18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 elhallgatott férfi szexfantázia (18+)

Amiről a pasid nem beszél

Ismerd meg a titkos férfivágyakat, melyek talán a te párod fejében is megfordulnak.

Aligha akad ember széles e világon, aki ne képzelné el időről időre, amint szokványosnak a legkevésbé sem mondható körülmények között szexel. Ez azonban nem azt jelenti, hogy ami a fejében megfordul, azt valóra is szeretné váltani, így aztán számos forró ábrándkép titokban marad. Ismerd meg a férfiak elhallgatott vágyait, melyekről talán a párod sem számolna be neked.

Orális szex, az elejétől a végéig

Sok férfi képzeletében gyakorta visszatérő kép, amint partnere orálisan kényezteti - ám nem egyszerűen csak azért, hogy kielégítse őt, hanem, mert maga is élvezi az aktust, aminek optimális esetben számos látható és hallható jelét adja. Bár a nyalogatás, csókolgatás sincs éppen ellenükre, erotikus vágyaik toplistáját az vezeti, amikor az aktus nemcsak előjáték, hanem az elsőtől az utolsó pillanatig élvezhetik az ajkak kényeztetését, ami az orgazmus pillanatában is kitart.

Ha visszataszítónak tartod, hogy lenyeld a végső gyönyör eredményét, intézheted úgy, hogy párod a melledre élvezzen. Ha azonban az orgazmus pillanatában sem utasítod el a száddal partnered, biztos lehetsz benne, hogy régi vágyát váltod valóra.

A klasszikus édeshármas - és ami mögötte van

Valószínűleg alig akad olyan férfi, aki ne merülne el szívesen az ábrándképben, amint egyszerre két nővel szeretkezik. A képzeletbeli kalandnak természetesen az is része, hogy a pasi képes mindkét partnerét akár többször is egymás után a hetedik mennyországba röpíteni.

A valóság ezzel szemben az, hogy az erősebbik nem képviselői közül sokan - tudatosan vagy tudat alatt - nincsenek meggyőződve arról, hogy akár csak egy nőt is tökéletesen ki tudnak elégíteni.

Több kutatás bizonysága szerint jelentős részük nem is vállalná be az éles helyzetet, attól tartva, hogy az elvárások meghaladnák fizikai teljesítőképességét - hiszen, ahogy a némi cinizmustól sem mentes mondás tartja, nem minden pasi hatlövetű. Ennek fényében pedig nem csoda, hogy ezt a fantáziaképet adott esetben a te partnered is inkább megtartja magának. Természetesen jócskán akadnak olyanok is, akiknek eszük ágában sem lenne visszautasítani a hármas felállást, de nem feltétlenül ez a férfivágy az, amit érdemes mielőbb valóra váltanod, hogy új tüzet adj a kapcsolatotoknak.

Hátulról megközelítve

Az ánusz tiltott gyümölcs - ami, mint tudjuk, mindig édesebb. Már önmagában az elhelyezkedése és az anatómiája is az örömszerzés potenciális forrásává teszi ezt a területet, hiszen a vagina közelében található, erőteljes izmai pedig minden esetben hozzájárulnak az orgazmushoz, ha ezt nem is mindig érzed. Nem csoda hát, hogy az anális szex visszatérő motívuma a férfiak erotikus fantáziáinak - mivel azonban a hölgyek körében ez általában nem arat osztatlan sikert, többnyire inkább hallgatnak róla.

Természetesen csak akkor érdemes megpróbálnod valóra váltani párod ezen vágyát, ha mindketten ismeritek a popsiszex szabályait, és te is kedvet érzel a hátsó gyönyörhöz. Amennyiben kezdő vagy a témában, de szeretnéd tudni, hogyan lehet az élmény már az első alkalommal fájdalommentes, olvasd el cikkünket!

Látogatás a prostituáltnál

A férfiak gyakorta képzelődnek azokról a hölgyekről is, akik pénz fejében profi szerelmi technikákkal kényeztetik őket - legalábbis a vágyképekben így szerepelnek a prostituáltak. Míg régen az örömlánynál tett látogatás akár a férfivá avatás részét is képezhette, ma sokkal tilalmasabb dolog, hiszen a nők joggal nem örülnének annak, ha párjuk a kapcsolat mellett fizetne egy kis extra gyönyörért. Az ábrándok között azonban szerepel a prostituáltnál tett látogatás.

A pasik úgy képzelik, hogy ő az, aki aztán valóban minden apró részletéhez ért a nemiségnek, és nemcsak feledhetetlen gyönyörrel ajándékozhatja meg őket, de előtte senkinek nem kell szégyellnie magát.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Végtére is, egy örömlány előtt nincsenek tabuk, nem utolsósorban pedig az is hozzátartozik a képhez, hogy a férfi, aki már járt prostinál, kicsit macsósabbnak érezheti magát a többinél. Persze mindezt csak képzeletben - ezt a vágyképet a legtöbben azért tartják meg maguknak, mert a valóságban a fizetett örömért nem tennék kockára a valódi, meghitt kapcsolatot.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük