18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 dolog a szexben, amire egyáltalán nem vágyik minden férfi
Sokan tévesen azt hiszik, hogy ezek a praktikák a teljes férfitársadalmat megőrjítik.

Bár az igazán jó szex legfontosabb ismérve az összhang, a két nem közötti félreértések ezen a téren sem ritkák. Akadnak olyan pozitúrák, amelyeket a nők nem szívesen vállalnak be, ám olyanok is, amelyek valamiért a férfiakat nem vonzzák, ráadásul az egyéni tényezők is meghatározóak lehetnek. Ha pedig párod épp abba a csoportba tartozik, akiket nem hoz lázba egy hasonló, forró szexpraktika, hiába is próbálnál vele a kedvében járni.

Mivel nem ritka eset, hogy ezek a tippek éppen a visszájukra fordulva sülnek el, így inkább elveszik a férfi kedvét a szerelmeskedéstől, érdemes ezekről mielőbb őszintén beszélni, a szexben pedig csak olyan új praktikákat kipróbálni, amelyek mindkettőtöket kellőképpen tűzbe hoznak. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány olyan, szexinek tartott elemet, amelyek izgató hatásáról a férfiaknak is megoszlik a véleménye.

Az akrobatika hátrányai

Ahogy a nők kellemetlenül érzik magukat egyes pozíciók közben, úgy a férfiak számára sem minden kényelmes. A legtöbbek számára például komoly fizikai megpróbáltatást jelent az álló testhelyzet, ami egészen lelombozhatja párod addigi lelkesedését is. Az izgalmas és extrém pózok kitartása ugyanígy megterhelő lehet számára, ráadásul az ebbe fektetett izommunka egy intenzív sporttal is felér. A repertoár bővítésére és a forróság fokozására természetesen tökéletesen alkalmasak ezek a pózok, de önmagukban nem biztos, hogy elvezetnek a csúcshoz.

Bár a lovagló pózról sokan meggyőződéssel hiszik, hogy minden férfi imádja, valójában a technika és a mozdulatok finomsága ebben is meghatározó. Akadnak szép számmal olyanok, akik nem kimondottan a vad szex hívei, és nem igazán kedvelik a túl heves, durva pattogást legnemesebb szervükön. A férfiak által nem kedvelt pózokról és ezek miértjéről olvashatsz korábbi cikkünkben is.

A szokás hatalma

A kommunikáció hiánya gyakran megöli a valódi élvezeteket. Sok nő gondolja ugyanis úgy, hogy a kezdeményezőnek minden alkalommal a férfinak kell lennie, pedig valójában a legtöbben igencsak hízelgőnek tartják a nők közeledését. Az új pózok felvetése ugyancsak tabutémának számít a szebbik nemnél, hiszen gyakran könnyűvérűnek hiszik magukat az újító szerepében, a túl élénk fantáziát pedig szégyellnivalónak gondolják.

Bár a megszokás egy idő után akár unalomhoz is vezethet, a férfi nem mindig szeretné párjára erőltetni perverznek gondolt vágyait, főként akkor, ha már több sikertelen próbálkozás van a háta mögött. Ezért is van, hogy a kezdeményezőkészséget a legtöbb férfi vonzónak tartja egy nőben. 

Ha tehát valami izgalmas pózt kipróbálnál, ne tartsd magadban a vágyaidat! Hosszú távon ugyan nem biztos, hogy a szex részévé válik majd, de a változatosság mindkettőtök számára örvendetes lesz.

Mit mondhatsz az ágyban?

A szex közvetlen kommunikációs buktatója a közben folytatott beszéd, ami azonban nem minden esetben kívánatos a férfi számára. Bár a finom irányítás és egy-egy elsóhajtott pozitív visszajelzés mindig pezsdítően hat az éjszakára, ráadásul célravezető a kölcsönös élvezetek elérésében is, a túlzottan merész, esetenként egyenesen trágár megnyilvánulások már nem mindenkinek nyerik el a tetszését. 

A pornókból ismert szabadszájúságról rengeteg nő hiszi, hogy minden férfit beindít az ágyban, ám a valóság mégsem ezt tükrözi. A szexi kifejezések és a nyomdafestéket nem tűrő szavak között ugyanis óriási a különbség, különösen akkor, ha a mindennapokban nem használ trágár szavakat az illető. Mértékkel akár izgató is lehet, ám a természetesség hiányával épp az ellenkező hatást érheted el. Az tehát, hogy a vágyat pontosan mi fokozza, egyénileg dől el. Ismerjétek ki egymás apró kívánságait, és élvezzétek ki a közös incselkedést!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük