18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

6 szextabu, amit párod megbocsát, de nem felejt el! (18+)
Lehet egy rossz szó, egy rossz mozdulat, és oda az aznap esti szex. Könnyen a nő kedvét szegheted.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A barátnőd megbocsát, de soha nem felejt!

Éppen szerelmeskednétek, és becsúszik valami baki, amitől elszáll a romantika és a kedv egy jó időre a szextől. Mire vigyázz, ha nem akarod elvenni párod kedvét a szextől?

Rossz csókolási technika

A csók központi kérdés. Ezen múlhat, hogy egy kapcsolat létrejön vagy sem. Amennyiben a rossz csók ellenére el tudod csábítani a kiszemelt nőt, akkor szerencsés vagy. Mindenesetre figyelj oda, mert hosszútávon a rosszul működő csók válóok is lehet.

Amire mindenképp figyelj oda, az a túl sok nyál. Nagyon gusztustalan, amikor csók után barátnődnek törölgetnie kell a száját. Ezenkívül ott van még a torkig ledugott nyelv, vagy ha centrifugaként jár körbe a szájban. Amennyiben ezen a szokáson nem javítasz, biztos lehetsz benne, hogy másfelé nem kalandozhat a nyelved, az ágyig ugyanis nem juttok el.

A tökéletes csók technikája igazán egyszerű, hisz a nők elájulnak a gyengédségtől. Finom, puha csókokra vágynak, ami a felfokozott szenvedéllyel változhat, de akkor is csak óvatosan.

Mit tégy, ha az első csókot elszúrtad?

Vedd észre, hogy ezt elszúrtad. Amennyiben meggyőzöd a nőt arról, hogy tudsz ennél jobbat is, akkor nincs probléma. Ezt persze ne szavakkal, hanem az ajkaiddal és a nyelveddel tedd.

Szegényes higiénia

Egy férfinál ugyanolyan alapvető követelmény a tisztaság és az izzadságszag hiánya, mint a nőnél. Nem csak tettekben, de szavakban is. Lehet, hogy jó móka megbeszélni a többi pasival, hogy mit termeltél reggel, de a barátnődet a legkevésbé sem fogja érdekelni. Kétszer is gondold meg, mielőtt megosztanád vele az élményeidet ezen a téren.

Senki nem álmodozik egy böfögő, fingó, izzadságszagú férfiról, főleg nem, ha szexről van szó. Így aztán, ha hódítani akarsz, szükséged lesz az izzadásgátló sprayre és a fogkefére. Gondolj bele, hogy te mennyivel vonzóbbnak találsz egy olyan nőt, akinek szépek a kezei és körmei, és amikor elmosolyodik, vagy beszél hozzád, akkor nem kell elfordulnod a szájszag miatt. A nők általában csak annyit várnak el az ellenkező nemtől, mint önmaguktól is, az alapvető ápoltságot.

Minden nőt beindít, ha a partnerén valami igazán jó illatot érez. Ez lehet a saját illatod is, de nem a saját szagod! Így aztán az esti zuhanyzás alól nem menthet fel, hogy hosszú napod volt, és fáradt vagy. Fordíts különös figyelmet intim testrészeidre. Sok nő azért utasítja el az orális szexet, mert partnere nem mosakodott meg alaposan. Egyetlen negatív élmény jó időre elveszi a kedvét a szájalástól.

Mit tégy, ha izzadtan kívánod meg a barátnődet?

Zuhanyozz le!

A kritikus

A szex nem csak a testek egybeolvadásáról szól. A nőkkel nem egyszerű, hiszen a lelküket is ápolni kell, mielőtt a testiségre térsz. Könnyedén elveheted a kedvét a szextől, ha kritizálod. Elég egyetlen figyelmetlen megjegyzés, és lőttek a szexnek. No nem azért, mert megbüntet, hanem az önbizalma a pincéig liftezik. Azt kell éreznie, hogy imádod a testét.

A nő saját testével szemben nagyon is kritikus, így arra van szüksége, hogy a férfi elismerje szépségét, és bátorítsa őt. Amennyiben másképp teszel, úgy hamarosan búcsút mondhatsz a hancúrozásnak.

Mit tégy, ha véletlenül kritizáltad?

Ha nem voltál túl durva, akkor könnyen orvosolhatod, de ne csinálj belőle nagy problémát. Mondj annyit, hogy nem úgy gondoltad, és kezdj el dicsérni rajta valami mást. Ha azonban állandóan kritizálod, akkor el kellene gondolkodnod, hogy mivel nem vagy megelégedve saját magadon. Ha ugyanis valaki azzal takargatja a saját hátrányait, hogy a másikét helyezi előtérbe, akkor nem társat akar, hanem önbizalomerősítőt.

Könyörögni, hogy tegyen meg olyan dolgokat, amiket nem akar

A jó szex egyik alapköve a jó kommunikáció. Amennyiben olyasmit szeretnél, amire ő határozott nemmel válaszol, akkor próbáld meg elfogadni. A női nem, a mítosszal ellentétben, valóban nemet jelent, és nem talánt. Arról finoman érdeklődhetsz, hogy miért nem szeretné, de ezt később ne használd a meggyőzésére. A könyörgő vagy követelőző férfi egyébként sem vonzó.

Persze különbséget lehet tenni a szobalányruha és a gruppenszex között, az előbbi még respektálható, és a későbbiekben talán meglep vele, de a csoportszexet ne erőltesd. Soha ne zsarold, hogy ha nem teszi meg, akkor majd más igen.

Mit tégy, ha megtörtént a baleset?

Ha túl vehemensen kértél valamit, erőltetted, akkor nincs más hátra, mint soha többet nem említeni. Sőt, elmondhatod, hogy nem olyan fontos a dolog. Ha ugyanis azt érzi, hogy nem adott meg mindent neked, rosszul érezheti magát, ami akár a szexuális vágyat is befolyásolhatja.
Előfordulhat, hogy a születésnapodon megkapod a sztriptízt, amire vágytál. A nők szeretnek meglepetést szerezni, a sürgetést viszont nem szívlelik.

Óvszer-gondok

Te is utálod a zoknit? Bizony ez komoly problémát jelenthet, amennyiben nincs hosszú évek óta tartó fix kapcsolatod. Lehet, hogy nem olyan kényelmes, de nagy felelőtlenség arra hagyatkozni, hogy majd vigyázol. A szexuális úton terjedő betegségek ellen pedig semmi nem véd meg. Senkiben nem érdemes megbízni az első éjszakán száz százalékig, de még a másodikon sem. Lehet, hogy a lány fogamzásgátlót szed, de épp elfelejtette bevenni. Ha előre gondolkozol, utólag nem kell az utódon törni a fejed.

Igénytelen benyomást kelt az a férfi, aki gumi nélkül hajlandó csak szexelni. És a nő is, ha hajlandó belemenni így a szexbe. Ki tudja, ki kivel volt előzőleg. Nyugtasson a tudat, hogy igényes nővel van dolgod.

Túlzottan agresszív viselkedés

Nem te vagy az egyetlen férfi, akinek szüksége van arra, hogy érezze dominanciáját. Ezt azonban nem durva viselkedéssel és a másik semmibevételével kell kielégítened. Természetesen megoldható, ha keményebben szeretnéd, de fontos, hogy ebben a másik is benne legyen. Ha nincs, akkor azt nem szeretkezésnek, de nem is szexnek hívják.

Fokozatosan térj rá a dologra, legyél határozott és kezdeményező, markolj bele barátnőd fenekébe, sőt, még rá is csaphatsz egy kicsit. Ha kikötöznéd, beszéljétek meg, és mindig legyen lehetősége visszakozni. A fentiek sok nőnek tetszenek, persze csak akkor, ha érzik, hogy ez játék, és nem az agresszióról szól.

A pornófilmekben látott brutális orális és anális szexet, az előjáték hiányát pedig felejtsd el. Egy nő sem szeretné, ha öklendeznie kéne a péniszedtől.

Mielőtt agresszív szexuális játékot játszanál, beszéld meg barátnőddel, mert különben nagyon rosszul sülhetnek el a dolgok, és nem hogy nem kapod meg az adott este, amire vágysz, de hosszabb időre lemondhatsz arról, hogy barátnőd elfogadja közeledésed.

Mit tégy, ha megtörtént a baleset?

Ne történjen meg ilyen baleset! A túl agresszív viselkedés, kommunikáció nélkül, kapcsolatod elvesztését jelentheti.

Ezt is szeretjük