Miért néznek pornót a nők?
Egyikünk elmondja
Ne szépítsük és ne álszenteskedjünk, bizony a nők is belepillantanak a felnőtt filmekbe, sőt lehet, hogy lapul egy DVD hátul a polcon.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mert félreértés ne essék: néznek. Nyilván ki-ki egyéni meggyőződésből, de a gyors közvélemény kutatást végezve leszögezhetjük, a vizuális instant kielégülés nem csak a férfi örömére van.

Süti, kóla, video

Rakjuk vissza magunkat tinédzser üzemmódba, és burkolózzunk a „tigris szofi” füstjébe, és a bonbon megy segítségével lezsibbasztott agyunkba. Persze, persze tudom, hogy van olyan aki ártatlan szűzlányként nőtt fel, de vidéken a gyerekek gyorsabban cseperednek, mivel nem sok a látnivaló, többnyire a padozás és bandázás a téren a program.

Aztán egyszer csak jön a hír, hogy Csabiék videót hoztak osztrákból. Hű. És lehet náluk alámondásos filmeket nézni, megvan nekik a Terminátor meg a Rambo is! Aztán egy szép májusi napon suli után összegyűlünk náluk ropival meg kólával, és tágra nyílt szemekkel isszuk magunkba a nyugat ígéretét. Az már lényegében tök mindegy, hogy a filmek annyira rossz minőségűek, hogy nem is nagyon tudom megkülönböztetni egymástól Stallonét és Schwarzeneggert – ez a hátrányosság még újságírói karrierem derekán is sokáig kísért.

Délután háromkor vendéglátónk aztán előáll a farbával, hogy szexfilm is van, apja dugdossa a zoknik között a szalagot. Ki-ki a maga habitusával fogadja a hírt: van aki azonnal hazamegy, van aki az ölébe rángat egy hímzett kalocsai díszpárnát, mintegy védelemnek, és van aki szó nélkül mered maga elé, hogy ezt most nem kéne. De mint mindig, a kíváncsiság legyőz minket. És elindul az alámondásos, burgerlandi folklór pornó, ami szerintem inkább vicces, mint bármi más. Röhögésbe is fullad a dolog, inkább még egyszer megnézzük a Rambo-t. Vagy a Terminátort.

Vizuális segédeszköz

Van aki meg is ragadt ezen a szinten, és soha nem kalandozik a távkapcsolón a keze a sikamlós csatornák felé, amiből speciel nekem négy is van, haj de jó dolog a hatodik kerületben lakni! De most komolyan – van olyan, aki elhitte egy percig is, hogy a nők nem használják segédeszközként a vizualitást?

Szerintem még az is, aki nagyképűen legyintett a kérdésemre és annyit mondott: - Nekem elég a fantáziám! Jogos, tudni kell időben kiszállni, szemet lehunyni, színes filmet belülről nézni.

A csajok is úgy vannak vele…

Mivel a szexualitásban kevés a tabu manapság, örült az én fiú barátaim lelke, amikor a szokásos pókerpartin elhangzott a kérdés: a csajok néznek pornót? Meglepően őszinte beszélgetés kerekedett ebből, amit az alábbiakban summáznék. Természetesen néznek, bár többnyire a facér csajokra jellemző, mivel tizennyolc éves kor fölött gyorsan megtanulod, hogy magad és a környezeted érdekében jobb ha rendszeresen kiengeded a gőzt. Jobb az mindenkinek. Eszerint az egész olyan, mint egy egészségügyi karbantartás, ha nincs senki kéznél.

Nő a nővel

A műfaj nagyjai közül a nők is bőven válogathatnak, mégis egy furcsa vonulat ütötte fel a fejét a beszélgetés közben. Sebtében kiderült, hogy a nők inkább nőket szeretnek nézni egymással, mert ott a feminin kielégülés a lényeg, az, hogy neki jó legyen, és ez jobban beindítja a fantáziájukat. Ezen a ponton több pasi a szívéhez kap az asztalnál, én pedig sebtében kiosztom a rövid italokat, nehogy meghaljon itt nekem valamelyik! Azért még odaszúrom foghegyről: Jogos, a nők mintha jobban tudnák mi kell a másiknak, jobban is szeretem nézni.

Persze olyan is akad aki a brutálra esküszik, de a szélsőségeket hagyjuk egy másik napra.

A pornó olyan a nőnek, mint a gyorsbüfés kaja. Ha nincs más és éhes vagy, beleharapsz. Nincs ezzel semmi gond, jól is esik, le is csendesíti az érzékeidet. De azért jobb egy klassz étteremben vacsorázni.

Ezt is szeretjük