18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 3 legvadítóbb női orgazmuspont (18+)

Ha szeretnél eddig ismeretlen, érzéki élményeket megtapasztalni, ismerd meg pároddal együtt tested legvadítóbb pontjait!

Bár állítólag létezik a megjátszott férfiorgazmus is, azért a pasiknak mégiscsak könnyebb a gyönyör. Ezzel szemben a nő sokkal több odafigyelést igényel, azonban a hosszú, akár percekig tartó orgazmust csak mi ismerhetjük.

Ráadásul a kéjnek a női test esetében nem csak egyetlen módja van, hiszen számos olyan rejtett pont is létezik, melynek izgatásával egészen újfajta örömöket tapasztalhatsz meg. Fedezd fel a tested, vagy adj útmutatást partnerednek, és engedd, hogy a mennyekbe repítsen!

G-pont

A vadító női orgazmuspontok közül a G-pont a legismertebb, mely felfedezője, Grafenberg ausztrál tudós után kapta a nevét. Ez az 1-1,5 centi átmérőjű terület 2,5-5 centi mélyen található a hüvely elülső falán, izgatása pedig intenzívebb gyönyört okoz mind a hüvelyi, mind a klitorális orgazmusnál. Sajnos azonban nem mindenki találja meg ezt a kéjpontot hüvelyében. Lehet, hogy egyeseknek nincs ilyen érzékeny foltja, de az is elképzelhető, hogy mélyebben van, és nem lehet kézzel elérni.

Ha szeretnéd felfedezni saját G-pontodat, de kézzel nem megy, próbálkozz egy vibrátorral is, ezzel ugyanis könnyebben hozzáférhetsz a gyönyör forrásához. Ha azonban kézzel is sikerült kitapintanod az érdes felületű, érzéki területet, a leghatásosabban behajlított ujjal, óvatos, hívogató mozdulatokkal ingerelheted. Természetesen rábízhatod mindezt partneredre is, azonban ügyelj arra, hogy a huncut játék előtt feltétlenül menj el WC-re. A G-pont izgatásakor ugyanis előfordul, hogy a kéj helyett először igen erős vizelési ingert érzel, ha azonban türelmes vagy, ez hamarosan átadja helyét a mindent elsöprő gyönyörnek.

Ha szeretkezés közben szeretnéd átélni a különleges örömöt, válasszatok olyan szexpózt, melynek során partnered pénisze újra és újra az érzéki ponthoz dörzsölődik. Erre az egyik legalkalmasabb a kutyapóz, illetve az álló pozíció.

Ez utóbbinál azonban, amikor párod beléd hatol, hajolj előre, amennyire csak tudsz, hogy hüvelyed minél jobban körülölelje péniszét.

EBE-zóna

Az elülső boltozati erotikus zóna nem egy jól kitapintható pont, hanem egy átlagon felüli módon érzékeny terület a hüvely G-ponttal szemközti falán. Előnye, hogy nagyobb, illetve könnyebben megközelíthető, mint az érdes, dióhéjra emlékeztető pont, így akkor is különleges élménnyel ajándékozhat meg partnered, ha G-pontoddal nem boldogul. Emellett kevésbé felfokozott izgalmi állapotban is érzékenyebb, így akár az első felvonás is lehet az, hogy párod az EBE-zónád felé kalandozik, mielőtt a harcra kész szemközti pontra tapintana.

Mivel pedig nem a húgyhólyag felett található, ez esetben a vizelési ingertől sem kell tartanod, és a legkisebb kellemetlenség nélkül adhatod át magad a gyönyörnek.

Bár tény, hogy a G-pont ingerlése sokkal intenzívebb élményt válthat ki, ha gátlásaid akadnának ezzel kapcsolatban, kérd meg párodat, hogy a túloldalon próbálkozzon tovább. Aktus közben lovagló pozícióba helyezkedve is jól ingerelhető ez a terület.

U-pont

Bár miközben magának szerez örömöt, valószínűleg több nő is kitapintja az U-pontját anélkül, hogy tudna róla, jóval kevésbé ismert, mint a hüvelyben található párja. A tantrikus szex művelői régóta ismerik, a modern szexuális kultúrában azonban csak az utóbbi időben kezd egyre népszerűbbé válni ez az orgazmuspont, amióta a női szexuális egyenjogúság többé nem tekinti tabunak a magányos női örömszerzést.

Az U-pont a húgycső latin nevéről kapta a nevét, mivel ennek környékén található, 2,5 centire a csikló alatt. Felfokozott izgalmi állapotban a legkisebb érintésre is rendkívül intenzíven reagál, és hosszú, elnyújtott orgazmushoz vezet. Ha te magad már kitapasztaltad, hogyan juthatsz el a csúcsra U-pontod izgatásával, partneredet is beavathatod a titokba.

Némi gyakorlás után akár szeretkezés közben is játszadozhattok a különféle érzéki élményekkel: kutyapózban pasid is könnyen eléri ezt a pontot, így egyszerre izgathatja a G-pontodat és a vadító U-pontot is. Ha azonban ezt a területet is bevonjátok a játékba, fokozottan ügyeljetek a higiéniára. Mivel az érzékeny zóna közvetlenül a húgycsőnyílás felett található, fennáll a fertőzés veszélye, ami igen kellemetlen betegségekhez vezethet.

Ha saját testeden már felfedezted az érzéki pontokat, nincs más hátra, mint kikapcsolt mobil mellett átadni magad a zavartalan élménynek, amit partnereddel is megoszthatsz.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha szükség van rá, időről időre segíts neki egy kis útbaigazítással, végtére is neki sokkal nehezebb lehet úgy rálelni a forró pontokra, hogy a siker eredményét csak vizuálisan élvezheti, miközben eljuttat téged a csúcsra.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük