18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 huncut trükk az ágyban, aminek a pasi nem tud ellenállni

Íme, néhány apró mozzanat, ami elbűvöli a férfiakat. Így járhatsz a párod kedvében.

Szex dolgában a férfiak meglehetősen egyszerűnek tűnnek, ráadásul sokak fejében számtalan mítosz él a pasielvárásokkal kapcsolatban: ilyenkor pedig hajlamosak vagyunk túlbonyolított koreográfiákban vagy kötelező sikítós orgazmusban gondolkodni.

Pedig a férfiakat nem csak az tüzeli fel, ami kellően perverz ahhoz, hogy egy nő alapból tiltakozzon ellene. Íme, az ötös lista, amit érdemes szem előtt tartani, mielőtt hálószobatervet készítesz.

Szexbókok

Nehogy azt gondold, hogy a férfiöntudat nem szorul táplálásra: míg a nők a narancsbőrproblémák és az orgazmusstressz hálójában feszengnek, addig a pasik gondolatait nem meglepő módon a méret miatt aggodalmak és a teljesítménykényszer foglalják le. Az apró figyelmességek viszont katalizátorként hatnak a szexönbizalomra, így nem csoda, ha egy-két kedves bókkal mindkét oldalon oldódik a feszültség, és a szorongásba ölt energiák mind a szexre fordítódnak.

Ennek ellenkezője, vagyis a becsmérlő mondatok, ágyban kifejezésre juttatott elégedetlenségek és fintorok képesek leblokkolni a férfit, amiből, ha rendszer lesz, oda a felszabadult, gyönyörteljes szex.

Intimitás

Tanulmányok kimutatták, hogy a fiúk sok esetben ragaszkodóbbak, mint a hasonló korú lányok, és ezt ki is fejezik bátran egészen addig, amíg el nem érik az iskolás kort. Nagyjából onnantól kezdődik az a társadalmi nyomás, ami aztán megtanítja nekik, hogy a ragaszkodást kifejező szavak és egyáltalán az érzelmi odaadás nem túl férfias dolgok, és jobban járnak, ha ezeket mélyen elrejtik magukban.

A 15 legforróbb férfi szexfantázia

Nézegess képeket!

Elolvasom

Sokan ezért nem is merik bevállalni a túlzottan intim lelki közeledést: ezért nem szabad megsértődnöd azon, ha szex után a párod idő előtt visszavonul ahelyett, hogy romantikus szavakat suttogna a füledbe. Hagyj neki egy kis időt, és magától fog beengedni saját intim aurájába.

Nyers szex

Amellett, hogy mélyen elrejtve a legtöbb férfinek igenis van intimitásigénye, persze még nincs kizárva, hogy élvezze és igényelje a szimpla vad szexet, aminek nincs sok köze a romantikázáshoz. Amikor a párod legszívesebben csak ágynak döntene, akkor nem feltétlenül a dominancia megszerzése motiválja, szóval ne vedd leigázásnak vagy megaláztatásnak, inkább élvezd te is a játékot és a nyers szex örömeit, hiszen az nem csupán a férfi gyönyöréről szól!

Képek! A tökéletes hálószoba az ágyrengető szexhez

Nézegess képeket!

Elolvasom

Minél több, annál jobb?

A nők könnyen rásütik a férfinemre, hogy a kelleténél többször jár az eszük a szexen, és ahelyett, hogy a hosszú, minőségi hancúrozás lenne a törekvésük, megelégszenek a semmitmondó, gyors numerákkal.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Való igaz, hogy kevés az a helyzet, amikor egy férfi ne lenne gyorsan szexkész állapotba hozható, ám mégsem egyszerűen a telhetetlenség hajtja őket. Számukra minden szexszituáció olyan, akár egy ünnep, és arra vágynak, hogy a nők is átérezzék az ágyban a carpe diem elvet, ne csupán a züllött szexmániást lássák a férfiban.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük