18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 3 legdurvább szexgyilkos, ami megöli a gyönyört
Nem a forró praktikákon múlik minden: ismerj meg pár helyzetet, amikor rejtett okok állnak a gyönyör útjába.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A társadalmi elvárásoknak megfelelően a legtöbb ember az élet minden területén maximálisan próbál teljesíteni: a munkahelyen, majd otthon partnerként, este pedig az ágyban is. A tökéletesre retusált női testek és az egyre harsányabb pornófilmek árnyékában pedig egyetlen nőnek sincs könnyű helyzete.

A tükör továbbra is makacsul megmutatja azt a kis narancsbőrt, és a vágy sem indul be csak attól, hogy a postásfiú rátenyerel a kapucsengőre. Ha mégis próbálsz megfelelni ennek a mesterségesen tökéletesített és felpumpált nőideálnak, és emiatt nem tudod saját nőiségedet kibontakoztatni, az súlyos szorongásokhoz vezethet. Ha magaddal elégedetlen vagy, az hatással van arra is, hogy a férfiak hogyan látnak, és befolyásolhatja, hogy mennyire vagy képes élvezni a szexet.

Sok munka, alkalmi szex

Ha egy szingli nőt kérdeznek a magánéletéről, könnyen eljutunk ahhoz a válaszhoz, miszerint a férfiak vagy alkalmatlanok a párkapcsolatra, vagy foglaltak. A szakemberek szerint azonban egyéb oka is van annak, hogy egyre több nő él magányosan, alkalmi kapcsolatok és csalódások között vándorolva. Ha valaki maximálisan próbál eleget tenni a munkakövetelményeknek, hogy anyagi biztonságot teremthessen magának, a gyakran nyolc óránál is tovább nyúló munkaidő után már nem marad energia egy kapcsolatra is. A nehezen szerzett egzisztenciát nem is olyan egyszerű megosztani, annak ellenére, hogy a legtöbb szingli nő szeretné.

Ha ugyanis minden erőddel arra összpontosítasz, hogy az életben egyedül is megálld a helyed, könnyen lehet, hogy a párkapcsolatra nyitott férfiakat is eltaszítod magadtól.

Az alkalmi partnerek mellett a függetlenségedet valóban megőrizheted, és időd is marad, hogy kiélvezd az előnyét annak, amit egyedül elértél, csak éppen a párkapcsolat intimitása nincs meg.

A rövid távú viszonynak megvan az a hátránya is, hogy többnyire csak a szexről szól, ahogy a Szex és New York Samanthája rendszeresen utal rá ironikusan. Kevésbé vicces következménye lehet azonban ennek az, hogy sokak az érzelmi kötődést összekeverik a vággyal, és a magányt gyönyörrel próbálják orvosolni, minél gyakrabban és lehetőleg mindig mással.

Ne akarj tökéletes lenni!

Ha félsz attól, hogy az élet minden területén maximálisan kell teljesítened, az a hálószobában siker helyett kudarchoz vezethet. Elég, ha a munkahelyeden megfelelsz a főnököd elvárásainak, a randi már ne arról szóljon, hogy minden erőddel olyannak mutatod magad, amilyennek a pasi látni szeretne. Ez igaz a szexre is. Ha az ágyig eljutottatok, ne tedd tönkre a nagy jelenetet azzal, hogy a kétségbeesésig futtatod az agyadban a gondolatot: vajon elég jó leszel-e. A maximalizmus felér egy erényövvel, míg, ha egyszerűen átadod magad a vágyaidnak, pontosan azt kapja a férfi, amire vágyik: élvezetet.

Bár az egyre nyersebbé váló pornófilmek is hatással lehetnek elvárásaira, ne az befolyásoljon, hogy a legszexibb csajok milyen mély orális technikákra képesek. Van, amit érdemes eltanulnod a pornósztároktól, de ez leginkább az, hogy igazán csak gátlások nélkül adhatod át magad a szex élvezetének.

Nem akkor leszel tökéletes partnered szemében, ha kimérten precíz mozdulattal kanyarítod le magadról a hálóinget. A szex a vágy mellett az érzelmekről szól, arra pedig nincs recept, hogy ezt hogyan fejezheted ki a leghatásosabban.

Gyönyörgyilkos aggodalmak

A nők nagy részének éppen az okozza a legtöbb görcsöt, ami a szex legjobb pillanata kellene, hogy legyen: az orgazmus. Ha kívánod a szexet, de igazán élvezni már képtelen vagy, annak hátterében állhat depresszió, a túlzott stressz vagy esetleg az orgazmussal kapcsolatos gátlás is. Számos nő ugyanis azt hiszi, hogy csak akkor jó az ágyban, ha hüvelyi úton is képes eljutni a csúcsra, és ennek érdekében akár meg is játssza a kéjt.

A szex azonban nem az orgazmus módjától függ: csináld úgy, ahogy neked a legjobban esik. Amennyiben nem okoz gyönyört az aktus, segíthet, ha magányosan ismerkedsz testeddel, és gátlásaidat félretéve partnereddel is megosztod, hogy hol és milyen mozdulatokat érzel a legizgatóbbnak.

Szorongás és filmek

Bár a legtöbb nőt érinti a szexuális szorongások valamely formája, sokan nem merik beismerni problémájukat. Amiről azonban nem beszélnek az emberek, annál inkább szólnak a filmek, ahogy a Budapesti Őszi Fesztivál keretein belül megrendezett Szex és film című filmnapok is bizonyítják. A válogatott nemzetközi sikerdarabok jól mutatják, hogy annak ellenére, hogy a szex divattá vált, és a legújabb parfümreklámról is sugárzik az erotika, a problémák nem szűntek meg, sőt, elmélyültek.

A szexuális szorongások hatással vannak a mindennapokra, a családra és az egyéni boldogságra, de a filmek tanúsága szerint a prostituált is átélheti egyszer a valódi gyönyört, ahogy a Kéjgyár hősnője, ugyanakkor a pornómozit üzemeltető család maga is megtapasztalhatja a szex árnyoldalait a Szolgáltatás című filmben.

Nem minden történet ér jó véget, de talán közelebb kerülhetsz általuk saját problémádhoz és a megoldáshoz.

Szex és film filmnapok
A rendezvény október 12-től október 18-ig tart.
Helyszín: Kino.
Cím: 1137 Budapest, Szent István krt. 16.
Weboldal: http://www.akino.hu/hirek/szexesfilm
A filmeket eredeti nyelven, angol feliratozással és magyar szinkrontolmáccsal vetítik.
Ezt is szeretjük