Mitől lesz szexi egy nő a férfi szerint?

5 dolog, aminek nem tud ellenállni

Milyen tulajdonságok mozgatják meg a férfi libidóját és fantáziáját? Íme, a szexi nő alaptartozékai.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak nők, akikre azonnal felfigyelnek a férfiak, amint belépnek az ajtón, míg mások hidegen hagyják az ellenkező nem érzelmeit.

Vajon mi lehet a különbség? Min múlik az, hogy valakit szexinek találnak-e a férfiak? Íme, néhány külső és belső tulajdonság, ami számít.

A szépség

A férfiak számára tagadhatatlanul fontos a szép külső, melynek egyik eleme a szimmetrikus vonásokban rejlik. Többségük először a nő arcát nézi meg, és ezután veszi szemügyre az alakját is. A tudományos eredmények alapján a szimmetrikus arc, a csillogó haj, a 0,7-es derék-csípő arány, valamint a kerek mellek a nyerők. Emellett persze nem árt az ápoltság és igényesség sem.

Természetesség

A női szépség leveszi a lábukról a férfiakat, de csak akkor, ha természetességgel és eredetiséggel párosul. Vagyis nem próbálod meg az egyéniséged és adottságaid feláldozásával követni a címlapok diktálta trendeket. Inkább emeld ki azt, ami előnyös benned. Sokkal jobb, ha elfogadod magad olyannak, amilyen vagy, ahelyett, hogy megpróbálnál másnak látszani.

Ez önbizalmat is ad, ami az egyik legszexibb tulajdonság a férfi szemében. A természetesség persze nemcsak a külsőre, hanem a viselkedésre is vonatkozik.

Stílus

Emellett fontos azért a stílus is, vagyis az, hogy a nőnek legyen ízlése, ami alapján összeválogatja azokat a darabokat, amelyek tetszenek és jól is állnak neki, és persze nem árt, ha mindezeket viselni is tudja. Ehhez gyakran magabiztosság is szükséges, hiszen hiába tökéletes valaki külsőre, sokan levon az összképből, ha nem bízik magában.

Kedvesség

A kedvesség és az empatikus figyelem a legtöbb férfi szemében különösen nőies tulajdonságok, melyek, ha nem is a vadmacska énedhez tartoznak, könnyen felturbózhatják a másik libidóját. Persze ezt sem kell erőltetni vagy túlzásba vinni, hiszen akkor hitelét veszti, vagy idegesítővé válik. A lényeg itt is a természetesség.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ígéret és testbeszéd

Némi flört, illetve a magabiztosságot és nyitottságot sugárzó testbeszéd mindig célba ér, és abban, hogy kit talál szexinek a férfi, nagy szerepe van a test által hordozott üzeneteknek is. Bizonyos elemek határozottan azt sugallják, hogy nyitott vagy az ismeretségre, amiből akár több is lehet. A csábító testbeszéd alapelemei a mosoly, a szemkontaktus és az, ha nem keresztezed magad előtt a végtagjaidat. Fokozhatod a hatást, ha a megérinted a nyakadat vagy a hajadat.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük