18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mit árul el a férfi kedvenc szexpóza? Íme, a válasz (18+)

A pszichológusok szerint dekódolhatók a legnépszerűbb ágyfigurák. Erről árulkodnak.

Az ágyban alkalmazott szexmanőverek a szakértők szerint legalább olyan árulkodóak lehetnek a fejben zajló gondolatokról, sőt, akár a személyiségvonásokról is, akár a testbeszéd. Nemcsak a kényelmi és élvezeti faktor mozog a háttérben, amikor a párod magára ránt vagy éppen ágynak dönt.

Persze van, aki a változatosság híve, de aki ragaszkodik egy-egy jól bevált figurához, nem véletlenül választja előszeretettel újra és újra ugyanazt a koreográfiát.  

Misszionárius

Ha a fejedben motoszkáló előítéletekre hallgatsz, könnyen hiheted, hogy a misszionárius pasi nem csupán hagyomány- és családcentrikus, de a világ legunalmasabb szexpartnere.

Pedig itt nem csak erről van szó. A szexológusok szerint a klasszikus póz nem az ötlettelenségről, hanem elsősorban a stabilitásról és a gyengédségről üzen.

A testét teljesen feléd fordítja, a figyelmét rád irányítja, ha pedig a szemét végig nyitva tartja, illetve gyakran kinyitja, az lojalitásra, megbízhatóságra utal. Ugyanakkor hajlamos lehet a teljesítmény miatti szorongásra, és szeretne róla meggyőződni, hogy biztosan mindent jól csinál, a nő pedig legalább annyira élvezi a dolgot, mint ő.

Kutya

A hátulról támadó testhelyzet nem tartozik éppen a legbensőségesebb pózok közé, sokan a nő alárendelt szerepbe kényszerítését látják benne. Igaz, ezzel a szexkommunikációval a férfi a szakértő szerint is dominanciát hirdet, de ez nem egyenlő azzal, hogy a párkapcsolatot is alá-fölérendelt szerepek szerint képzelné el, és megragadná az irányítást.

Sokkal inkább jellemző, hogy ösztönösen él és gondolkodik, elsősorban a megérzései vezérlik, és nem tervezi túl a dolgokat sem a magánéletben, sem a munkában. Ugyanakkor fáradhatatlanul harcol, nem adja fel egykönnyen. Gyakran a férfiak éppen azért ragaszkodnak ehhez az alfahímpózhoz, mert a lelkük mélyen, a macsóarculat jóval bizonytalanabbak, mint amilyen képet kívülről láttatnak magukról.

A pasik kedvenc női testrészei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Lovagló

Ha a pasid odavan a cowgirl-játékért, akkor minden bizonnyal nemcsak az ágyban, de a kapcsolatotok egyéb területein sem fél néha kiengedni a gyeplőt a kezéből. De ne ijedj meg, ez még nem jelenti azt, hogy egy tutyimutyi fickóval szűrted össze a levet, sőt, valójában jó hír, hogy nem akar mindenáron föléd kerekedni. Mégis megvan a veszélye annak, hogy hátterében kényelemszeretet áll, így ezek a férfiak nem meglepő módon olykor nagyobb odaadást és igyekezetet igényelnek a párjuktól, mint amit ők cserébe hajlandóak nyújtani.

Szexkérdések

Íme, a gyakori kérdések, melyeket sokan nem szívesen tesznek fel. Most megtudhatod a választ.

Kanál

Ha oldalról, hátulról fonódtok össze leggyakrabban a pasid kedvére, az nagyfokú érzékenységről és megbecsülésről tanúskodik. Nem az erőfitogtató, nyers modorú férfiak kedvence, inkább a figyelmes, esetleg kissé szentimentális típus szereti gyakran ebben a testhelyzetben a párját. Ugyanakkor a kelleténél félénkebb és bizonytalanabb is lehet, ha a többi koreográfiát hanyagolja, hiszen ebben pózban nem láthatjátok egymást, és, ami a lényeg, a szemkontaktus még pillanatokra sem jöhet létre.

69-es póz

Sok pasi építi be az alaprepertoárba az orális kényeztetést, ami nem meglepő, ám egyáltalán nem mindegy, éppen melyik félnek jut a kényeztető szerep. Azok a férfiak, akik a szimultán történő izgatásra szavaznak legtöbbször, a párkapcsolat más területein is az egyenlőség hívei. Számukra a túlzott dominancia éppen olyan kényelmetlenséget okozhat, mint a kényszerű alávetettség, ezért folytonos harmóniára, kölcsönösségre törekednek, amelynek pedig alapfeltétele, hogy a szereplők egyenrangú felek, és a nő kielégülése, öröme ugyanolyan fontos, mint a sajátja.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük