18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 kínos szexkérdés, amit kevesen mernek feltenni (18+)

Íme, a férfiak válaszai

Négy pasi most nyíltan beszél arról, ami sok nőnek fúrja az oldalát.

A férfiak és nők szexuális működése nagyon is különböző, így nem csoda, ha nehéz azonosulni a másik nem számunkra sokszor furcsa igényeivel vagy gyökeresen eltérő gondolataival. Kíváncsi vagy, miért vonzza a pasit a pornó? Miért lesi az alkalmat az önörömre, amikor tartós párkapcsolatban rendszeresen szexelhet?

Netán arra, mi az a háttérben lappangó félelem, amire még egy magabiztos pasi is rágörcsölhet? A választ maguk az érintettek adják meg.

Miért néz pornót?

Bár mindkét nem rajongója lehet a mindenféle sztorit nélkülöző szexjelenetek sorának, kevés az a férfi, aki fintorral fordulna el ilyenkor a képernyőtől, és általában több csaj gondolja úgy, hogy aki egészséges párkapcsolatban él, egyszerűen nincs igénye a koszos erotikára.

A 26 éves Balázs szerint viszont tévhit, hogy a pornó a saját barátnővel való szex helyettesítője lenne, vagy arról szólna, hogy kiélje vele a változatosság iránti igényét:

- A pornó inkább csak valami adalék a képzeletnek, ha éppen nincs mellettem a barátnőm, és gyors kielégülésre vágyom. Ennek semmi köze az érzésekhez, simán szét tudom választani a kettőt, sőt, egész más maga az élvezet is, ha a párommal vagyok, és más, ha csak formás fenekeket bámulok.

Sajnos a csajok ezt nem igazán értik meg. Az a kényszerképzetük, hogy összehasonlítjuk őket a filmben szereplő lányokkal, meg akció közben is a neccharisnyás lábakról fantáziálunk. Jobban járok, ha a pornó a kis privát titkom marad.

Miért maszturbál?

Hasonlóan a pornókérdéshez, sokaknál szimplán az önkielégítés is éppúgy kicsapja a biztosítékot, ha az illetőnek van párkapcsolata, mondván, a társsal átélt nemi örömöknek normál esetben elegendőnek kell lenniük. A 32 éves Gábor viszont új megvilágításba helyezi a dolgot:

- Az ember így megszabadulhat a felgyülemlett feszültségtől. Ilyenkor egyébként is a gyorsaság a lényeg, nálam legalábbis, hogy minél hamarabb elérjek a csúcsra.

Ha egyedül vagyok, csak magamra kell figyelnem, nem kell más igényeit is belekalkulálni. Szinte másodpercek alatt elfújja a stresszt. Nem is értem, miért kötik csupán a férfiakhoz a maszturbációt, engem egyáltalán nem zavar, sőt, izgatónak tartom, ha a párom elmeséli, hogyan kényeztette magát, amíg távol voltam.

Mi a legnagyobb ágyparája?

Az ágybeli aggodalmakat legtöbbször a nőkhöz kötik, pedig a férfiakban is legalább annyi félelem és megfelelési kényszer gyűlhet össze. Általában a bemutatkozó szex az, ami a legnagyobb nyomást gyakorolja a pasikra, a 28 éves Gyuri félelme is az ismerkedést követő első együttlétre összpontosul:

- Bármilyen magabiztos is valaki alapjáraton, egy új lánynál minden elölről kezdődik. Nem tudhatod, milyen érintéstől indul be igazán, elvégre az első alkalom romantikáját mégsem törheted meg azzal, hogy kérdezősködsz az erogén zónáiról. Mert mi van, ha én gyengéd vagyok, ő meg inkább vad szexre vágyna? Ha nem találom el a vágyait, akkor meg csődtömegnek gondolhat.

Még több kérdés

Videónkban választ kaphatsz a leggyakoribb, szexszel kapcsolatos kérdésekre.

Mitől lohad le azonnal?

A nőket kiábrándító szexszokásokból gyorsan össze lehet hozni egy vaskos listát, ám a másik oldalon is sorakoznak lelombozó ágycselekedetek. Nándit egy nem éppen nőiesnek címkézett húzás józanította ki:

- Általában a pasikat szokás ostorozni azért, hogy nem fordítanak elég időt az előjátékra.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

De vannak nők, akik valahogy átvették ezt a mentalitást, és azt hiszik, pluszpontot szereznek, ha nem igényelnek előkészületet. Egyszer randizgattam egy lánnyal, nem tudom, mi motiválhatta a lányt, de igazi érzelemmentes, durr bele szexet produkált. Meg sem várta, hogy kicsomagoljam a ruháiból, ledobálta magáról gyorsan a göncöket, és tálalta magát. Én is akkor jöttem rá, hogy ez mennyire kiábrándító tud lenni.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük