Csak egyéjszakás kaland lesz a férfival?
4 árulkodó jel
Íme, a tipikus viselkedéstünetek, melyek arra utalnak, hogy alighanem csak szexre kellesz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ismerkedés kezdetén még többnyire homály fedi a pasi szándékait, különösen, mivel ritka az a férfi, aki, még ha nem is vágyik többre egy röpke numeránál, őszintén a szemedbe néz, és felfedi előtted a tervét.

Még szerencse, hogy ezek a kalandor karakterek többnyire ugyanazokat a szokásmintákat követik, ha a nő becserkészéséről, majd lekoptatásáról van szó, így még időben elcsípheted, ha nem tervez többet egy közös görbe esténél. Íme, az egyéjszakás alakok jellemző húzásai a randikon.

Lakásrandi

Nagyon figyelj, amikor a randevút fixáljátok, ugyanis akár már az is árulkodó lehet, hogy milyen helyszínt lő be a találkozóra. Ha első alkalomról van szó, vagyis az ismerkedés fázisában vagytok, az lenne a természetes, hogy olyan helyet keressen, ahol nyugodtan el tudtok merülni a beszélgetésben, elvégre az első randi arról szól, hogy kipuhatolod, milyen a másik, erre pedig kevés esély nyílik egy zsúfolt szórakozóhelyen.

Mégse dőlj be, ha a fickó a nyugis ismerkedés lehetőségét felvillantva meghitt helyszínnek a saját lakását javasolja. Bármit bedobhat egy egyszerű kávétól az olasz tésztavacsorán át a Woody Allen-filmgyűjteményig, csak a legnaivabbak hisznek abban, hogy a körmönfont ajánlat mögött tiszta, szexmentes szándék lapul.

Éjjeli találka

A randevú időpontja legalább olyan sarkalatos kérdés lehet, mint a helyszín. Persze mindenkinek becsúszhat egy-egy nehéz nap vagy túlóradömping, amikor utolsóként, vaksötétben hagyja el az iroda épületét, és a meló utáni találkozókat is kénytelen késő esti időpontra szervezni.

De az mégiscsak gyanús, ha sosem férsz be a pasi nappali időbeosztásába, a találkozók az éj leple alatt, a telefonhívások a hajnali órákban esnek meg, amikor képtelenség normális randit szervezni, legfeljebb csak nonstop nyitva tartó kocsmákra, éjjeli szórakozóhelyekre futja. Persze nem véletlenül. Mennyivel egyszerűbb a borgőzös félhomályban szexre csábítani valakit, mint egy nappali programon, egy kiállításon, vacsorán vagy egy kávézóban. 

Nem érdeklődik

A beszélgetésetek témájából is könnyen lehet következtetni arra, hogy mennyire komoly az érdeklődése irántad. Már eleve visszatetszést kelt, ha a férfi kérdései az első randikon legfeljebb a szexualitás körül forognak, vagy kérdések helyett leginkább csak saját magáról fecseg.

Ha eszébe sem jut informálódni a hobbidat, a zenei ízlésedet vagy a terveidet illetően, és az érdeklődése kimerül a feneked bámulásában, eléggé egyértelmű, hogy a pasit nem túlzottan izgatja az intellektusod. A cél, elég leplezetlenül, csupán annyi, hogy minél előbb ágyba cipelhessen. Ez még akkor is így van, ha kelletlenül végighallgatja a sztoridat, hiszen közben alig várja, hogy erotikusabb témákra terelődjön a beszélgetés, és erről nagy valószínűséggel gondoskodik is.

Mire figyelj az első randin?

Az első randin sokakkal előfordul, hogy a szemük előtt rózsaszín köd úszik, aminek aztán meg is lesz a következménye. Videónkból azonban kiderül, mit rontanak el sokan az ilyen alkalmakkor, és mire figyelj, hogy jól sikerüljön a találkozás.

Információstop

Hasonló a helyzet, ha a pasi saját magával kapcsolatban húzza meg az infóhatárokat. Minél kevesebb dolgot árul el magáról, annál valószínűbb, hogy csak játszik. A felszínes beszélgetések, amelyek maximum a  mit ettél ma vagy a milyen jó csaj vagy vonalon mozognak, mind arra utalnak, hogy a férfinak esze ágában sincs megnyílni.

Valószínűleg nem akarja, hogy bármit is tudj a családjáról, a múltjáról, a barátairól vagy a karrierterveiről. Nem nagy meló kideríteni, miért olyan zárkózott, és miért nem hajlandó mélyebbre ásni egy szimpla, szexet bemelegítő beszélgetésnél.

Ezt is szeretjük