Így lehet egyszerre orgazmusotok (18+)

Kalauz lépésről lépésre

Ha egymásra hangolódtok, intenzívebb élményben lehet részetek. Íme, az útmutató.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Van abban valami pluszizgalom, ha hagyjátok, hogy spontán alakuljanak a dolgok az ágyban, ugyanakkor egy kis tudatosságot csempészve a szexbe még intenzívebb lehet az élmény. Az egyidejű orgazmus ugyanis nem csupán illúzió, valóban elérhető, ha nemcsak sodródtok a vágyakkal, de hajlandóak vagytok tenni is azért, hogy megéljétek a közös gyönyört.

Egy nemrég készült tanulmány szerint, amelyet a The Journal of Sexual Medicine című szakfolyóiratban publikáltak, a közösen, egyidejűleg átélt orgazmusnak az egyedi élményen túl számos jótékony hatása lehet: erősíti a kapcsolatot, felpezsdíti a szexuális életet, de akár az egész életszemléletre pozitív hatással bírhat. Íme, a lépések.

Előjáték érintés nélkül

Tierney Lorenz, a Texasi Egyetem szexuálpszichológusa szerint a kéjjátéknak nem a hálószoba küszöbét átlépve, az együttlétet közvetlenül megelőző pillanatokban kell kezdődnie, hanem azt jóval megelőzően, akár órákkal korábban.

A vágyakat felébresztő apróságok pedig nem csupán a nők esetében játszanak nagy szerepet, hanem érdemes gondot fordítani mindkét félnek a romantikus részletekre.

Ezért a bizsergető előjáték még véletlenül sem az ágyban kezdődik: bármit bevethettek, ami képes finoman mozgósítani a szexuális energiákat, napközben néhány buja sms, később egy könnyű közös vacsora, zene vagy finom illatok is szerepet játszhatnak ebben.

A lényeg, hogy hagyjatok időt a vágy felébredésének, ne essetek azonnal egymásnak, a zavaró tényezőket - mint a telefon és a tévé - pedig szigorúan száműzzétek!

Libidólépcsők

A pasik többnyire olyanok, akár a villanykapcsoló, a nőknek viszont jóval bonyolultabb a vezérlésük, ha szexről van szó: vagyis, amíg egy férfi szinte gombnyomásra gerjed, addig a női testnek és elmének több lépcsőt kell bejárnia ahhoz, hogy orgazmusközeli állapotba kerüljön.

Ha erre nem vagytok tekintettel, sosem fogtok szinkronba kerülni, a partnered mindig elhúz majd melletted, és így nincs esély a szimultán befejezésre. Épp ezért kérd meg, hogy ne térjen rögtön a lényegre, mielőtt lehámozná a bugyidat, koncentráljon a többi erogén zónádra: haladjon lassan egészen a nyakadtól a belső combodig az ujjaival és a nyelvével.

Ezután már jöhet a koncentráltabb stimuláció, a csikló izgatása. Közben persze te se hanyagold el őt, ám ahhoz, hogy létrejöhessen a szinkron, ne feledd, hogy a partnered izgatása ki kell merüljön a comb- vagy hátsimogatásban, esetleg bevetheted a szavak erejét.

Orgazmus volt?

Nem vagy benne biztos, hogy elérted az orgazmust? Videónkból kiderül, melyek az árulkodó jelek.

Orgazmusbiztos póz

Fontos, hogy a behatolás is megfelelő időben történjen, ehhez pedig ismernetek kell egymás reakcióit, és felismerni azt, hogy éppen hol áll a másik a szexuális izgalom skáláján. Válasszatok olyan pózt, ahol a párod szex közben hozzáfér a csiklódhoz, így könnyebben jön számodra is a gyönyör. Ha, mondjuk, hátulról hatol beléd, vagy te kerekedsz fölül, ideális lesz a testhelyzet.

A másik összehangolós gyönyörtaktika az úgynevezett CAT-póz (Coitus Alignement Technique), ami a hagyományos misszionárius továbbfejlesztett változata, és lehetővé teszi a csikló izgatását, és megkönnyíti, hogy elérd az orgazmust. A partnered csípőcsontját a tiédhez illeszti, és karjára támaszkodva testsúlyával óvatosan rád nehezedik, te pedig a lábaiddal átkulcsolod a vádliját. A lassú mozgásnak köszönhetően mindketten izgalomban maradtok, így könnyebben jön a szimultán kéjcsúcs.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Fékezés

Ha a párod túlságosan előreszaladna a kéjskálán, megtanulhatjátok befékezni a vágyait a gyönyör előtti pillanatokban, csak annyira, hogy te is utol tudd érni. Az úgynevezett sekély és mély technikával késleltethető a nagy bumm, de akár el is nyújtható.

A lényeg, hogy ne egyforma ütemben történjen a mozgás, egy-egy lendületesebb lökést kövessen néhány kevésbé határozott, lágyabb mozdulat, miközben a párod ügyeljen arra, hogy tudatosan lassítsa levegővételét - ezzel ugyanis időt nyer az orgazmus előtt. Közben ne feledjétek a folyamatos kommunikációt, hiszen fontos, hogy képben legyetek arról, épp hol tart a másik, így sikerülhet nagy eséllyel a közös gyönyör.

Ezt is szeretjük