18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 vérforraló, csajos szexjátékszer (18+)

Amitől a pasi is beindul

A játékszerekkel nem csak magadnak okozhatsz örömet. Tüzeld fel a párodat is!

Közeleg a Valentin-nap. Mit szólnál egy olyan ajándékhoz, ami neked és a kedvesednek is felejthetetlen órákat szerez? Ne hidd, hogy a pasi minden kütyütől menekül: a szexboltok polcain bőven akadnak olyan szerkezetek, melyekben ő is örömét leli. Csak tudnod kell, hogyan válassz!

Mi most segítünk néhány érzéki kiegészítő-ötlettel, melyek ha nem is mindennapi, romantikus ajándékok, annál nagyobb örömet szerezhetnek mindkettőtöknek!

Vibrátor - a bevált klasszikus

A legalapvetőbb és a legnagyobb választékban fellelhető örömszerző megoldás a vibrátor. Könnyen, diszkréten beszerezhető akár a neten is, ha nem szeretnél fürkésző tekintetekkel találkozni a boltban. Külön előnye, hogy akár magányos óráidat is megédesítheti, ám ha nem egyedül szeretnéd használni, figyelj oda, hogy az igazi méretét ne haladja meg, hiszen az könnyen félreértéshez vezethet. Párod szinte biztos megsértődne, ha az övénél nagyobbal próbálkoznál.

Az időzítéssel is jobb, ha óvatos vagy: amennyiben a férfi túl gátlásos, ne a bemelegítésnél vedd elő, inkább akkor rántsd ki az ágy alól, ha már kellően belemelegedtetek. Előtte azonban nem árt tájékozódni, hogy mit szól hozzá a párod. Kezdd el kényeztetni magad, és meglátod, a hatás nem marad el! Hanyagold egy picit a pasit, hogy ő csak passzív résztvevőként legyen jelen: mindez néhány percig fog csak tartani, akkorra ugyanis biztosan átveszi tőled az irányítást. Ha már régebb óta gyakorlatoztok, és megbarátkozott a gondolattal, Valentin-nap alkalmából újíthatsz egy más formájú, netán nagyobb eszközzel, hiszen biztosan nem lesz belőle sértődés.

Rezgő péniszgyűrű - egy kis pezsgés

Kevésbé elterjedtebb játékszer a vibrátornál, de ugyanolyan izgalmas a rezgő péniszgyűrű. Felvezetése már korántsem annyira könnyű, de egy kis praktikával azért megoldhatod. Célja kettős: egyrészt a gyors rezgő mozgás következtében könnyebben és gyorsabban megtelik vérrel a pénisz, és segít megőrizni is ezt az állapotot, hogy ne legyen fél hat félúton. Emellett a rezgés bizsergető hatása a pasira is vágyfokozóként hat, de te is örömödet lelheted benne.

A rezgős kis rész a pénisz fölé támaszkodik, amelynek előnye leginkább a klasszikus misszionárius pózban érvényesül, így ugyanis eléri a csiklót, stimuláló hatásával pedig nehéz versenyre kelni. Leginkább akkor ajánljuk, ha már jól összeszoktatok, és legfőképp abban az esetben, ha épp nem vad gyönyörökre vágytok, hanem inkább meghitt, lassú szeretkezésre.

A drágább változatok cserélhető elemmel ugyanúgy elérhetőek, mint az egyszeri próbálkozásra alkalmas eldobható társaik, melyek a nagyobb áruházak és drogériák polcain is fellelhetőek.

Plüssbilincs - huncut vadság

Ha az első két játékszert már kijátszottad, vagy egyszerűen egy igazán fékevesztett éjszakára vágysz, vedd a kezedbe a gyeplőt, és kattanjon a bilincs! Csak akkor javasoljuk azonban, ha tökéletesen megbíztok egymásban, és ismeritek egymás határait, de ha az előfeltételek megvannak, csak a képzeletetek szabhat határt az élvezetnek.

Fantáziáltál már arról, hogy kiszolgáltatott helyzetben kényeztetnek, esetleg egy betörő játszik veled? Ha igen, fordítsd meg a dolgot, és lepd meg párod azzal, hogy az egyik pillanatban az ágyhoz szegezed: nem kell túl erős dominahajlam, hogy rákapj az ízére, hiszen ő sem fog sokáig tiltakozni. Mostantól tiéd az irányítás, elő tehát a szexvadmacskával a belsőből!

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Egészen új érzés kerít majd hatalmába, hiszen mámorító lehet a tudat, hogy te vagy az abszolút főnök. Használd is ki a lehetőséget, és tégy a saját kedvedre, de közben élvezettel lesd, mindez milyen őrjítően hat a pasidra! Ha még több vadságra vágysz, és neki is tetszik a dolog, a kisebb harapások is beleférnek.Ne legyen kétséged afelől, hogy a következő együttlétkor már odakészíti az eszközt az éjjeliszekrényre! Nagy előnye a játékszernek, hogy kiváltható egy egyszerű selyemsállal, köntöskötővel, nyakkendővel is, így még pénzbe sem kerül.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük