18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Amivel a legtöbb nő elégedetlen a szexben (18+)

Te is így vagy vele?

Páran az aktus hosszát tennék szóvá, mások pedig a férfi anatómiai ismereteit. Miből kellene kicsit több?

Számos alkalommal ejtettünk már szót arról, hogy a férfiak mit kedvelnek a szexben, és mi az, amivel elégedetlenek. Ezúttal azonban úgy gondoltuk, ideje a nőt középpontba állítani, tehát azt is megvizsgáltuk, hogy mi az, amiben a férfiak nem domborítanak annyira, ha bugyicsúsztatásra kerül a sor.

Ismerd meg a legáltalánosabb gyengeségeket: arra is adunk néhány tippet, hogyan változtathatsz rajtuk, ha valamelyik történetesen a te kapcsolatodat is érinti.

Homály a csikló körül

Természetesen olykor a nők is hibáznak, ha a pénisz izgatásáról van szó, akár foggal, akár elvétett ritmussal, de fordított helyzetben azért a férfiak sem szerepelnek tökéletesen.

A csikló ismerete tehát gyakran hiányos - és nem arra az egyszerű tényre gondolunk itt, hogy megtalálja-e a pasi az apró területet kézzel vagy akár nyelvvel - ezzel kapcsolatban ugyanis nagy valószínűség szerint még kamaszként megszerezte a szükséges alapismereteket egy biológiai album segítségével.

Sokan nehezen éreznek rá arra a ritmusra, ahogy ezzel a testrésszel bánni kell, ám ehhez hozzátartozik az is, hogy ahány nő, annyiféleképpen lehet érzékeny a kéjpont, és valószínűleg mindenki az első barátnőjét tanulja meg a legalaposabban kényeztetni. Ennek következtében van, aki túl erősen izgatja a csiklót, míg másvalaki inkább elkerüli, de az is igen gyakori, hogy valaki nem részesíti elég figyelemben, és inkább a hüvelyre koncentrál.

Hasonló helyzetben a legjobb, amit tehetsz, ha nem hagyod szó nélkül a mulasztást, és közvetlen segítséget nyújtasz a partnerednek: mutasd meg, te hogyan szereznél magadnak örömet! Ha pedig bizonyos mozdulatok kifejezetten rosszulesnek, azt is tedd szóvá.

Az aktus

Megesik, hogy az aktus rövidebbre sikerül, mint ahogy az a nőnek ideális lenne, ám nem ez az, amivel elsősorban probléma lehet. A baj sokkal inkább az, amikor a férfi nem igyekszik kiköszörülni a csorbát, és a végső gyönyör után akkor is hátradől, ha a kedvese arról egy hajszál híján lecsúszott, tehát kielégítetlen maradt. Számtalan módszer létezik arra, hogy ezt a problémát utólag orvosolja a férfi, azonban abban nekik van igazuk, hogy néma gyereknek az anyja sem érti a szavát.

Ha nem teszel neki javaslatot, hogy hogyan tehetné számodra teljes értékűvé az együttlétet akkor is, ha a hüvelyi orgazmusra már nincs lehetőség, megeshet, hogy nem jön rá magától, hogy neked még nem volt ugyanolyan jó, mint neki. Ha tehát felteszi azt a bizonyos kérdést, ne felelj igennel csak azért, hogy ne bántsd meg: ha nem mentél el az aktus során, valld be, de persze azt is tedd hozzá, hogy ez nem az ő hibája. Hiszen még eljuttathat a csúcsra - lásd el néhány tippel, hogy hogyan.

Romantika

A technikai hiányosságoknál vagy hibáknál is fontosabb azonban, amit a szex érzelmi téren nyújt egy nőnek. Ha olykor úgy véled, lehetett volna az együttlét kicsit gyengédebb, ölelkezősebb is, minden bizonnyal nem vagy egyedül. Sokan állítják - többnyire persze férfiak -, hogy a pasik képesek különválasztani a szexet a szerelemtől, ha azonban valóban igaz, hogy a nőkből valami miatt ez az adottság hiányzik, joggal várhatod el, hogy a párod ne csak a gyönyör, hanem a gyengédség iránti vágyadat is kielégítse.

Ha tehát úgy találod, hogy szeretkezéseitek során megfeledkezik a csókról és a simogatásról, és az aktus után semmi kedve a levezető összebújáshoz, tedd szóvá, hogy te igenis vágynál mindezekre. Lehet, hogy benne másképp zajlik a vágy és a beteljesülés.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

De, ha te olykor minden erőddel azon vagy, hogy a kedvére tegyél, és romantikus helyett inkább dögös hangulatúvá teszed az összebújást csipkealsóval, heves szexpózokkal és minden egyébbel, akkor időnként te is megérdemled, hogy ő mártózzon meg veled együtt a romantikában. Mondjuk a heves, kielégítő szex után egy kis simogatás és összebújás formájában.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük