18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Milyen popsin milyen bugyit látna szívesen a férfi?

Elárulja!

A tanga, a csipkecsoda és a francia fazon mind szexi, de a te popsidra melyik való? Tudd meg a szakértőtől!

A bugyológia komoly tudomány: mi sem bizonyíthatná jobban eme felvetést, mint az, hogy mennyien vallják magukat értőnek benne. A doktorok száma kevés, a laikus annál több, a kontárok száma végtelen. Meg lehet nézni a fickók arcát, mikor egy-egy szerényebb vagy éppen túlspilázott darabbal találják magukat szemközt, ajándékbontás után. Borzalmas pillanatok, híg halál. Kislány, miért tekerted magad körbe celofánnal? Vessetek a cápák elé. Eláruljuk, mikor mit vár a bak.

A tanga - feszes popsira

A pasas egy bizonyos zuttyra vár. Hogy, mielőtt a bugyi tenné, valami egyéb is a padlón landoljon. Ez a valami kérem szépen az álla. A hapsi, noha karácsonykor sem feltétlenül a csomagolás láttán kerekedett gombbá a szembogár, szereti, ha a hajasbaba fűszerezve van. Meg van spékelve. Egyrészt ugye, mert szívdobogtató a falatnyi szövet, illetve gusztusos, zabálásra ingerlő a megtiszteltetés, ami itten minket most ér, már, hogy törődnek velünk annyira, hogy még tetszeni is akarnak, nem csupán szívet dobogtatni.

Másrészt pedig tudjuk, hogy itt kicsomagolás közeleg.
Ami bizonnyal nem tart majd soká. Pláne, ha a tangáról van szó. Szépen kerek, asszonyosan sportos popsira szebb meglepetést a tangánál elképzelni sem tudunk. Igaz, hogy soerii és poolek megmondása szerint abból a nagyja kilóg, node hamarost már úgyse fog, mert tesz róla a manus, hogy ne.

Azért szexi holmi, mert, akár a mesebeli okos, a lány hozott is valamit, meg nem is. Volt rajt’ bugyi, meg nem is. Kihangsúlyoz, a kellő helyre a megfelelő pontot biggyeszti, jól dolgozik a felkiáltójelekkel, és nem szégyelli a kérdőjelet.

A pontos vessző ennek végtelenül örül. Örül a kerek popsinak magában is: a kerek fenék favorit, legyen neki gyümölcsneve akármi. Nem a túlhízott, a zsírban ottfelejtett tomporról beszélünk, hanem a karbantartott, markolni való, homokóra-alja fenségről. Na: erre dísz a tanga

El se tudjuk képzelni egyébként a bevágás intézményét huzamosabb ideig viselni vajh miféle teher. Ez a kollektív tudatalattinkból valahogy kiesett.

Francia bugyi - ápol és eltakar

A bugyi mindezen túl gazdájáról is mesél. A bugyi ilyen pletykás fajta. Gazdasszonyával szimbiózisban él, együtt vannak ha esik, ha fúj. A tárgyalt darab sem különb ám! Tudjuk, a hot dognak semmi köze szerencsétlen ebekhez - már nincs -, de, hogy a francia bugyi vajon tényleg valami megátalkodott francózus piszkosabb erotikus álmainak fizikai kivetülése-e, arról aztán dunsztunk nincs. Mindenesetre szép. Áldásunk rá: királyságunkban mától bármely fehérszemély viselheti jó szívvel, pecsét, dátum, miegyéb. Utóirat: az első éjszaka jogát, mint felelős földesúr, természetesen fönntartjuk legott.

A francia bugyi jófej, barátunk, mert slankít. A termetesebb, úgynevezett mádrés tomporból ha húszéves fokhagymapopsit nem is, de vállalhatóan plönytmentes markolnivalót simán összegrűndol. Simlis bűvész trükkökkel csábít, a hapsit minden szégyenérzet nélkül vágja át, igazából utálni kellene. De, ha egyszer olyan jó puha.

Csipke - kicsiből csinit

A pasas számára bugyitémában a csuda a mégiscsak leginkább a bugyi hangja. Mert van neki. Jellemzően háromfélét hallat: gumit pattint, ha kívánós, lefelé pörög, közben selymet susog, ha nem bír magával, illetve szellősen huppan. Azt a csipke csinálja. A padlóról, fölfelé, mert elégedett, azért. A csipke az apró popók védőszentje. Ha az apró popó karácsonyfa lenne, ő lenne a csúcsdísz rajta. Igazából a csipke olyasféle műfaj, mint a pizza: amikor nem jó, akkor is szuper. Értsd: a csipke tupíroz, tuningol, feljavít. Bizonyos pontig.

A túllihegések fájdalmas eredményre vezethetnek. Ezt talán most hagyjuk is. Nem azt mondjuk, hogy a vékonyság, a fogpiszka hátsó szálka a férfi szemében.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ellenben, ha választani kell, gyors felmérésünk szerint - részt vett kettő férfi, egyik kettő, másik négysörös - inkább a teltebb, asszonyos formák, mint a lerágott csontnyi semmiség. Fogunk mi még sírni, majd, ha az se lesz! No, de minek bánkódni? Ott a csipke: fenéken billenti az egyhangúságot, teret kölcsönöz a 2D-nek. Popsít. A hapsi, ha ön csipkét visel, nem lesz rest egyenként leharapni a guszta kis bizéket. A sötétben meg már édesmindegy.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük