Milyen a kedvenc bugyid?

Ilyen vagy a szexben!

Az, hogy mennyire merészen választasz alsóneműt, sokat elárul az önbizalmadról. Ezáltal pedig arról is tanúskodik, milyen vagy az ágyban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A bugyi kétségtelenül különleges helyet foglal el a férfi szívében, azonban az ember nem csak azt tartja szem előtt, amikor magára ölti ezt a ruhadarabot, hogy a párjának melyikben fog tetszeni. Minden bizonnyal neked is megvan a kedvenced, amelyik nemcsak szép, de a leginkább önmagad vagy benne.

A legkisebb ruhadarab, a bugyi is öltöztet, és az, hogy melyik fazont viseled a legszívesebben, sokat elárul rólad. Nemcsak arról tanúskodik, hogy elégedetlen vagy-e a popsiddal, de ezen keresztül az önképedről is, ami pedig arra is hatással lehet, hogy az ágyban mennyire tudod elengedni magad.

Klasszikus fazon

Csak semmi cifraság: elöl egy kis masni, hátul pedig a hagyományos popsitakaró fazon a kedvenced. A nőgyógyászod minden bizonnyal egyetért veled, hiszen ez a klasszikus darab sokkal egészségesebb, mint a tanga, ugyanakkor kedvenced arról is árulkodik, hogy nem mered eléggé hangsúlyozni a nőiességedet.

Emiatt a szex során is támadhatnak nehézségeid, hiszen nem mersz kezdeményezni, inkább az a típus vagy, aki sodródik az árral, vagyis azzal, amit a férfi szeretne. Ugyanakkor a zárkózottság is jellemző rád: félsz kipróbálni az újdonságokat, így akár számos élvezetes helyzetről is lemaradhatsz. Szabadulj meg a görcseidtől, szerezz be néhány szexibb alsóneműt is, és meglátod, ha elengeded magad, a szexben is egészen új határok tárulhatnak fel előtted!

Színes pamut

Kedveled a változatosságot, de inkább bohókás, sportos stílusban, és nem feledkezel meg a higiéniáról sem. Hiszen ha ragaszkodsz a pamutalsóhoz, valószínűleg tisztában vagy vele, hogy ezzel a kellemetlen fertőzéseket is megelőzheted, így semmi nem árnyékolhatja be szexuális életed. Ahogy a kedvenc bugyid is tükrözi, annak ellenére, hogy kedveled a praktikumot, kifejezetten kísérletező alkat vagy, nem kevés kislányos bájjal.

Ez tesz vonzóvá a szexben is, hiszen párod úgy érezheti, hogy ő vezet be téged a gyönyör világába, és nincs az a kívánsága, amire nemet mondanál. Rafinált vagy ugyanakkor, és nem teszel meg bármit, amire a pasi kér, különösen, ha a szexpózokról van szó - ha rajtad múlik, te kerekedsz felül, és a kedvenc lovagló helyzetedben szeretkeztek.

Merész tanga

Minél kisebb, annál jobb - ezzel a választással valószínűleg a pasik is egyetértenek. Falatnyi bugyid magabiztosságról árulkodik: tudod, mit szeretnél az ágyban, és ennek érdekében nem félsz az irányítást is a magad kezébe venni. Ugyanakkor merész hozzáállásod néhány férfinak kicsit sok lehet, hiszen van, aki szereti, ha ő diktál a szexben.

Nem árt tehát, ha megpróbálsz kicsit visszafogottabb lenni - ettől még nem veszítesz a nőiességedből partnered szemében. Alapvetően tüzes jellem vagy, ez pedig sokszor kihívást jelent a férfiaknak, ha szeretnék tartani veled a tempót, ugyanakkor ellenállhatatlanná tesz, hogy többnyire semmire nem mondasz nemet, ami élvezetet ígér.

Elbűvölő francia

Nemcsak az előnyeiddel, de azokkal a részleteiddel is tisztában vagy, amelyek hangsúlyozás helyett inkább elkendőzésre szorulnak. Irigylésre méltó az a finom nőiesség, ahogy nemcsak a divathoz, de a szerelmi élethez is hozzáállsz: pontosan tudod, hogy mekkora szabad térre van szüksége a férfinak, és mikor vágyik egy kis szexi, de határozott női iránymutatásra. Ismered a saját testedet: nemcsak a legelőnyösebb stílust találod meg könnyedén, ami a kinézetedhez passzol, de azzal is tisztában vagy, hogy a szexben mi a jó neked. Ugyanakkor érzelmek nélkül a gyönyör számodra mit sem ér, legalább annyira romantikus alkat vagy, mint a kedvenc fehérneműd.

Szexi csipkés

A csipke igen buja, ami a mély árnyalatokban mutat a legjobban. Ha a kedvenc alsód egy piros vagy fekete csipkebugyi, az arról tanúskodik, hogy nemcsak a nőiességedet igyekszel hangsúlyozni, de azt is nagyon fontosnak tartod, hogy a szexben kielégítsd partnered vágyait.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Nem vagy azonban behódoló típus, cserébe azt is elvárod, hogy neked jó legyen. Azonban az irányítás helyett először inkább megvárod, hogy a férfi magától ráérezzen arra, mit hogyan szeretsz, és csak akkor segítesz neki, ha ez nem jön össze. Ne várj azonban sokat a tanácsokkal, hiszen minden nő más, és az, ha párod nem találja el elsőre, hogy te mit szeretsz, még nem jelenti azt, hogy nem jó szerető. A hallgatás azonban szexuális problémák kialakulásához vezethet - előzd meg ezeket, és beszélj arról, hogy mit hogyan élvezel!

Ezt is szeretjük