18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Az orgazmus kiváltására alkalmazott pettingtechnikák (18+)
Ha kellően figyelmes és ügyes vagy, nem kizárt, hogy pettinggel csodálatos orgazmust ajándékozhatsz párodnak.

A petting lényege, hogy a felek simogatják, becézik egymást, ölelkeznek, csókolóznak, az erogén zónákat és nemi szerveket izgatják, de soha nem jutnak el a közösülésig. A petting sokkal elnyújtottabb tevékenység, mint az előjáték, amit akkor érdemes beiktatnod a szeretkezésbe, ha:

  • annyira fiatal vagy, hogy meg akarod óvni a szüzességed,
  • szexuális életed szeretnéd változatosabbá tenni,
  • nem szeretnél teherbe esni, és a legbiztonságosabb módszert keresed,
  • átmeneti vagy tartós szexuális zavarokkal küzdesz, vagy csak részlegesen tudsz eljutni az orgazmusig.

A petting a fiataloknál és az időseknél egyformán fontos szerepet tölt be, hiszen a lényege az, hogy művelőinek időt biztosít arra, hogy felfedezzék, vagy éppen élvezzék testük erogén zónáit.
A petting előnye, hogy kedvesünk egész testét megismerheted, és időről időre bővítheted a felfedezett erogén zónák tárházát. Ha tökéletes nemi gyönyörre törekszel, akkor érdemes tökéletesíteni a mindenkor alkalmazott módszereket is. Az általános erogén zóna, azaz a mell, csikló, G-pont mindenkor rendelkezésedre áll, azonban emellett fontos szem előtt tartanod a többi felfedezendő területet is.

Lépésről lépésre

A petting szinte kivétel nélkül minden esetben a csókkal kezdődik, hiszen ez tökéletes módja az egymásra hangolódásnak. Csók közben a kéz természetesen nem pihen, és végigjárja a partner testének elérhető pontjait. A masszázs sokat segíthet abban, hogy minden egyes erogén pontot felfedezhess és végigjárhass partnered testén.
A petting következő lépcsőfoka, amikor már kifejezetten az orgazmus kiváltására alkalmazod, ebben az esetben az aktív, erősebb ingerlés már koncentráltan a legérzékenyebb erogén zónákra és a nemi szervre irányul. Amennyiben pettinggel éritek el az orgazmust, fontos szem előtt tartanotok, hogy az e módon kiváltott orgazmus fizikailag teljes értékű lehet, de érzelemileg és lelkileg hiányozhat az eggyé válás átélésének igénye és szépsége, vagyis a teljes kielégülés.

Az orgazmus kiváltására alkalmazott technikák

Férfiaknak: csikló ingerlése

A nők legérzékenyebb ingerlési pontja a csikló. Az ingerlést ezen a ponton csak bizonyos izgalmi szint elérése után lehet elkezdeni, amikor a nemi szerv már elegendő nedvességet termelt.

Ha előbb kezded el izgatását, az bizony fájdalommal járhat. A csikló közvetlen ingerlése előtt ajánlott a partnered hasának, combja belső felének és nemi szerve környékének simogatása. Ezután érdemes a csikló izgatását elkezdened. A csikló az ingerlésre megkeményedik, így miután elérted ezt az állapotot, érdemes óvatosan, finoman bánnod vele, hisz ilyenkor nagyon érzékeny. A csikló izgatása közben időnként egy ujjbegynyi távolságra a hüvelybe is betévedhetsz - pontosan a csikló alatti részre -, ami erősen növeli az ingerlés szintjét.

Nőknek és férfiaknak: G-pont ingelése

A G-pont a hüvely felső - hasi - részén található, a hüvelybemenettől körülbelül hat-tíz centiméterre. Legjobb, ha először az ujjaddal óvatosan kitapintod. Az izgalom hatására babszem nagyságúra duzzad. Ilyenkor a nő először átmeneti vizelési ingert érez, ami lassan átalakul szexuális gyönyörré. Egyes nők közlése szerint a G-pont ingerlésével kiváltott orgazmus erőteljesebbnek és kielégítőbbnek tűnik a hüvelyi orgazmusnál. Ezt a típusú pettingtechnikát ötvözheted orális izgatási módszerekkel is. Azonban hogy ne csak a nőkről beszéljünk, a férfiaknál is létezik egy G-pontnak nevezett terület, melyet az ánuszban találhatsz meg, a bemeneti nyílás felett három-négy centivel. Ezen pont izgatására ugyanolyan érzékenyen reagálnak, mint a nők. A férfiaknál azonban fontos szem előtt tartani, hogy párhuzamosan a G-pontjuk ingerlésével az orgazmus eléréséhez elengedhetetlen hímvesszejük ingerlése is, akár kézzel, akár szájjal.

Nőknek: pénisz kézzel való ingerlése

Amikor párod péniszét ingerled, használd mindkét kezed. Egyikkel simogasd a herezacskót alulról felfelé, a másikkal tapogasd végig a merev hímvesszőt, majd enyhén húzd vissza a fitymát, kezed legyen síkos, majd ujjaid hegyével cirógasd végig a hímvesszőt.

Később ezt marokra fogva is folytathatod a fityma le- és felhúzogatásával. Az ingerlésben időnként érdemes szünetet tartanod, hogy ne történjen meg túl gyorsan a magömlés.

Nőknek és férfiaknak: különböző testrészekkel való ingerlés

Elsősorban a nemi szervekkel és a mellekkel való ingerlések a leggyakoribb technikák, de - ha párod úgy kívánja - egyéb testrészek is bevonhatók a játékba. Például a férfi pénisze makkjával izgathatja a nő mellbimbóit, csiklóját. A női melleknek szintén különös szerepe lehet a férfi bármely testrészének izgatásában és ingerlésében.

Nőknek és férfiaknak: segédeszközökkel való ingerlés

A petting során a segédeszközök teljes arzenálját bevetheted. A szexshopokban kapható vibrátorok, művaginák, gésagolyók, ujjra helyezhető, rezgést kiváltó eszközök mind-mind óriási segítséget nyújtanak az orgazmus elérésében.

Ezek használatáról mindenképp érdemes a szexuális érintkezés előtt partnereddel egyeztetni.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük