18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 észveszejtő női orgazmustechnika (18+)

Amivel garantált a gyönyör

Élvezed a szexet, de lehetne jobb is? Ha tudod, mire vágysz, a legforróbb módszereket tanítsd meg párodnak is!

Ha szeretnéd, hogy pároddal is sikerüljön az, amit magadnak gond nélkül meg tudsz adni, nem árt néhány dolgot megosztanod vele. Természetesen nem csak úgy juttathat el a csúcsra, ha rávezeted a rikító fénysávokkal szegélyezett kifutópályára, de hidd el, ha át is adod neki a saját magadon kitapasztalt, legforróbb technikákat, a gyönyör egészen más lesz az ő karjai között.

Amennyiben örülnél neki, ha nem csak néhány, kivételes alkalommal éreznéd az orgazmust, avasd be párodat legintimebb titkaidba!
Íme, a legforróbb orgazmustechnikák, melyeket kár lenne előtte titokban tartanod.

Fürge ujjak

A gyönyör egyik legforróbb módja, ha pasid a kezével juttat el a csúcsra. Bár számodra egetrengető érzés lehet, párodnak nem kevés fejtörést okozhat ez a technika. A legtöbb férfinak nem sok anatómiaórában volt része, márpedig, ha örömet szeretne neked okozni, elengedhetetlen, hogy odalent gond nélkül kiigazodjon. Sokan természetesen az évek során gyűjtögetik a tapasztalatokat, és hamar eljutnak arra a szintre, hogy nem vétik el a csiklót, de azt te sem várhatod el tőle, hogy kedvenc mozdulataidra is segítség nélkül ráérezzen.

Ha szeretnéd, hogy az együttlét ne a fellángoló, majd újra alábbhagyó izgalom hullámaival járjon, mutasd meg neki, hogyan szereted! Ha az előjáték során veszi párod a bugyid felé az irányt, gondoskodj róla, hogy legyen kéznél síkosító, hiszen, ha nem vagy elég nedves, a csikló izgatása inkább kellemetlen, semmint gyönyörteli élmény lehet. Tarts előtte egy buja bemutatót, ez garantáltan nem lesz ellenére.

Ha szégyenlősebb vagy annál, hogy gátlásaidat levetkőzve a szeme láttára okozz magadnak örömet, akkor a legjobb, ha az ő ujjait segíted a megfelelő helyre, és irányítod a mozdulatait. Előfordulhat, hogy elég egy apró helyreigazítás is a tempót illetően, hogy gyorsabban vagy lassabban esne jól neked, és így már semmi nem állja a gyönyör útját. Ha kézzel kitapasztalta vágyaidat, akkor sem lesz gondja, ha nyelvvel szeretne a csúcsra juttatni.

Élvezet segítséggel

Ha az utóbbi technikát választja párod, de vadabb izgatásra vágynál, mint amit ajkaival okoz, jelezd neki, hogy van még egy hely, ahol tevékenykedhet. Ha orális szex közben a hüvelyedről sem feledkezik meg, és ujjaival felfedezi a legforróbb orgazmuspontodat, vagyis a G-pontot, elképesztő élményben lehet részed. Ha azonban kézi vezérléssel nem boldogul, beavathatod a vibrátor használatába is, hogy azzal izgasson orális szex közben.

Sok nő úgy gondolja, hogy a pasi nem kifejezetten rajong az elektromos kütyüért, mert letaszíthatja trónjáról becses szerszámát. Ha azonban a gyönyörszerzés eszközeként a kezébe adod, nem valószínű, hogy kifogása lenne a dolog ellen, különösen, ha látja, milyen forró örömökben részesíthet a segítségével.
Ha nem csak egyféle inger ér, te is könnyebben eljutsz majd a csúcsra: dőlj hátra, és élvezd a gyönyör hullámait!

Hüvelyi orgazmus - Az igazi gyönyör?

Bár a fenti módszerekkel is el lehet jutni az orgazmusig, sokan csak azt tartják igazi élvezetnek, ha szeretkezés során érkezik a gyönyör.

Ezt azonban még akkor sem könnyű elérned, ha magadnak minden alkalommal örömet tudsz okozni, és csiklód ingerlésével párod is szinte mindig ki tud elégíteni. Ha már kitapasztaltad a kedvenc szexpózaidat, vagy tudod, hogy csak egy bizonyos helyzetben tudsz eljutni az orgazmusig, áruld el neki, mivel okozhat különleges örömet. Sok nő a lovagló pozíciót élvezi a leginkább, melynek során szabadon irányíthatja a szeretkezés ritmusát és a behatolás mélységét. Mások azonban nem vetik meg a kutyapózt sem, ami éppen vadsága miatt lehet különleges érzéki élmény.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Segíts a pasinak abban is, hogy ráérezzen a számodra ideális ritmusra, és amikor túlságosan magával ragadná a gyönyör, de te még messze jársz a csúcstól, tartóztasd egy kicsit! Iktassatok be szüneteket az aktus során, ha pedig még mindig messze vagy a végső gyönyörtől, finoman irányítsd a kezét az öled felé. Ne feledd, hogy, bár minden orgazmus más érzés, a fizikai inger egyetlen helyről indul ki, akár a csiklód ingerlése okozza, akár a behatolás során éled át.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük