Mitől lesz szexi egy nő a férfi szerint?

5 dolog, aminek nem tud ellenállni

Milyen tulajdonságok mozgatják meg a férfi libidóját és fantáziáját? Íme, a szexi nő alaptartozékai.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak nők, akikre azonnal felfigyelnek a férfiak, amint belépnek az ajtón, míg mások hidegen hagyják az ellenkező nem érzelmeit.

Vajon mi lehet a különbség? Min múlik az, hogy valakit szexinek találnak-e a férfiak? Íme, néhány külső és belső tulajdonság, ami számít.

A szépség

A férfiak számára tagadhatatlanul fontos a szép külső, melynek egyik eleme a szimmetrikus vonásokban rejlik. Többségük először a nő arcát nézi meg, és ezután veszi szemügyre az alakját is. A tudományos eredmények alapján a szimmetrikus arc, a csillogó haj, a 0,7-es derék-csípő arány, valamint a kerek mellek a nyerők. Emellett persze nem árt az ápoltság és igényesség sem.

Természetesség

A női szépség leveszi a lábukról a férfiakat, de csak akkor, ha természetességgel és eredetiséggel párosul. Vagyis nem próbálod meg az egyéniséged és adottságaid feláldozásával követni a címlapok diktálta trendeket. Inkább emeld ki azt, ami előnyös benned. Sokkal jobb, ha elfogadod magad olyannak, amilyen vagy, ahelyett, hogy megpróbálnál másnak látszani.

Ez önbizalmat is ad, ami az egyik legszexibb tulajdonság a férfi szemében. A természetesség persze nemcsak a külsőre, hanem a viselkedésre is vonatkozik.

Stílus

Emellett fontos azért a stílus is, vagyis az, hogy a nőnek legyen ízlése, ami alapján összeválogatja azokat a darabokat, amelyek tetszenek és jól is állnak neki, és persze nem árt, ha mindezeket viselni is tudja. Ehhez gyakran magabiztosság is szükséges, hiszen hiába tökéletes valaki külsőre, sokan levon az összképből, ha nem bízik magában.

Ezek a legvonzóbb dolgok a nőben a férfi szerint

Nézegess képeket!

Elolvasom

Kedvesség

A kedvesség és az empatikus figyelem a legtöbb férfi szemében különösen nőies tulajdonságok, melyek, ha nem is a vadmacska énedhez tartoznak, könnyen felturbózhatják a másik libidóját. Persze ezt sem kell erőltetni vagy túlzásba vinni, hiszen akkor hitelét veszti, vagy idegesítővé válik. A lényeg itt is a természetesség.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ígéret és testbeszéd

Némi flört, illetve a magabiztosságot és nyitottságot sugárzó testbeszéd mindig célba ér, és abban, hogy kit talál szexinek a férfi, nagy szerepe van a test által hordozott üzeneteknek is. Bizonyos elemek határozottan azt sugallják, hogy nyitott vagy az ismeretségre, amiből akár több is lehet. A csábító testbeszéd alapelemei a mosoly, a szemkontaktus és az, ha nem keresztezed magad előtt a végtagjaidat. Fokozhatod a hatást, ha a megérinted a nyakadat vagy a hajadat.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük