3 női tulajdonság, melybe azonnal beleszeret a férfi

Benned megvannak?

Mit gondolsz, mivel csavarhatod az ujjad köré a férfit? Íme, a kulcsfontosságú tulajdonságok.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Előfordul, hogy valaki jól néz ki, lehet vele beszélgetni és még társaságba is jár, mégsem kelti fel a férfiak érdeklődését. Ilyenkor nem csoda, ha az illető értetlenül áll a helyzet előtt. Pedig a vonzalom nem mindig az előnyös külsőn, de mégcsak nem is a kellemes beszélgetésen múlik. Nézd meg, mi minden mozgatja meg a férfi érzelmeit.

A férfiak gyakran olyan női tulajdonságokba szeretnek bele, illetve olyan viselkedésformákat várnak el tudattalanul a nőtől, melyekről nem feltétlenül gondolnád, hogy első helyen vannak a ranglistájukon.

Kalandvágy

Itt természetesen nem a flörtkényszerről van szó, sokkal inkább némi bátorságról és kockázatvállaló kedvről. A legtöbb férfiban ott rejtőzik kisebb-nagyobb mértékben a kalandvágy, és sokan közülük attól rettegnek, hogy ha megállapodnak egy nő mellett, stabil kapcsolatot alakítanak ki, ez egyet jelent azzal, hogy feladják az izgalmas adrenalinfröccsök lehetőségét.

Ezért, ha olyan nővel találkoznak, aki mellett nemcsak azt érzik, hogy nem kell feladniuk a kalandvágyukat, hanem még bátorítja is őket, esetleg velük tart a csúcsok meghódításában, úgy sejtik, megfogták az Isten lábát.

Persze, nemcsak arról van szó, hogy együtt vegyétek a nyakatokba a Himaláját, hiszen mindenkinek más jelent kalandot, más hoz izgalmat az életébe, más pezsdíti fel a gondolatait. Van, aki a vad szexre esküszik, míg más az egzotikus ételekben talál változatosságot, és van, akinek a spontaneitás adja az élet sava-borsát, így mindig a vakáció előtt egy nappal találja ki, hová utazzon.

Pozitív szemlélet

Talán te is érezted már azt, hogy a pozitív szemléletű emberek társasága feltölt és jókedvre derít. Szívesen vagy velük, még jobb esetben te vagy az, aki eléri, hogy azok is jól érezzék magukat a bőrükben, akik vele vannak. A pozitív érzelmi állapotok ragadósak, ilyenkor elég, ha valaki a közeledbe ér - nem akar onnan elmenni. Ezért arra is felfigyelnek az emberek, ha nem csinálsz semmi mást, csak jól érzed magad a gúnyádban.

Persze, ez nem mindig könnyű, de nem is olyan nehéz, mint amilyennek olykor tűnik. Ha inkább a pesszimisták közé tartozol, akkor sem kell kétségbeesned, hiszen fejleszthető ez a hozzáállás, ha kicsit tréningezed magad arra, hogy az élet napos oldalát is lásd. Fedezd fel az emberekben, akikkel vagy, azt, ami különleges bennük, és ha megtaláltad, mondd is el nekik. A férfiak többsége olyan nőre vágyik, aki pozitív megerősítéseket ad neki, aki mellett erősebbnek, szexibbnek érzi magát. 

Magabiztosság

A magabiztosság több, különböző tényező összessége, amelyhez nemcsak az egészséges önértékelés és az önbizalom tartozik hozzá, de az erőteljes testbeszéd és a gesztusok nyelve is.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Nem elég magabiztosnak lenni, annak is kell látszani - véli, vagy inkább tapasztalja sok nő és férfi. Így nem árt olykor egy leheletnyi teatralitást csempészni a megjelenésbe, amivel felkelted a férfi érdeklődését. Annál is inkább, mert a férfiak sokszor nehezen veszik észre a burkolt jelzéseket, a rejtőzködő nők pedig egészen elkerülhetik a figyelmüket. Szóval ne ijedj meg attól, ha a figyelem középpontjába kerülsz.

Ezt is szeretjük