18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 tévhit az anális szexszel kapcsolatban (18+)

Sok kultúrában még ma is tabunak számít a popsiszex, pedig nem veszélyesebb, mint a testiség bármelyik másik formája.

Ha terítékre kerül az anális szex, vitathatatlanul szélsőséges vélemények ütköznek egymással, már ami örömteli, illetve higiénikus voltát illeti. Mindezek ellenére azonban egyre kedveltebb az együttlét ezen formája a párok között.

Mindazonáltal még most is rengeteg tévhit él a popsiszexszel kapcsolatban, ami kíváncsiságod ellenére is aggodalmakat okozhat. Ha pedig átadod magad a félelmeknek, szinte biztos, hogy partnered minden igyekezete ellenére rossz tapasztalataid lesznek az ágyban, hiszen az anális szexet csak felhőtlenül és oldottan lehet élvezni.

Csak a pasiknak jó

Egyértelmű, hogy az anális szex különösen gyönyörteli élmény a férfiak számára, különben nem közülük kerülne ki hódolóinak többsége. Az azonban már nem igaz, hogy a titkos kertbe tett látogatás csak partnerednek okozhat örömet, neked pedig legfeljebb annyi kellemes élményed lehet benne, hogy az egyik legforróbb vágyát váltottad valóra.

Az ánusz környékén rengeteg idegvégződés található, így párod már azáltal izgató élményben részesíthet, ha csak érzékien simogatja popsidnak ezt a területét. Ha kellő előkészület nélkül és hirtelen vágtok bele, valóban sokkal inkább fájdalmas, semmint gyönyörteli élmény lesz számodra az együttlét, de lassú, türelmes, izgató játszadozással feledhetetlenné teheti számodra partnered.

Komoly sérüléseket okozhat

Amennyiben a popsi záróizmai a behatolás pillanatában nincsenek kellőképpen kitágulva, valóban komoly sérüléseket szenvedhetsz az anális szex során. Ha azonban így próbálkoztok, sokkal valószínűbb, hogy már az első pillanatokban elviselhetetlenül éles fájdalmat okoz neked partnered, és a konkrét aktusig el sem juttok. Ahhoz azonban, hogy ezt elkerüljétek, csak egy flakon síkosító és jó adag izgató előjáték szükséges.

Enélkül ugyanis a popsid szűk marad, és mivel nem termel nedvesítő anyagot sem, a behatolás során a végbél falán hajszálrepedések jöhetnek létre, vagy akár komolyabb sérülések is keletkezhetnek a vastagbél területén. Ha azonban betartjátok a legfontosabb aranyszabályokat, és nem feledkeztek meg az óvszerről, a síkosítóról és a kitartó, vágykeltő előjátékról, akkor nincs ok az aggodalomra. A nemi izgalom hatására a popsid záróizmai is ellazulnak, így nemcsak a sérüléseket kerülheted el, de a behatolás teljesen fájdalommentes és élvezetes lesz.

Egészségtelen, számos betegséget eredményezhet

Kezdetben, amikor először ütötte fel a fejét az azóta egyre gyakoribbá váló AIDS, a nemi úton terjedő vírust a homoszexualitással hozták kapcsolatba, ugyanis a fertőzöttek döntő hányada közülük került ki. Később azonban kiderült, hogy elsősorban nem a nemi irányultsághoz, sokkal inkább az anális szexhez köthető a vírus terjedése.

Ha ugyanis nem vagytok elég óvatosak, az apró belső sérülések vérzéshez vezetnek, a vírus pedig a nyílt sebek és a vér útján terjed a legkönnyebben. A megoldás azonban roppant egyszerű, ráadásul praktikus is, hiszen az óvszerrel nemcsak a veszélyes betegségeket előzhetitek meg, de az egész együttlét sokkal higiénikusabb lesz.

Ha megfelelően védekeztek, az AIDS mellett egyéb fertőzéseket is elkerülhettek, mint a hepatitis, illetve a méhnyakrák elsődleges okozójának tartott humán papilloma vírus. Óvszer nélkül tehát semmi szín alatt ne próbálkozzatok a popsiszexszel. Ha partnered ódzkodik a gumitól, vagy problémái vannak vele, akkor inkább a gyönyörszerzés más módozataival próbálkozzatok.

Idővel elgyengülhetnek a végbél izmai

Ha partnereddel ráleltek a gyönyör hátsó kapujának kulcsára, ritka élményben lehet részetek. Ám, ha fel is fedezitek az anális szex szenvedélyes örömeit, ez az együttlét ideális esetben inkább csak ritka fűszere nemi életeteknek, de nem elsődleges szeretkezési forma.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ritkán, ha valaki napi gyakorisággal hódol a popsiszex örömeinek, előfordulhat, hogy a negyedik x felé járva záróizmai kissé elfáradnak, ami igen kellemetlen következményekhez vezethet. Ha azonban csak alkalmanként engeded be párodat a hátsó kertbe, nem kell ilyen következményektől tartanod, ebben az esetben ugyanis izmaid megőrzik rugalmasságukat.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük