18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 furcsa dolog, ami bárhol orgazmust okozhat a nőnek
Ezek a hétköznapi dolgok akár a szexuális együttléttől teljesen függetlenül is előidézhetik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Noha sokan úgy gondolják, hogy orgazmusuk csakis akkor lehet, ha odalenn a megfelelő részeket stimuláció éri, valójában az idegrendszer működési sajátosságaiból adódóan számos más hatás is képes a testben gyönyörérzetet felszabadítani. Mutatunk három meglepő példát!

Az ilyen orgazmus bárkivel előfordulhat, sőt, ami kissé kínos, hogy bárhol. Meglepő módon például akár tömegközlekedés közben vagy a munkahelyeden is megtörténhet, hogy egy máskülönben hétköznapi dolog ilyen reakciót vált ki a testedből.

Közeli agyterületek

A szexuális élvezetekért felelős agyi központok több, más működésért felelős területtel szomszédosak, így ha ezek ingerületbe jönnek, könnyen előfordulhat, hogy az orgazmust okoz.

Jó példa erre a tüsszentés, mely általában egyébként is élvezetet okoz, ám valójában egy kiadós hapci alatt számos nő él át kisebb orgazmust a vegetatív idegrendszer tévedése, pontatlan működése következtében. Még valószínűbb, hogy ezt a különös jelenséget tapasztalod, ha egyébként is izgalmi állapotban ér a tüsszentés.

Szintén ilyen alapon működik az ásítás közben bekövetkező orgazmus is, amelyet fokozhat egyes antidepresszáns gyógyszerek szedése, ezek ugyanis mellékhatásként előidézhetnek ilyet.

Együtt a bánat és a feldolgozás útján a februári Femina Klubban!

Szily Nóra vendége ezúttal Singer Magdolna gyásztanácsadó lesz, akivel azokra a nehéz kérdésekre keresik a válaszokat, melyek a gyászolót és a távozót egyaránt segítik abban, hogy békére leljenek. Hogyan birkózhat meg az itt maradó a hiányérzettel, a bűntudattal és a fájdalommal? Fel lehet-e készülni szeretteink halálára? Meddig tart a gyász? Többek között ezekre is választ kapunk majd.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, kattints ide a vásárlásért!

Időpont: 2022. február 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Erogén zónák

Noha nem tartozik tipikusan az erogén zónák közé, a nők esetében gyakorta a köldök környékének megérintése is képes orgazmust kiváltani. Ennek magyarázata, hogy itt futnak azok az idegpályák, amelyek a nemi szervtől a stimuláció ingerületét az agy felé közvetítik.

A talp számos akupresszúrás pontja szintén igazi erogén zónává teszi a lábfejet. A hozzáértő kéz vagy akár egy véletlenszerű nyomás pedig akár azonnal orgazmust aktiválhat az agyban.

A mellbimbó ismert erogén zóna, ám azt kevesen tudják, hogy valójában a megérintésével a csúcsig is el lehet juttatni egy nőt. Ez a stimuláció ráadásul származhat tárgyaktól vagy véletlen érintésektől is.

Erotikus gondolatok

Nem meglepő módon akár alvás során is jelentkezhet spontán orgazmus, melyet jellemzően az erőteljes erotikus töltettel rendelkező álmok váltanak ki. Noha ez a jelenség leginkább serdülőkorban gyakori, egy kutatás szerint a felnőtt nők 37%-a is átél legalább egy ilyen álmot élete során.

Mások képesek akár ébren is átélni teljesen fizikális behatás nélkül orgazmust, amelyet kizárólag fantáziálással érnek el.

Ezt is szeretjük