18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 3 legjobb orgazmusfakasztó tipp (18+)
Szexkönyvekből
Alaposan átlapoztuk az erotikus irodalmat, és találtunk néhány különösen forró tippet.

A nyugati világban egészen a legutóbbi időkig a szex leginkább a minél gyorsabb kielégülésről és a gyereknemzésről szólt, és csak bordélyok formájában volt kultúrája. Keleten ezzel szemben évezredek óta test és lélek egységét keresik a szexben is, és igényes erotikus írások születtek, melyek az intim kapcsolaton belüli szexuális szokásokat taglalták.

Ma már természetesen a legtöbb könyvesboltban találhatsz szexrészleget itthon is, ám a kiadványok nagy része továbbra is visszatér a szexirodalom keleti alapjaihoz, és legkülönlegesebb szextippjeit onnan meríti. Ezúttal azt mutatjuk be, ezen technikák közül melyeket érdemes feltétlenül kipróbálnod, ha szeretnéd pároddal együtt megtapasztalni a különleges gyönyört.

Egész testet bejáró orgazmus

A tantrikus szex nyugati mestere a francia születésű Margot Anand. Könyvei közérthetően  és könnyen megvalósítható formában tálalják a keleti szextippeket - egyik szerzeményében találtunk rá arra a szexpraktikára, melynek segítségével egy egészen újfajta orgazmust tapasztalhatsz meg. Anand szerint ahhoz, hogy egész testedben érezhesd a végső gyönyört, nem kell percekig elmélyednetek pároddal egymás tekintetében, nyugodtan koncentrálhattok ennél sokkal izgatóbb mozdulatokra.

A különleges élményt úgy tapasztalhatod meg a legkönnyebben, ha az aktus során egyszer már eljutottál a csúcsra, vagy legalábbis nagyon közel jársz hozzá. Amennyiben a körülmények adottak, függetlenül attól, hogy előtte összebújtatok, vagy párod más módszerekkel kényeztetett, kérd meg, hogy váltson orális szexre. Ezalatt azonban ne csak a csiklódra figyeljen, de néhány ujjával a hüvelyedet is kényeztesse, de csak addig, amíg még éppen el nem jutsz a csúcsra.

Mielőtt elöntenének az orgazmus hullámai, állítsd le, így egész tested annyira érzékeny lesz, hogy a továbbiakban már sokkal gyengédebb törődés is elég lesz ahhoz, hogy átéld a végső gyönyört. Ha csak attól, hogy párod a melledet simogatja, nem tudsz eljutni a csúcsra, kérd meg, hogy odalent is izgasson, de közben leginkább a testedre figyeljen. Amennyiben így jutsz el a csúcsra, a nagy pillanatban tested minden egyes porcikájában érezheted a bizsergést.

Kabbazah

Számos modern szexkönyv átemelte az Ananga Ranga lapjain említett kabbazah technikát is, mely évezredekkel ezelőtt jelent meg keleten. A templomok kéjhölgyeiről, akik művelték, azt tartották, hogy nem egyszerű nemi gyönyörrel ajándékozzák meg partnerüket, de speciális szextechnikájuk révén egészen a szent extázisig juttatják őket. A PC-izmoknak a mai szexirodalom is nagy jelentőséget tulajdonít, de természetesen a vallási átszellemülés helyett elsősorban az intenzív, elnyújtott orgazmus eléréséhez ajánlják ezek edzését.

Ha szeretnéd kipróbálni a technikát, nem árt, ha Kegel-gyakorlatokkal vagy egy gésagolyóval készíted fel magad a különleges együttlétre, ahhoz ugyanis, hogy feledhetetlen élménnyel ajándékozhasd meg partnered, erős izommunkára lesz szükség. Amennyiben kitartó vagy, és három héten keresztül naponta tornáztatod a hüvelyizmaidat, nemcsak partnered élvezi majd jobban az együttlétet, de te is sokkal könnyebben juthatsz el a csúcsra.

Az együttléthez a legjobb, ha olyan pozíciót választasz, amikor te tudsz irányítani: a lovagló- vagy akár az oldalt fekvő helyzet is tökéletes lehet. A technika lényege, hogy a pasi ne mozogjon egy cseppet sem, és hagyatkozzon rád, hogy belső izmaiddal tartsd fenn az érdeklődését, miközben természetesen csókolózhattok, és simogathatjátok egymást.

Ez a belső izommunka hihetetlenül izgató lehet mindkettőtök számára: amikor párod már nehezen bír egy helyben maradni, és te is úgy érzed, hogy nem sok hiányzik az orgazmushoz, kezdj el mozogni. A hosszas, vérforraló előkészületeknek köszönhetően mindketten hosszú, hihetetlenül intenzív orgazmust élhettek át, valószínűleg egyszerre.

Orgazmus, felpörgetve

Szintén a tantrikus szex egy nyugati átiratában találtuk azt a tippet, ami mindkettőtök számára segít az elnyújtott orgazmus elérésében. Először is magányosan kell megtapasztalnod a mindent elsöprő gyönyört, mielőtt pároddal is kipróbálnád. Használd a kezed vagy egy vibrátort, és juttasd el magad a csúcsra a legkényelmesebb pozícióban. Ezt követően azonban ne hagyd abba az izgatást: kis szünet után folytasd, és próbáld minél tovább nyújtani az ismétlődő orgazmusok hullámát!

Így megismerheted saját tested működését, és a pároddal is sokkal könnyebb lesz átélned, amit egyedül már megtapasztaltál. Ne siessétek el azonban a közös gyakorlatot sem: mindenekelőtt ne feledkezzetek meg a csókról. Az aktus előtt simogassátok egymást, játszadozzatok a nyelvetekkel, hogy a behatolás ne csak a nemi vágyról, de az érzelmeitekről is szóljon!

Ezt követően mozogjatok nagyon pontosan és lassan azonos ütemben: ha biztosnak érzitek a tempót, nem muszáj csak arra figyelnetek. Kényeztessétek egymást más módokon is: a csók mellett párod kezét is elvezetheted odalentre, de ezzel egy időben te is nyúlj hátra, és óvatosan markold meg a heréit, majd izgasd a gát környékét is.

Akkor se gyorsítsatok, ha közeleg a csúcs. Ha kibírjátok a türelemjátékot, egyik pillanatról a másikra azon kapjátok majd magatokat, hogy egyszerre élveztek el.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük