18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 tűzforró tipp, hogy egyszerre érjetek a csúcsra
Vesd be praktikáinkat, és nem kell aggódnod, hogy párod hamarabb ér a csúcsra: éljétek át a közös gyönyört!

A szex minden egyes perce vadítóan élvezetes lehet. Az előjátékot is feldobhatod játékszerekkel, vagy időnként egy különösen szexi fehérneműt rejthetsz ruhád takarásába, ami azonnal beindítja pasid fantáziáját, amint lehámozza rólad a szűk szárú csőnacit. Ezt követően már csak azt kell eldönteni, hogy te uralod az eseményeket párod öléből, vagy ő veszi a kezébe az irányítást.

Akár a csilláron lógós vagy az örökzöld misszionárius póz lesz az éjszaka győztese, a legforróbb gyönyört akkor élhetitek át, ha egyszerre értek a csúcsra. Mindez bonyolultan hangzik, ha azonban tudatosan használod szexuális kelléktárad elemeit, lehetséges! Ismerd meg a közös gyönyör útját, és próbáljátok ki azonnal a forró gyakorlatokat!

Tájold be a gyönyört!

Az első lépés az úton, hogy pontosan fel tudd mérni, merre jársz. Kérd párod segítségét, aki biztos nem utasít majd vissza egy vadító csiklójátékot. Miközben el van foglalva veled, egy tízes skálán próbáld felosztani, mikor melyik fázisban jársz, és ezeket az érzeteket alaposan raktározd el magadban. Ha megtanultál különbséget tenni a különböző izgalmi szintek között, a következő lépés, hogy urald is őket. Nem kell mást tenned, csak összpontosíts az érzeteidre: határozd meg magadban, pontosan hol jársz, és egy ideig próbáld ott tartani magad, amikor pedig úgy érzed, hogy csökken a gyönyör, szándékosan izgasd magad szexi fantáziaképekkel.

Gondolj legutóbbi, vadító orgazmusba torkollt együttlétetekre, vagy segíts párodnak, és izgasd a melleidet, amíg vissza nem térsz a korábbi szintre. Az ellenkezője is igaz azonban: ha a kellemes gyakorlat során túlságosan elragadna a hév, ürítsd ki a fejedet, és próbálj meg cseppet sem szexis dolgokra gondolni, míg kicsit le nem csillapodsz.

Figyelj a pasira is!

Ha saját izgalmi szintedet ismered, itt az ideje elmerülni párod élvezetében is. Lehet, hogy sok szeretkezésbe kerül, hogy teste jelzéseiből felismerd, éppen mennyire élvezi az együttlétet, ha azonban segítségre van szükséged, tőle is bátran kérdezhetsz.

Játékos kedvűeknek a számokkal való játék sem tilos, egy idő után ugyanis elképzelhető, hogy attól a hetes szintre kerülsz pillanatok alatt, hogy párod forró hangon a füledbe suttogja, hogy ő már a közelében jár. Hamarosankitapasztalhatod, hogy mennyivel a csúcs előtt veszi gyorsabban a levegőt párod, vagy amikor éppen kevésbé izgató számára az együttlét, hogyan mozog.

Ha kölcsönösen figyelitek testetek jelzéseit, miközben az élvezetről sem feledkeztek meg, idővel könnyedén tájékozódtok majd egymás orgazmustérképén. Amellett, hogy ennek segítségével szinte karnyújtásnyira lesz tőletek a közös gyönyör forró élménye, praktikáinkat akkor is bevetheted, ha csak párodnak szeretnél örömet okozni.

Vesd be a kellékeket!

Még többet hozhatsz ki a szexből, ha feldobod néhány kiegészítővel, ami segíti az egymásra hangolódást. Meglepő, milyen izgató tud lenni, ha egy párnát helyezel a popsid alá, és elnézegeted magad a tükörben, miközben párod kényeztet: rögtön a csúcs közelébe repít a látvány. Szinte magától értetődő, hogy szexi játékszereid közül is vesd be, amit mindketten izgatónak találtok.

Van egy szexi kiegészítő, mely kifejezetten praktikus lehet célod eléréséhez. Ha vibráló péniszgyűrűt használtok, az számodra meggyorsíthatja a gyönyörhöz vezető utat, párod esetében azonban késlelteti az élvezeteket, mivel a pénisz tövét kissé elszorítva korlátozza a véráramlást. Amikor partnered túlságosan előreszalad, nem árt, ha kisebb szünetet tartotok, mialatt egy csiklóizgató vagy vibrátor segítségével te továbbra is élvezheted a gyönyört, hogy amikor újra közös szinte értek, együtt folytathassátok.

Ha felkészültél rá, hogy élesben is kipróbáld, mennyire tudod szabályozni az orgazmust, már csak partneredre lesz szükséged, illetve néhány óra szabadidőre, amikor átadhatjátok magatokat a mindent elsöprő, közös kéjnek.

Cikkünk Kate Taylor Az igazi orgazmus című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük