18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Egy forró férfi szexvágy, ami a legtöbb nő számára tabu (18+)

Tudd meg, miért lehet izgalmas, ha leküzdöd szemérmességedet a párod társaságában!

A férfiak számára szinte természetes dolog, hogy a szexualitáshoz az önkielégítés is hozzátartozik, miközben nőként talán te is inkább titkolod, hogy olykor a bugyid alá csúszik a kezed. Többször utaltunk már rá, hogy a magányos örömök megtapasztalása milyen pozitív hozadékkal bírhat a közös szexuális életre nézve, ezúttal azonban ennek egy különleges formáját mutatnánk be.

A férfiak körében igen népszerű fantázia az, amikor az előjáték egy tűzforró, közös maszturbációba torkollik - ez azonban nem feltétlenül csak az ő képzeletükben lehet izgató. Tudd meg, hogyan válthatod valóra ezt a vágyat úgy, hogy benned is csillapíthatatlanul lángra lobbanjon a szenvedély!

Variációs lehetőségek

A közös maszturbáció egyik fajtája, ami a nők körében sem ritka, abból áll, hogy a partnerek egymás nemi szerveit stimulálják. Miközben tehát a pasid érintése téged hoz lázba, addig mindezt a partnerednél te próbálhatod elérni, azonban nem ez az egyetlen variációs lehetőség. A férfiak fantáziájában az a változat foglal el különleges helyet, amikor mindkét fél a saját testével foglalatoskodik, és egymás látványa, illetve az ingerek egyszerre teszik rendkívül izgatóvá a helyzetet.

Ahhoz, hogy ezt a saját örömödre is valóra válthasd, nemcsak a gátlásaidat kell levetkőznöd, de arról is meg kell győződnöd, hogy nem fogod magad kellemetlenül érezni hasonló helyzetben.

Ha számodra megalázó lenne, vagy úgy véled, cseppet sem vagy rá kíváncsi, partnered hogyan okoz magának örömet, hiszen a kölcsönös együttlét során ez a te feladatod, nem kell csak az ő kedvéért kipróbálnod ezt a felállást. Ha számodra a szex intimitását öli meg az, amikor magatokat kényeztetitek, maradj bátran a szerényebb változatnál, melynek során egymást érintitek, hiszen ez is sok örömet nyújthat.

Meddig juthattok?
Akármelyik formáját is választjátok azonban, a közös kényeztetés során csak ti dönthetitek el, hogy mi a végső cél. Kényeztethetitek magatokat, illetve egymást csak az előjáték keretei között is, de, ha éppen úgy tartja kedvetek, a végső gyönyörig szintén eljuttathatjátok egymást.

Magányos gyönyör párban

A közös önkielégítés során az egyik legfontosabb elem a látvány. Kezdhetitek a dolgot úgy is, hogy először egymást kényeztetitek, majd ezt követően veszitek saját kezetekbe gyönyörötök sorsát.

Az sem rossz megoldás azonban, ha egy tüzes vetkőzéssel indítasz, hiszen a férfiakra a vizuális ingerek rendkívül izgatóan hatnak. Amikor már alig bír ellenállni a vágynak, a testedről vezesd saját erogén zónái felé a kezét, így te is megtapasztalod, milyen erotikus látvány lehet a párod öröme. Ha úgy érzed, ez a nyíltság zavarba hoz, és felszabadultság helyett csak gátlásokat okoz, akkor az egyik kezetekkel simogassátok egymást: így meghittebb lehet az élmény.

Eközben ugyanúgy csókolhatjátok egymást, vagy beszélhettek, mint egyébként, a játék pedig megszabadít a gátlásoktól. Amellett pedig, hogy ezzel a praktikával valóra válhatod kedvesed egyik rejtett vágyát, egy tabut is felszámolhatsz, ami akár a gátlásaidat is csökkentheti. A közös maszturbáció során ezzel együtt a különleges fogásokat is megtaníthatod a pasinak, melyekre kimondottan érzékeny vagy, anélkül, hogy kínos magánórát kellene tartanod neki.

Kölcsönös simogatások

Ha a kölcsönös maszturbáció számodra túl merész ötlet, kimondottan forró előjáték lehet az is, ha egymást izgatjátok. Ha mindeközben kommunikáltok, és finoman simogatjátok egymást, azt is megtanulhatjátok, mi esik a legjobban a másiknak. Jó megoldás lehet, ha rövid kifejezésekkel utasítjátok egymást a megfelelő technikára, de még előtte - felvezetés és ráhangolódás jelleggel - beszélgethettek is arról, ki hogyan szereti a kézi stimulációt. Az érintések még érzékibbek lehetnek, ha egy kis síkosítót is használtok. Mivel ebben az esetben a hangsúly a kölcsönösségen van, próbáljatok meg ügyelni arra, hogy mindketten ugyanannyi kényeztetésben részesüljetek, és ne kerüljön senki túlzottan előtérbe.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ha számodra az egyszerre történő hüvelyi és klitorális ingerlés a legélvezetesebb, akkor nyugodtan adj hangot ennek, ezzel egy időben azonban te is próbálj a kezeddel párod péniszének legérzékibb pontjaira tapintani.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük