18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A legforróbb orális szex, játékszerekkel (18+)

A pasid imádni fogja!

A szájmunkát nem csak változatos technikákkal dobhatod fel. Ha merész vagy, játékszereket is bevethetsz.

Az orális szex nyújtotta élmény fokozásának csak a fantázia és a bátorságotok szabhat határt, hiszen rengeteg praktika létezik, mellyel izgalmasabbá tehetitek. Ezek közül a legkülönlegesebb talán az, amikor a játékos kiegészítőket sem zárod ki, hiszen a kütyükkel nemcsak új érzéki élményt szerezhetsz párodnak, de közös szórakozássá is teheted az orális szexet.

Tejszínhab - az izgató felvezetőhöz

Neked is megfordult már a fejedben, hogy valamilyen módon a hálószobába és nem utolsósorban párod testére csempéssz egy kis tejszínhabot? Bár ez nem kimondottan azon holmik közé tartozik, melyeket egy szexshopban fellelhetsz, izgalmas kiegészítő lehet, feltéve, hogy partnered sem ódzkodik az anyagától.

Igazi pikantériát akkor vihetsz vele az orális szexbe, ha a pasid mellkasára vagy hasára fújsz egy kevés habot, és látványosan izgató mozdulatokkal nyalogatod le, de akár ő is kijelölheti számodra a pénisze felé vezető utat a testén. Pasid számára a habkupacok mennyisége jelzésértékű lesz az orális kényeztetés kezdetéig, a vágya pedig az édesség fogyásával egyenes arányban nő majd. Persze mindez csak akkor valósulhat meg, ha az anyag nem taszítja őt a bőrére kerülve: amennyiben így lenne, inkább másik huncutságot válassz.

Vibrátor - egy kis plusz

Elsőre talán furcsának hathat, hogy éppen ezzel a kütyüvel dobd fel az orális szexet. Ám, ha a pasid nem viseltetik ellenérzésekkel iránta, és örömmel veszi kézbe, hogy a kényeztetés során fokozza a te gyönyörödet is, akkor minden bizonnyal kíváncsian várja majd, mi is a terved.

Nemcsak neked okozhat ugyanis örömet ez a játékszer, de számára is különlegesebbé teheti az orális szexet.Miközben a péniszét trükkös nyelvjátékoddal izgatod, állítsd enyhe rezgésre a játékszert, majd lágyan érintsd meg őt először némileg semleges pontokon, mint amilyen a combja belső fele. Majd, ahogy egyre többet kíván a teste, úgy közelíts az ágyéka felé. De vigyázz, hogy csak gyengéden stimuláló fokozattal tevékenykedj, mert a túl intenzív rezgés akár ellenkező hatással is járhat, mint szeretnéd.

A 15 legforróbb férfi szexfantázia

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ez a veszély azonban nem áll fenn, ha csak közvetve teszed izgalmasabbá orális technikádat a vibrátorral. Érintsd kívülről a szád falához a szerkezetet: ha így veszed partnered szerszámát a szádba, az ajkaiddal közvetített rezgésnek köszönhetően a gyönyörteljes pillanatok garantáltak lesznek.

Selyemsál - hogy irányíthass

A bilincs szolidabb alternatíváját is nyugodtan előveheted az orális kényeztetés során, hiszen a lágy anyag érintése bizsergető érzéssel töltheti el a pasidat is. Ennél a játékszernél a legizgatóbb hatást akkor érheted el, ha magadra vállalod a kezdeményező szerepét. Csábos határozottsággal hozd a tudomására, hogy ezúttal nem engedsz teret sem neki, sem a kezeinek, nincs más választása tehát, mint az ágy végéhez kötözött karokkal átadni magát a gyönyörnek.

A selyemsálas kötözés számodra is tartogat előnyöket, hiszen hasonló helyzetben a ritmust is te szabod meg. Dönthetsz a hosszú, vágyfokozó felvezetés mellett, amikor szinte a végponton veszed csak a péniszét a szádba, de, ha úgy kívánod, rögtön a lényegre is térhetsz. Mindenesetre a férfi kiszolgáltatott helyzete jó alkalmat kínálhat arra is, hogy alaposan felfedezd rejtett erogén zónáit. Afelől pedig nem lehet kétséged, hogy a játékszerként használt selyemsál örökké az így átélt őrjítő érzést fogja az eszébe juttatni.

Péniszgyűrű - a hosszú gyönyörhöz

A gyűrű által a péniszbe juttatott és ott megtartott vérmennyiség a megszokottnál érzékenyebbé teszi a pasid szerszámát, és ezzel együtt hosszabb merevedést is eredményez. Ezért, ha kifejezetten élvezed az orális kényeztetést, és szeretnéd őt hosszú élvezetben, majd a végén intenzív orgazmusban részesíteni, jó választás lehet ez a kütyü.

A fokozott érzékenység révén a legapróbb mozdulataid is átütő erővel hatnak majd, ha pedig egy rezgő változatot birtokolsz, a heréi irányába forgatott vibrációs rész plusz ingerekben részesíti őt. Az általános péniszgyűrűkre vonatkozó szabály azonban ebben az esetben is érvényes: 20 percnél tovább ne használjátok, hiszen a vérerekre gyakorolt hatása miatt ezen az időn túlmenően káros lehet.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük