Hogyan találj rendes pasit a neten?

A tökéletes társkereső-adatlap ismérvei

Normális pasit a netről? Nem lehetetlen. Olvasd el tippjeinket, és könnyedén rátalálhatsz!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Fiatalon, a boldog, alkoholgőzös egyetemi évek alatt még jóval több idő és lehetőség van az ismerkedésre, mint amikor végérvényesen és visszavonhatatlanul belépsz a munka nyolcórás világába. Ha reggeltől estig elárasztanak a teendők, egyre nehezebbé válik az ismerkedés, különösen, ha tartod magad a házi nyúlra nem lövünk filozófiájához. Tény, hogy a munkahelyi kapcsolatok komoly nehézségekkel járnak, és legtöbbször nincs jó hatással a magánéletre, ha pároddal ugyanaz a szakmátok.

Ha szeretnéd elkerülni, hogy a mindennapos feladatok beszivárogjanak a magánéletedbe, ha a munka mellett nincs időd az ismerkedésre, ha úgy általában nem akar rád találni a szerelem, akkor is van megoldás.

Hasonló helyzetben érdemes kipróbálnod az internetes társkeresőket, amelyek az általánosan elterjedt rossz vélemény ellenére remek ismerkedési fórumként szolgálhatnak, ha nincs időd a való világban keresni az igazit. Néhány alapszabályt azonban nem árt betartanod annak érdekében, hogy a kiábrándító csalódásokat elkerülhesd. Íme, a legjobb praktikák, hogy minél hamarabb rád találjon a szerelem!

Szerelem, képekben

Ha az ember társkeresésre adja a fejét, komoly dilemmát okozhat, hogy mégis mennyire vállalja fel a saját arcát. Hiszen ezeken az oldalakon olyan ismerősökre bukkanhatsz, akikről nem is gondoltad volna, hogy ilyen úton keresik a szerelmet. Érdemes azonban figyelembe venned azt a tényt, hogy, ha nem mutatod meg az arcod, senki nem fog megkeresni, akármilyen ígéretes is az adatlapod. Ha tehát komolyan elszántad magad, hogy a netes párkeresés útjára lépsz, akkor azt lehetőség szerint képpel tedd. Minél több fotót teszel fel magadról, az érdeklődők annál valóságosabb képet tudnak alkotni rólad.

Az általánosan elfogadott vélemény az, hogy a legtöbben a csábos helyzetben pózoló, mosolygós lányokra kattintanak, ha azonban szeretnéd elkerülni az egyértelmű szexuális felajánlásokat, és tényleg az igazira vadászol, inkább olyan fényképeket tölts fel, amelyek a lehető legjobban árulkodnak személyiségedről. Lehet az egy bulikép vagy egy elkapott pillanat egy hétvégi kiránduláson, azonban a pálmafa alatt mosolygó nyaralásos kép nem feltétlenül a legjobb választás. A nyitó oldalra pedig feltétlenül olyan fotót tegyél, amin jól kivehetően, közelről látszódik az arcod, hiszen sokkal többen felfigyelnek egy nőre, mint egy hangyára.

Magadról mennyit és hogyan?

A kép az első szűrő, mivel a szerelmet kutatók nagy hányada úgy állítja be a keresőt, hogy csak fotóval ellátott adatlapokat dobjon ki. Ezután azonban már a név dönt: minél szellemesebb és egyedibb hangsor mögé rejted arcodat, annál többen fognak érdeklődni. Garantáltan többen kattintanak egy Lovegirl nevű lányra, mint Andi128-ra, de a különleges, sötét vagy buja hangzású szavak kombinációival is kimondottan népszerű neveket alkothatsz, mint a démon, párduc és hasonlók, de ha ilyet választasz, akkor buja ajánlatokra is számíthatsz.

Ha rátaláltál a tökéletes névre, már csak a megfelelő rovatokat kell kitöltened. A legördülő ablakokkal sok gond nincs, itt a választási lehetőségek közül könnyedén kiválaszthatod azokat a tulajdonságokat, amelyeknek szeretnéd, hogy partnered megfeleljen. A legtöbb társkeresőn azonban van egy bizonyos magamról rovat is, amin sok minden áll vagy bukik.

Az emberek többnyire ebből a pár sorból döntik el, hogy a képen túl is rejtőzik-e valami izgalmas az illetőben, úgyhogy ne ess abba a hibába, hogy átlagos és tárgyilagos szöveget álmodsz ide. Mivel az előző rovatokban a külsőd összes jellemzőjét meg kellett már adnod, ide írj egy személyes hangvételű jellemzést, vallomást, lehetőleg minél stílusosabban és egyedibben. Szólhat az a szerelemről vagy az életről, szinte teljesen mindegy, a fontos az, hogy figyelemreméltóan más legyen, mint a nagy átlag. És a szöveg legyen tökéletes helyesírási szempontból.

Kit szeretnél?

Miután magadat kitöltötted, már csak arra kell figyelmet fordítanod, hogy kire vadászol. Ebbe a rovatba sem árt egy stílusos, humoros leírást illesztened, azonban itt az is elengedhetetlen, hogy lényegre törő legyél. Itt kiszűrheted az összes olyan közeledési formát, ami egyáltalán nem érdekel, és amire nem szeretnéd pazarolni levelesládád férőhelyét. Ha tehát modern felfogású vagy, de nem olyan értelemben, hogy hármasban is szívesen ágyba bújnál valakivel, akkor azt nem árt, ha adatlapodon is feltünteted: valószínűleg így is lesz olyan, aki hasonló ajánlatokkal keres meg. A társkereső oldalakkal azonban ez is együtt jár: nem kerülheted el a megdöbbentő és kiábrándító élményeket sem, de annál nagyobb öröm lehet, ha valóban egy neked való kincsre bukkansz a sokszínű tömegben.

Kis társkereső etikett

Ha adatlapod teljes készenlétben áll, akkor felkészülhetsz a keresésre. A legtöbb esetben természetesen csak némi pénz ellenében lehetsz a keresgélő társadalom teljes értékű tagja. A szerelem azonban valószínűleg ebben az esetben sem kopogtat be egy nap alatt, de arra, hogy rátalálj a párodra, érdemes időt áldoznod.

Időközben számíthatsz olyan levelekre is, amelyekre válaszolnod sem érdemes, ha például egy házas pasi invitál egy laza légyottra, de általánosan elfogadott etikett, hogy a kulturáltan érdeklődő férfiaknak akkor is illik visszajelezni egy levél erejéig, ha nem ismersz bennük álmaid lovagjára. Amikor azonban te keresgélsz a pasik között, jó, ha ügyelsz a gyanús adatlapokra, amelyeken ott villog a gondosan rejtegetni próbált neonreklám, hogy bizony a kigyúrt testű modellfiú nem éppen az a középkorú köpcös fazon, aki kizárólag 20 és 29 év közötti, kerek mellű, feszes popsijú lányokra vadászik.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Csalódások, félresikerült randik márpedig vannak, ha azonban kellőképpen körültekintő vagy, és nem dőlsz be az első szép szónak, hanem a nagy találkozás előtt egy kicsit körbejárod a pasit, akkor a társkeresők rengetegében is megtalálhatod a boldogságot. Miért ne tennél egy próbát?

Ezt is szeretjük