18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Így tüzeld fel a párod anélkül, hogy hozzáérnél (18+)

4 apró huncut praktika

Csak az érintés tabu, minden más megengedett.

Ha előjátékról van szó, egész biztos mindenkinek a változatos simogatástechnikák és ujjgyakorlatok ugranak be elsőként. Pedig a szexet bevezető kölcsönös örömszerzés valójában korántsem korlátozódik le ennyire. Sőt, ahhoz, hogy a párod egész testében bizseregjen, létezik egy sokkal hathatósabb módszer is, amelyben nem kapnak szerepet sem a kezek, sem az ajkak.

Ha esetleg már évek óta együtt vagytok, és a párod nem is sejti, hogy lehet még meglepetés a tarsolyodban, a megszokott mozdulatok helyett húzz elő néhány érintés nélküli praktikát a titkos tartalékból!

Virtuális bemelegítés

Nemcsak akkor érdemes mobilon és mailben szerelmi életet élnetek, ha éppen kilométerek választanak el egymástól, és más módon nem tudtok kontaktba lépni. A virtuális előjáték akkor is izgalmas lehet, ha mondjuk napközben mindketten dolgoztok, de tudod, hogy hamarosan viszontlátjátok egymást.

Ilyenkor akár egy pajzán sms-ben is tudathatod a pasiddal, mennyire várod az esti találkozót. Indítsd be a fantáziáját egy kétértelmű mondattal, vagy akár írd le nyíltan, mennyire kívánod őt, és mi mindent fogsz művelni vele, ha végre kettesben lesztek.

Ha van kedved, akár tovább is mehetsz az sms-nél. Például egy külön töltött este alkalmával küldhetsz neki magadról néhány sokat sejtető fotót.

Hozd meg az étvágyát!

Ahhoz, hogy belecsempészd a hancúrba az afrodiziákumot, nem kell olvasztott csokoládét csöpögtetned a pasid hasára, sőt, nem árt, ha a vágyfokozók még az akció előtt kell működésbe lendülnek.

Ezért készíthetsz egy igazi, tüzes vacsorát magatoknak. Mindenképp tedd tiltólistára a gyorskajákat, a hamburger-shake párostól nemhogy nem fokozódik, de még fogyatkozik is a libidó. Inkább válogass a vörös húsokból, lazacból, tojásból, osztrigából, desszertnek pedig mogyoró, méz, csokoládé vagy füge jöhetnek szóba. Persze a közös vacsora vagy nassolás arra is alkalmat adhat, hogy eszébe juttasd, mi mindent tudsz művelni a száddal és a nyelveddel, ha épp nem evésre használod. Még véletlenül se habzsolj, inkább finoman és főleg lassan harapj, és játssz sokat sejtetően a desszerteddel!

Vizuális gyönyör

A pasik imádják, ha nézelődhetnek, ezért ragadj meg minden alkalmat, hogy akkor is láthasson lenge öltözetben, ha éppen csupán fürödni indulsz vagy lefekvéshez készülődsz. Ne becsüld le az érzéki fehérnemű jelentőségét se, hiszen még akkor is komoly csáberővel hat, ha már hosszú évek óta együtt vagytok.

Persze ennek ellenkezője is igaz, a viseltes alsóneműktől a férfiak sem lesznek lelkesek, ezért semmiképp se áldozd fel az erotikát a kényelem oltárán, még ha sokkal egyszerűbb is a fakó pamutbugyidban aludni csipketanga helyett. Ha olykor nyitva marad a fürdőszoba ajtaja, amikor zuhanyozni mész, számíthatsz rá, hogy a párod is hamar csatlakozik majd.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Önöröm

Ha még tovább feszítenéd a húrt, engedd egészen közel magadhoz a párod, persze anélkül, hogy hozzád érhetne. Hagyd, hogy belenézhessen a legintimebb pillanataidba, vagyis megcsodálhasson akkor, amikor magadat kényezteted. Kezdd lassú, simogató mozdulatokkal, mondjuk kend be magad testápolóval, de őt ne vond bele a játékba, csupán annyira, hogy megnézhesse, hogyan csinálod. A finom érintések látványától garantáltan beindul a képzelete, és mielőtt tovább haladnál, a végén már ő is résztvevője lehet az akciónak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük