3 dolog, amire a pasi nem gondol, amikor meztelenül lát

Tévedés, hogy a férfi azonnal kiszúrja, amivel a párja esetleg nem elégedett a testén.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha mást is állít, nincs az a nő, akinek ne lennének önértékelési problémái. Túl kicsi mellek, túl nagy popsi, nem elég lapos has, széles csípő, sebhely, striák és így tovább. Természetesen azzal nincs semmi gond, hogy valaki nem hiszi magát tökéletesnek, ám a normálisnál sokkal kritikusabb önkép több szempontból is ártalmas.

A párkapcsolatban a negatív testkép óriási akadályokat gördít a kiegyensúlyozott szexuális élet vagy csak a mindennapok jó hangulata elé. Az ilyen problémával küzdő nők ugyanis nem szeretik, ha párjuk öltözködéskor, fürdéskor vagy szex közben meztelenül látja őket.

Ezért fontos, hogy lásson ruha nélkül

Mindez két okból is nagyon ártalmas a kapcsolatra nézve. Egyfelől azért, mert a nő soha nem tudja elengedni magát otthon. Feszeng, ha szerelme előtt kell ruhát váltania, kínosan ügyel, hogy kulcsra zárt ajtó mögött fürödjön, és ami a legrosszabb, szeretkezni is csak félig felöltözve vagy vaksötétben hajlandó.

Másfelől, a férfi a vizuális lények közt is a legvizuálisabb. Szüksége van rá, hogy lássa a párját meztelenül. A mindennapokban, mert szeretne gyönyörködni a női test, illetve párja szépségében, valamint az ágyban, mert neki ez így az igazán izgató, és mert a szex élménye számára így teljes.

Ne szégyenlősködj!

A problémát illetően az teszi fel az i-re a pontot, hogy a nők elképzelése saját testükről, illetve a férfiak elképzelése barátnőjük vagy feleségük testéről merőben más. Ők nem az esetleges esztétikai hibát látják, és nem is gondolnak olyan negatív dolgokra, amikor meztelen párjukat látják, amilyeneket utóbbiak feltételeznének.

Ha te is érintett vagy, és nem szereted, amikor a párod ruha nélkül lát, mindenképp olvasd el, a womansday.com egyik cikke szerint mik azok a dolgok, amik a párodnak eszébe sem jutnak, neked viszont igen, valahányszor előtte öltözködsz, vagy szeretkeztek.

Kíváncsi vagy, mi a fontos a pasiknak a nőkben?

Ha igen, nézd meg az alábbi videót! Bár a nők rengeteg elméletet gyártanak, mi fontos a férfiaknak egy nőben, és mi nem, a tutit mégiscsak ők mondhatják meg!

"Valakire nagyon ráférne az edzés"

Ha a pasinak ez a gondolat fut át az agyán, az csakis saját magával lehet kapcsolatos. Hiszed vagy sem, ha meztelenül áll előtted, ő is sokszor gondolkodik azon, észreveszed-e azt a pár kiló felesleget ott a hasán, vagy nem bánod-e, hogy nem nagyobb a bicepsze.

Ha rád néz, egy kívánatos nőt lát, nem véletlenül választott téged a párjának. Ráadásul a legtöbb pasi szereti, ha van mit fogni a partnerén, mert a nőies idomok igazán szexik.

"Zavar engem ez a sebhely"

A korábbi sérülésből vagy császármetszésből kifolyólag a bőrön maradt heg egy pillanatig sem érdekli a férfit. Ha meztelenül lát téged, lefoglalja az egész tested nyújtotta erotikus látvány, és teljesen átsiklik a forradáshely felett a tekintete. Mivel gyakorlatilag észre sem veszi, ne is hívd fel rá külön a figyelmét, teljesen felesleges.

Ha mindenképpen meg szeretnéd vele beszélni, hogy kellemetlenül érzed magad a sebhely miatt, tedd meg. Ha szeret, megért majd, és a végén még te érzed magad csacsinak, hogy ekkora ügyet csináltál a dologból.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

"Bárcsak úgy néznél ki, mint Jennifer Aniston"

Hidd el, senkire nem cserélne le téged az ágyban! Hogy a párod veled szeretkezik, annak az az egyszerű, de nagyszerű oka van, hogy szeret téged, és te vagy számára a legszebb. Még a legcsinosabb bombázó celeb sem érne fel azzal a boldogsággal, biztonsággal, amit te nyújtasz neki a kapcsolatotokban.

Ha ilyen félelmeid vannak, és a fentiek sem győznek meg az ellentétéről, nézegess sztárokról smink nélküli fotókat, vagy amelyeket nem retusáltak, és garantáltan megnyugszol.

Próbálj feloldódni!

A pároddal úgy lehet teljes a kapcsolatotok, ha meg tudtok nyílni egymás felé, és nem szégyenlitek, sokkal inkább élvezettel élitek meg az egymás előtti meztelenséget. Ha bántanak bizonyos esztétikai problémák, nem kell őket részletezned, semmire ne világíts rá külön! A pasi nagy valószínűséggel észre sem vette a dolgot, hiszen ő úgy lát szépnek, ahogy vagy.

Ha főleg az ágyban okoz gondot neked a meztelenség, jó taktika lehet, ha fokozatosan haladtok. Bújjatok ágyba előbb csak egy kisebb lámpa fényénél, és legyen minden alkalommal kicsit világosabb. A férfiszemet hátráltató ruháktól pedig úgy szabadulhatsz meg, ha minden alkalommal eggyel kevesebbet viselsz az ágyban. Kis türelemmel, egymás iránti őszinte érzelmekkel ez a probléma áthidalható.

Ezt is szeretjük