4 női tulajdonság, amit imádnak a férfiak

Így kösd magadhoz a nagy Ő-t

Kis odafigyeléssel és néhány apró trükkel te magad lehetsz a megtestesült, nagybetűs nő.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Társra lelni, azaz életszövetségest találni. Megfelelni valakinek, pozitív visszajelzéseket kasszírozva, na és élvezni az életet. Ez az a három párkapcsolati kívánság, amelyekre te is vágysz? Így tudod beteljesíteni őket!

Légy megbízható!

Vajon ismered-e a férfiakat? Ne vágd rá azonnal: hát persze, és ne is kérdezz vissza, hogy ők kíváncsiak-e rád, vagy vajon meg akarnak-e ismerni téged. Minden innen indul ugyanis, hogy tényleg tudod-e, mire vágynak az erősebbiknek tartott nem tagjai, és mitől félnek. Miért viselkednek úgy, ahogy, mi motiválja őket?

Nem elég egy legyintés, ilyenek a férfiak. Az a nő, aki biztosra szeretne menni velük kapcsolatban, el tudja fogadni őket épp olyannak, amilyenek. Legyél tehát mindig természetes velük. A megtervezett kacérság gyorsan hódít, ám hamar el is riasztja a pasikat. Hiszed vagy sem, a többségük őszinte partnerre vágyik. Lehetsz akár szókimondó is, persze tüskék és gúnyolódás nélkül, a lényeg, hogy odafigyelj rájuk. Bizony - még ha olykor titkolják is - érdekli őket a véleményed, ám az ítélkezést nem tűrik. A férfi olyan társra vágyik, akivel önmaga lehet, a hibáival és tévedéseivel együtt, akiben megbízhat, akire számíthat.

Vállald fel, hogy sikeres és egyenrangú vagy!

Az a szövetség, amit férfival kötsz, nem zárja ki, hogy te is irányíts. A határozott nőknek igenis van piacuk, sőt, a legtöbb pasira inspirálóan hat egy olyan társ, akire bizonyos szempontokból felnézhet. A férfiak nálunk, nőknél talán egy kicsit jobban hisznek abban, hogy a család és karrierépítés között egyensúlyozó modern nő boldoggá tehető. Azt is remélik, nem csupán ábrándképről van szó, akad hús-vér mása. Ez a lehetőség ugyanis hatalmas terheket vesz le vállukról. Sokan közülük attól rettegnek, képtelenek megfelelni a nők - számukra ráadásul sokszor megfejthetetlennek tűnő - elvárásainak. Mintha elvesztették volna az iránytűjüket, csak nézek jobbra és balra.

Ezért is hálásak azoknak az irányító nőknek, akik korrektek velük - azaz motiválnak, és nem a saját elképzeléseiket erőltetik a társukra -, hiszen ebből nyerik a bizonyosságot: végre valaki ismeri és értékeli őket. De soha ne ess abba a hibába, hogy versenyezni kezdesz a férfiakkal! Ez a legrosszabbat hozza ki ugyanis belőlük. Ha úgy próbálsz közeledni hozzájuk, hogy másolod a viselkedésüket, öltözködésüket, saját maguk karikatúráját látják benned, amin igyekeznek gyorsan átlépni.

Szenvedélyt is, barátságot is kínálj!

Tévhit, hogy a férfiak tartanak azoktól a nőktől, akik kimutatják az érzéseiket. Épp ellenkezőleg, nagyon is hálásak érte, hiszen ez biztonságérzetet ad nekik. Még a módjával adagolt negatív érzések, az indokolt düh és harag, netán féltékenység is fontosak lehetnek a kapcsolat életben tartása miatt. A lényeg az egyensúlyon és harmónián van, nem jó ugyanis, ha túlságosan elbillen utóbbi irányba a mérleg.

A férfiak a csábító nőket imádják, és irtóznak attól, ha meg kell felelniük az ágyban. Ennek kiküszöbölésére jó egy csipetnyi szenvedély, vibrálás, amihez persze mindkét félre szükség van. Soha ne mondj tehát igent, ha nemet gondolsz és érzel, viszont máskor te légy a kezdeményező, lepd meg a párodat. Ha visszautasít, újra kell próbálkoznod.

Ne feledd azt sem, a jó szerető egyben bizalmas barát is. A párod érzései, gondolatai közül ne csupán azokra légy kíváncsi, amelyek veled kapcsolatosak. Kérdezz bátran és hallgass figyelmesen, meglátod, milyen ragaszkodás lesz a jutalmad, ha sikerül a férfit megnyitnod.

A családállítás

A családállítás az élet minden területén segíthet neked, többek között a magánéletedben is. Tudj meg róla többet, és alkalmazd!

Merj kezdeményezni

A férfiak manapság nem csupán elfogadják, de olykor el is várják, hogy a nők válasszanak. Köztünk szólva ez még praktikus is lehet. Hiszen, ha nem csupán hagyod megtörténni magaddal a dolgokat, de aktívan részt is veszel bennük, akkor biztosabban kötsz ki a megfelelő pasi mellett, akivel valóban összeillesz.
Akár egy párkapcsolat kezdetéről van szó, akár már működő viszonyról, mindig az teszi meg az aktuális lépést, akiben nagyobb a vágy a változtatásra. Sokat veszíthetsz, ha megtorpansz, és félelemből vagy rátartiságból, büszkeségből elmulasztod ezt a lehetőséget.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ha szereted és értékeled magad, a férfiakat is elvarázsolhatod. Ha ugyanis látják a szemedben a magabiztos ragaszkodást, megbíznak benned, ami téged is megerősíthet. És ha bízni tudsz a férfiakban, elégedett leszel önmagaddal.

OLVASD EL EZT IS!

torott sziv lead
  • párkapcsolati probléma
  • családállítás

Ezért nem tudsz komoly kapcsolatot kialakítani

Ezt is szeretjük