18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 furcsa mítosz a férfiakkal kapcsolatban

Ne dőlj be nekik!

Sok megdöbbentő tévhit kering, ami a férfiakhoz köthető, ám ezeknek nem sok köze van az igazsághoz.

Számos információ kering a férfiak körül, amelyek zöme alaptalan, valahol mégis megmosolyogtatóak, de akad köztük megdöbbentő butaság is.

Lássuk azt az öt klasszikus feltételezést, amelyek abszolút tévesek, pedig sokan hisznek bennük.

A férfiak hét másodpercenként gondolnak a szexre

Ha belegondolsz, ez a feltételezés első hallásra is elég túlzó, azaz egészen biztosan téves. Az egyik legátfogóbb amerikai felmérés, ami a szexuális szokásokat vizsgálta, ezt egyértelműen igazolta is. 1994-ben ugyanis Edward Laumann és kollégái végezték azt a vizsgálatot, ami kimutatta, hogy a férfiak 43%-a napi egyetlenegyszer gondol a szexre, de ez sokak esetében inkább heti vagy havi néhány alkalomra tehető.

Az egyedülálló férfiaknak jobb a szexuális élete, mint a nős férfiaknak

A hagyományos feltételezés szerint a nős férfiak egy alvócimborán kívül nem sok mindent kapnak a hálószobában, míg az egyedülálló férfiaknak sokkal több izgalomban van részük. Ez azonban korántsincs így: a National Opinion Research Center 2006-ban végzett felmérése szerint a férjek több mint 40%-a gyakrabban élt át gyönyört, mint az egyedülállók - a százalékos arány leginkább az életkoruktól függött. Sőt, a nős férfiak több orális szexben részesítik partnerüket, ezzel arányosan pedig többet is kapnak, mint agglegény társaik.

Ha leborotválod az arcszőrzeted vagy a fejed, a borostád vagy a hajad gyorsabban, dúsabban fog visszanőni

Dr. Aaron Carroll az Indianai Egyetemtől azt hangsúlyozta, hogy ha ez mind igaz lenne, meglenne a gyógyír a férfiak foltos kopaszodására. Persze ez nem így működik, tehát a teória abszolút hamis. Pedig valóban jó lenne, ha mindenki egészséges, dús hajkoronával büszkélkedhetne.

Így bolondíthatod magadba a férfit egy hét alatt

Nézegess képeket!

Elolvasom

Azoknak a férfiaknak, akik nagy lábbal rendelkeznek, nagyobb a…

Az igaz, hogy a hímvessző és a lábak fejlődését ugyanaz a gén befolyásolja. Viszont az egyiknek a hosszúságából nem lehet egyértelműen megjósolni a másik méretét. A Londoni Egyetem kutatóinak vizsgálata, melyet száz férfi részvételével készítettek, megerősítette, hogy egyáltalán nincs összefüggés a láb mérete és a férfiak péniszének mérete között.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük