18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A tökéletes kézimunka 5 lépésben (18+)

Kapcsolj kézi irányításra, és kápráztasd el párodat vérforraló simogatással. Ismerd meg a legjobb technikákat!

A szexuális toplistán az orális szex - mint férfikedvenc - vitathatatlanul előkelő helyet foglal el, ha azonban szeretnél egy kis játékosságot csempészni együttléteitekbe, ne mindig az ajkaiddal juttasd el partneredet a csúcsra!

A kézi kényeztetés akkor is remek megoldás, ha nem szívesen veszed a szádba párod legbecsesebb testrészét, mégis szeretnéd huncut örömökben részesíteni. Irányítsd ujjaidat az öle felé, és lepd meg a legérzékibb simogatással, amit valaha átélt!

Hogyan csináld?

Egy pillanatig se legyenek gátlásaid, és kérdezd meg a legilletékesebbtől, mit csinálj: hidd el, örömmel ad útmutatást. Természetesen a férfiak között is akad, aki inkább pironkodva letagadja barátnője előtt, hogy hét éves kora óta végez önkielégítést, de népesebb az a tábor, aki előszeretettel vall gyönyörének titkáról. Kérd, hogy mutassa meg a legmegfelelőbb ritmust, sebességet és a szorítás erősségét is úgy, hogy kezével vezeti magán ujjaidat.

Amikor úgy gondolod, hogy tisztában vagy a teendőkkel, átveheted az irányítást, hogy végül te magad juttasd el a csúcsra, ha azonban szükséges, továbbra is kérj közben visszajelzéseket, hogy mikor csinálod jól. Ha túlságosan szemérmes, próbáld meg feltalálni magad, és figyeld teste önkéntelen jelzéseit. Ahol úgy érzed, hogy valami nem az igazi, kérdezz rá, hogy válts-e lassabb ritmusra, vagy esetleg a szorítást vedd-e szorosabbra.

Síkosító

Az orális szex esetében nem jelent nagy problémát a síkosítás, hiszen adott a legtermészetesebb eszköz, amivel kellőképpen nedvessé teheted a terepet. Ha azonban kezeddel szeretnél gyönyört okozni párodnak, nem biztos, hogy egy kis nyál és az előváladék elég, úgyhogy feltétlenül legyen a közelben síkosító.

A legjobb érintések

Bár partnered útmutatása a legbiztosabb út a gyönyör felé, ha másképp nem rendeli, ezt az általános forgatókönyvet követve te is a kezedbe veheted az irányítást. Az egyik kezeddel tartsd a hímvesszőt, a másikat pedig csúsztasd végig rajta, teljes tenyereddel beborítva azt.

Amint felkapaszkodsz ujjaiddal párod szerszámának csúcsára, finoman szorítsd ökölbe kezed, hogy a lehető legnagyobb felületen érintsd a makkját is. Fontos azonban, hogy amíg nem elég nedves a pénisze, semmiképpen ne húzd vissza az előbőrt, mert ezzel fájdalmat okozhatsz. Ha a körülmények megfelelőek, már játszadozhatsz a hímvessző hegyével is úgy, hogy finoman fel-le húzogatod az előbőrt.

Érezd a szorítást!

A második legfontosabb alapszabály, hogy ügyelj markod szorítására. Ha nagyon finoman fogod meg a hímvesszőt, partnered semmit nem érez, ha pedig túl szoros vagy, az kellemetlen lehet, vagy sietteti az orgazmust. Ha kétségeid vannak, inkább kezdd finoman, és kérdezd meg, mikor szorítod pont annyira, ahogyan jó neki. Ügyelj azonban arra, hogy akkor se válts túl szoros fogásra, ha időközben téged is elönt a vágy.

Érezd a ritmust!

A ritmusnak akkor is fontos szerepe van, ha kezeddel tévedsz partnered ölébe. Lassú, óvatos tempóval indíts, majd fokozatosan gyorsulj fel, ha viszont érzed, hogy már közeledik az orgazmus felé, tartsd az adott ritmust. Természetesen minden pasi másképp szereti, de ne keseredj el, ha eleinte nem találod el a megfelelő tempót: párod segítségével két-három alkalom után garantáltan ráérzel arra, hogyan lehetsz igazán vadító.

Ha elfárad a kezed, egy időre pihentesd ujjaidat úgy, hogy tenyeredet párod pénisze körül nyugtatod, és csak erősödő, majd gyengülő szorításoddal izgatod. A szünet után nem kell mindent az elejéről kezdened, de ne is azzal a tempóval folytasd, ahol abbahagytad: egy kis bemelegítő után térj vissza az orgazmust ígérő sebességhez.

Mi legyen a végén?

A férfiak többsége szereti, ha a tetőpont felé közeledve gyors mozdulatokkal és szorosabbra vett kezekkel tevékenykedsz ölében. A gyönyör pillanatában azonban feltétlenül lassíts, ekkor ugyanis a csiklóhoz hasonlóan túlérzékennyé válhat párod pénisze.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ami pedig a gyönyör eredményét illeti, azzal lehetsz a legvadítóbb, ha engeded, hogy párod a melledre vagy a hasadra élvezzen.

Cikkünk Tracey Cox Szuperszex című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük