4 korai figyelmeztető jel, hogy a kapcsolat nem lesz hosszú életű

Sok múlik a türelmen is, de bizonyos kellemetlen érzések felett nem érdemes szemet hunynod.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Több tapasztalat is bizonyítja, hogy nem elég szerelmesnek lenni ahhoz, hogy a kapcsolat hosszú távon is biztosan működjön. Persze létezik a szenvedély elsöprő ereje, de ha nem reális alapokra építed az érzelmeidet, az a későbbiekben sok problémát okozhat. Az illékony és irracionális szerelem hajlamossá tehet arra, hogy olyan elvárásokat támassz a férfival szemben, melyeket nem tud teljesíteni.

Sokan szeretnek bele olyan partnerbe, aki nem megfelelő számukra, mert szemet hunynak a korai figyelmeztető jelek felett, melyek megelőlegezik a csalódást. Ezért nem árt az első időszakban is nyitott szemmel járnod, hogy észrevedd, érdemes-e elkötelezned magad a férfi mellett.

Csak fizikai vonzalom

Bár főleg a nők körében elterjedt nézet, hogy a szexet és a szerelmet nem lehet elválasztani egymástól, a szenvedélyes ágyjelenetek megtévesztőek lehetnek. Előfordulhat, hogy néhány éjszaka alapján ítéled úgy, hogy megtaláltad életed párját, pedig lehet, hogy a hálószobán kívül az égvilágon semmilyen közös témátok nincs.

Ha kínosan érzed magad a beszélgetések közben, nem egyezik az ízlésetek, csak megfelelési kényszerből vesztek részt a másik által ajánlott programokon, vagy valamelyikőtök nem tartja fontosnak, hogy az ágyon kívül is találkozzatok, akkor megfontolandó, hogy szerelemnek nevezd-e a viszonyt. Persze, sok időnek kell eltelnie, míg ellenőrzöd a kétségeidet, néha előfordul, hogy megváltozik a helyzet.

Csúsztatások, füllentések

Amennyiben még nem ismered jól a másik embert, nehéz tetten érni, ha elferdít bizonyos tényeket, ám érdemes komolyan venned az apró önellentmondásokat is. Ha ugyanis már az elején megkerülhetőnek érzékeli a valóságot, az később komoly problémákat okozhat.

12 férfi, akivel semmiképpen se randizz

Nézegess képeket!

Elolvasom

Lehet, hogy csak az imponálás iránti vágy vezérli, amikor kiszínez történeteket vagy felnagyítja az érdemeit, ám mindez intő lehet számodra, hogy ennyire tetszőlegesen gyúrhatónak látja a valóságot. Ha gyakran következetlen, önellentmondó, tompít vagy felerősít dolgokat, vagy folyton változik a véleménye egy emberről, de akár egy filmről is, könnyen elbizonytalaníthat a kapcsolat jövőjét illetően.

Zavart, figyelmetlen

Nem érdemes elnézned neki, ha már az elején úgy tűnik, nem rád figyel, amikor együtt vagytok. Egyéb ingerek könnyen elterelik a figyelmét, érdekesebb a hirtelen felbukkanó ismerős, a mobiltelefonja vagy épp a pincérlány. Ha gyakran elkalandozik, sokat késik a randikról, és megkérdez olyan dolgokat, melyeket már legalább háromszor elmondtál, akkor felesleges arra várnod, hogy megváltozik. Mindez vagy annak a jele, hogy nem vagy számára fontos, vagy viselkedészavaros, de bármelyik eset is álljon fenn, feltehetően nem olyan kellemes hónapok múlva rájönni, hogy csak az idődet vesztegetted. Ugyanakkor a zavartságot és a zavarban levést fontos megkülönböztetned, mert az utóbbi - például a kínos ruhaigazgatás vagy az, ha a pasi néha bénának tűnik - épp annak lehet a jele, hogy komoly érzelmeket váltottál ki belőle.

Csak a saját szükségletei foglalkoztatják

Gyakran az egyik legkevésbé tetten érhető jel, ha a férfit egyetlen dolog érdekli, saját maga. Ettől még nagyon elbűvölő képet festhet eléd, hiszen folyton a sikereivel és képességeivel dicsekszik, de mindig azt csináljátok, amihez neki van kedve. Tőled viszont nem sok mindent kérdez, nem kíváncsi sem a véleményedre, sem az igényeidre.

Nem veszi észre, ha zavaróan viselkedik, vagy kellemetlenül érzed magad. Persze, a férfiak nehezen olvasnak a jelekben, de aki valóban akar tőled valamit, az legalább erőfeszítést tesz, hogy megértsen, és fontos számára, hogy hogy érzed magad a társaságában.

Te milyen intő jelekre figyeltél már fel?

Cikkünk megírásában Dr. Sol Gordon Honnan tudhatod, hogy megtaláltad a nagy őt? című könyve segített.

OLVASD EL EZT IS!

buvol
  • párkapcsolati probléma
  • családállítás

Innen tudhatod, hogy csak hiteget a pasi

ferfi no nezes lead
  • párkapcsolat
  • párkapcsolati probléma

4 női elvárás, ami rettegést kelt a férfiban

Ezt is szeretjük