Nem mindenki veszi észre, ami nyilvánvaló: ez mutatja leghamarabb, amiről minden nő tudni akar
Csak észre kell venni, nem nehéz.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden nő, így jó eséllyel te is szeretnéd tudni azt, ami annak ellenére, hogy egyértelmű jelek mutatják már egészen korán, nem mindenki számára tűnik fel, illetve válik nyilvánvalóvá rövid idő alatt. A kérdés fontossága miatt azonban minél előbb érkezik az információ, annál jobb.

Különös, de a párkereséskor gyakorta kombináló, elemezgető nők figyelmét sokszor éppen a közeledő férfi által csőstül küldött jelek kerülik el. A férfié, aki, bár vonzalmat táplál, érzelmeit egyelőre véka alá rejti, és nem önti szavakba, csupán tetteivel mutatja ki, hogy nem közömbös a nő iránt.

Sokszor éppen ez a pici jel hiányzik ahhoz, hogy a nő egy biztató mosolyt küldjön, vagy csupán elgondolkodjon a jelet küldő illetőről, mint potenciális párról, és elindulhasson valami nagyszerű.

Jelek, hogy a férfi vonzalmat érez

A férfi vonzalmára utaló jelekre tehát érdemes élesíteni a női receptorokat. Ebben segít lenti galériánk, mely a férfi közeledési szándékának legelső jeleit mutatja. Közülük nem mind válik rövid idő alatt vagy épp idejében nyilvánvalóvá, így fokozottan érdemes rájuk összpontosítani, elkerülendő, hogy a férfi azt gondolja, megkülönböztetett figyelme, melyet tanúsít, nem talál viszonzásra.

Ezt is szeretjük