális megerősítést is kapnak. Tedd félre a gátlásaidat, és legyezgesd a pasi hiúságát azzal, hogy szavakba öntöd, mennyire jó vele.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő különcsége szexuális téren is megnyilvánul. Előnyben részesíti az extrém helyzeteket, pózokat, szívesen kipróbál minden újdonságot, bár nehéz neki ilyesmit mutatni. Ha új színt akarsz vinni az intim pillanataitokba, érdemes lehet nem megszokott szexhelyszíneket kipróbálni, esetleg néhány trükköt ellesni egy-egy pornófilmből, ugyanis a jegy szülötte kifejezetten kedveli az efféle ínyencségeket!

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak pasi imádja, ha a nő minden trükkjét beveti, csak hogy elcsábítsa őt, tehát elő a fegyvereiddel! Fedezd fel teste valamennyi erogén zónáját az ajkaddal és a nyelveddel, de ne feledkezz meg a jól bevált tejszínhabról se, ezzel garantáltan sikered lesz. Kényeztesd egészen addig, amíg már-már önkívületi állapotba kerül, csak ezután térj rá a lényegre!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük