4 pasi, akivel ne kezdj ki
Ha nem akarsz később problémákat
Ha nagyon oda is vagy, még akkor is érdemes megfontolnod, kikezdesz-e ilyen pasikkal.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ész sajnos ritkán győzedelmeskedik a szív felett, ha női érzelmekről van szó, akkor pedig pláne, hisz a nők hajlamosak az érzelmeket helyezni az észérvek fölé.

Pedig vannak esetek, amikor jobb távol maradni egy először még kecsegtetőnek tűnő pasitól, mert - közelebbről szemügyre véve a dolgot - sok szenvedés és boldogtalanság várhatja az embert.

Ha ismerkedésre kerül a sor, próbáld levetni a rózsaszín szemüveget, és meglátni mindazt, amit azon keresztül nem látnál. Tisztázd időben magaddal, kivel érdemes, és kivel nem érdemes kezdened, ha boldog szeretnél lenni.

Az alábbi négy jelöltet például érdemes kihúznod a listáról.

Foglalt pasi

Abban a pillanatban, amikor fény derül rá - remélhetőleg úgy történik -, hogy a pasi, akivel ismerkedsz, foglalt, tudnod kell, hogy nem jó helyen vagy, és nem jó emberrel. Több okból sem.

Az egyik, hogy a foglalt pasi éppen megcsalja a párját veled, ergó veled is ezt fogja tenni, ha a barátnő pozíciójába kerülsz, ő pedig megismer egy számára szimpatikus nőt.

A másik, hogy ha egy valaki két vasat tart egyszerre a tűzben, az nem túl nemes jellemre vall, finoman szólva. Szeretnél ilyen emberrel párkapcsolatot? Nem valószínű.

Családos pasi

El a kezekkel! Itt már nem csak kettőtökről van szó. Egy családot zilálhatsz szét azzal, ha kikezdesz az apával. Tény, hogy egy hűtlenkedő férfival a család már nem igazi család, és amúgy is gyenge lábakon áll, de ne te legyél az ok, aki miatt széthullik.

Másfelől pedig - mire számíthatsz? A férfi, mivel gyerekei vannak, gyakran fog téged a második, harmadik helyre tenni a fontossági listán. Nem fog jólesni, ahogy az sem, hogy amennyiben nem elvált, összeházasodni sem valószínű, hogy fogtok. Ha azzal hiteget, hogy elválik, mondd neki, hogy a válás után keressen, így biztos nem dob át a palánkon.

Munkamániás pasi

Végigtelefonálja a randikat? Kívülről fújod már a kollégái nevét, a projektjeit, a határidőit? Nem ezzel kellene foglalkoznia, ha veled van. Ha képes feláldozni a találkátok értékes perceit a munkára, akkor később is sok meghitt és fontos pillanat lesz oda a munkamániája miatt.

Előfordulhat persze olyan időszak, hogy a munkahelyén gondjai vannak, váratlan feladatokat kap, stresszesebb. Ha elnézést kér, és nem fordul elő túl sokszor, akkor a dolog megbocsáthatóbb. Attól a pillanattól fogva viszont, hogy úgy érzed, sok, amit csinál, gond van.

Aki nem akar elköteleződni

Vannak pasik, akik fejvesztve menekülnek a házasság, sőt, az összeköltözés gondolatától is. Ha a pasi ennek hangot is ad, akkor bizony hosszú távon a jövőtök kimenetele ködbe vész. Mérlegelj már az ismerkedés elején, mit vársz te a kapcsolattól, mikor szeretnél valakihez hozzámenni, és zavar-e a hozzáállása.

Ha nem probléma a számodra, akkor semmi gond, de ha te vágysz pár éven belül egy esküvőre, gyereket szeretnél, vagy csak szimplán fontos neked, hogy tervezzetek együtt, és ne csak a mának éljetek, gondold meg, legyen-e következő randitok.

Ezt is szeretjük