18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 vérforraló előjáték vetkőzés és szex nélkül (18+)
Szexi pasiőrjítő praktikák
Tedd lángolóan szenvedélyessé Bálint-nap északáját!

Ha fenn akarod tartani párod szexuális érdeklődését, ne tapints rögtön a lényegre, inkább vedd rá egy kis huncut játszadozásra.

Szakíts a hagyományos ráhangolódással, és próbálj ki új és kreatív vágykeltő módszereket, melyek nem a legérzékenyebb testrészek izgatásáról szólnak, hanem arról, hogy ellenállhatatlanul megkívánjátok egymást.

Az előjátékot jóval hamarabb elkezdhetitek, mint eddig, és akár órákon át is elhúzhatjátok. Gondolj bele, milyen izgalmas borzongás járhatja át pasidat, mikor a reggeli készülődés közben már olyan ingerek érik, hogy leginkább azonnal leteperne, pedig erre munka előtt már nincs is lehetősége.

Így aztán, míg haza nem ér, fenntarthatod élénk érdeklődését a szex iránt, és folytathatod is az érintés és vetkőzés nélküli előjátékot. Hogy új színt vigyél kapcsolatotokba, legyél szexuálisan a legkiszámíthatatlanabb, és akkor te leszel a világon a legjobban értékelt szerető.

Apró trükkök tárháza

Ha szeretitek a társasjátékot, és könnyed kikapcsolódásra vágytok, játsszatok szex-betűkirakót! Kövessétek a játékszabályokat, de minden kirakott szót valahogy a szexushoz kell kapcsolni. Használd ezt olyan üzenetek közvetítésére, melyek arról szólnak, hogy mit is csinálsz majd kedveseddel a játék után: biztos lehetsz benne, hogy érti majd a célzást, és minél hamarabb szeretné elkezdeni a másik közös elfoglaltságotokat.

Készíts szexis feljegyzéseket, majd rejtsd el azokat a lakásban olyan helyeken, ahol könnyen megtalálja: lehet a hűtőszekrény italtárolójában, a fürdőszoba tükrére ragasztva vagy akár a levéltárcájában.

Ami a papírlapon álló szövegeket illeti, lehetsz bátran merészebb. Írhatod akár ezt is: ha most itt lennél, letérdelnék eléd. Mondd ki legrejtettebb erotikus vágyfantáziáidat, és ígérd meg, hogy ez történik majd vele.

Bízd a véletlenre!

Készíts néhány szexi javaslatot a következő éjszakára, majd oszd azokat három csoportba. Az első kupacba azok kerüljenek, melyek megmondják, hogy hol történjen a dolog: például a konyhaasztalon, a kocsitokban vagy éppen az ablak előtt - teljes kivilágításban. A másik meghatározza, hogy mit tegyetek, akár a testhelyzetről, az orális szexről vagy kölcsönös maszturbálásról van szó.

A harmadik pedig a segédeszközökre vonatkozó utasításokat tartalmazza: szemkendő, kézbilincs, kötél, esetleg videofelvétel. Ezt követően közösen húzzatok mindhárom csoportból: a véletlenszerűen felvázolt huncut jövő garantáltan tűzbe hoz mindkettőtöket! Ha nemcsak szextippjeinkre vagy kíváncsi, de Valentin-nap alkalmából szívesen meglepnéd párodat egy szexi vacsorával is, válassz legjobb receptjeink közül!

Kösd be a szemét!

A szembekötősdi nagyszerű légkört teremt a szerepjátszáshoz, különösen akkor, ha nem szeretnél ruhával kiegészített, mesteri előadást nyújtani. Egy selyemkendő csökkenti a gátlásosságot, élesíti az észlelést, hiszen amikor az egyik érzékszervet kikapcsolod, a többi fokozottabban működik.

Párod tehát vakon nem tudhatja, mi történik vele a következő pillanatban, ezért végig a feszült izgalom állapotában marad: ezalatt vesd be minden praktikádat, hogy minél jobban megkívánjon, azonban úgy tedd mindezt, hogy egy ujjal se érj hozzá, és ruháit se vesd le!

Izgathatod egy madártollal, egy selymes ruhával, vagy ami még huncutabb, hajad vagy melled érintésével, hiszen csak a kezedet nem használhatod. Egy idő után cseréljetek, hogy egyikőtök se maradjon ki az izgalomból!

A félénk domina tánca

Amikor pedig már nem bírjátok, térjetek a lényegre! Az előadás itt is azzal kezdődik, hogy bekötöd a barátod szemét, bevezeted a hálószobába, kezét is összekötöd hátul, és szépen lefekteted az ágyra. Ezután leveheted szeméről a köteléket, de csak akkor, ha legszexibb fehérneműdbe öltözve állsz előtte.

Most nincs más dolgod, mint egy ideálisan romantikus vagy éppen buja számra ellenállhatatlan táncba kezdeni. Az izgató magánszámot kezdd távolabbról, majd menj egyre közelebb megkötözött kezű partneredhez, végül pedig fészkeld magad az ölébe. Csak ekkor szabadulj meg végleg minden ruhadarabtól, hogy teljesen meztelenül és természetesen érinthetetlenül állj előtte. Csókold meg szenvedélyesen, miközben háta mögött eloldozod a köteléket, hogy immár szabadon átadhassátok magatokat vágyaitoknak.

Cikkünk Tracey Cox Szex című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük