4 árulkodó jel, hogy a férfi szeretőt tart
Ha párod félrelép, nem észrevenni nehéz, hanem szembenézni a valósággal. Ne dugd a fejed a homokba: figyeld az intő jeleket!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A megcsalás jeleit könnyebb észrevenni, mint gondolnád. A legtöbb pasi ugyanis nem elég mesteri hazudozó ahhoz, hogy képes legyen titokban tartani, ha szeretőt tart, legfeljebb te nem akarod tudomásul venni a szomorú valóságot. Ha azonban felkészültél az igazságra, és gondolod, jobb megtudnod, hányadán is álltok partnereddel, a tipikus jelekből könnyen olvashatsz. Tudd meg, hogyan viselkedik egy pasi, ha szeretőt tart!

Hirtelen odaadó

Ha a pasi életében felbukkant egy másik nő, és talán már komolyabb kapcsolatba is bonyolódtak, egyáltalán nem biztos, hogy téged elhanyagol majd. Ahhoz, hogy a férfi ne csak kacsintgasson más nők felé, de szeretői viszonyt is kezdjen, nem elég a tesztoszterontúltengés, illetve a biológiai tény, hogy pasinak született: ha ezt nem is kellemes beismerned, a megcsalás két emberen múlik.

Ha tehát volt egy törés a kapcsolatotokban, amit nem sikerült megbeszélnetek, és az utóbbi időben eltávolodtatok, lehetséges, hogy partnered máshol keresi a törődést. Amikor azonban a kaland komolyabbra fordul, te is átmeneti javulást tapasztalhatsz a hozzáállásában.

A szeretői viszony ugyanis mindenkiben lelkiismeret-furdalást okoz, ezt pedig a legkönnyebb úgy ellensúlyozni, ha egy kicsit kedveskedik a pasi annak, akit egyébként megbánt.
A hirtelen jött törődést, a csokor virágokat és a vacsorákat azonban értelmezheted úgy is, mint egy utolsó, kétségbeesett gesztust, hogy ne házon kívül kelljen a megértést keresnie, hanem tőled kapja meg. Lehet, hogy éppen a másik nő döbbenti rá, mennyire fontos vagy neki, de, ha ez így is van, azon sajnos nem változtat, hogy megcsalt. Alaposan fontold meg tehát, hogy érdemes-e újra bizalmat szavaznod neki, vagy valószínűleg a következő nehéz helyzetben újra egy szeretőben látná a megoldást.

A legjobb védekezés a támadás

Légy óvatos, hiszen, ha párod szeretőt tart, lehet, hogy éppen ő lesz az, aki minden egyes telefonhívás után megkérdezi, kivel beszéltél, és gyanakodva követi, milyen férfiismerőseiddel futsz össze.

A csalfa ember ugyanis magából indul ki, és a szerető mellett még egyáltalán nem biztos, hogy a pasi hajlandó lemondani rólad. Ha partnered nem akar elveszíteni, de elkövette az egyik legnagyobb kapcsolati hibát, előfordulhat, hogy magából kiindulva azt feltételezi, hogy te sem tudsz ellenállni a kísértésnek. Hasonló helyzetben ő lehet az, aki féltékenyebb, és a napod minden egyes részletét ismerni akarja.

Ha ezt tapasztalod, próbálj jobban utánajárni, hogy mi állhat a dolog hátterében, hiszen nem biztos, hogy egy másik nő miatt gyanakszik rád. Több intő jel esetén azonban légy óvatos, és még egyszer alaposan járd körül a dolgokat, mielőtt megvádolnád a pasit!

Teszteld az ágyban!

Ha a pasid szeretőt tart, az szexuális érdeklődésén is rajta hagyja nyomát. Vannak, akik azzal próbálják kompenzálni a bűnt, hogy amit az egyik nőnek megadnak, azzal a másikat is próbálják megajándékozni: ebben az esetben hosszabb szerelmes éjszakákra számíthatsz, mint ami eddig kapcsolatotokat jellemezte.

Akad azonban, aki úgy érzi, még a megcsalásnál is tisztességtelenebb dolog egyszerre két nővel nemi életet élni. Ők csak az egyik partnerre tudnak minden idegszálukkal odafigyelni, és amennyiben ez a szerető, lassan a hálószobában is ugyanakkora lesz közöttetek a távolság, mint a magánéletben.

Ha párod az a típus, aki a kapcsolatban utoljára a szexről mondana le, az utóbbi időben mégis elutasítja közeledésedet, az intő jel lehet. Ha érintésed, ölelésed sem esik jól neki, és a tekintetében látod a zavart bűntudatot, nincs értelme tovább halogatni a pillanatot, amikor szembesülsz az igazsággal.

Sármosabb, mint valaha

A pocakos férfi megszabadul a sörhastól, a borostás hirtelen sima, illatos arccal járkál, a kényelmes pedig átfazonírozza a ruhatárát. Millió pozitív változást hozhat a férfi életében egy szerető, amit csak annál fájóbb lehet látnod, hogy valahol mélyen tudod, mindez nem a te kedvedért történik.

Ha reggel is épp veszekedtetek, este mégis letörölhetetlen az arcáról a mosoly, és miközben te egyre kevésbé érzed magad vonzónak, ő majd kiugrik a bőréből, valószínűleg nem egy önkéntes életmódprogramnak köszönhető a változás. Ha eddig elvolt domborodó pocakkal is, most azonban az egyik legfontosabb napirendi pont, hogy minden délután megjelenjen a konditeremben, még az is előfordulhat, hogy nem csak a futópad miatt jár oda.

Akármi legyen is a háttérben, próbáld megállni, és ne hozd magad kellemetlen helyzetbe azzal, hogy nyomozol partnered után. Egy őszinte beszélgetés minden vádaskodásnál többet ér, ha pedig valóban szerető van a dologban, fontos, hogy a lehető legtisztességesebb eszközökkel játssz, így a leleplezés pillanatában a pasi nem hibáztathat téged.

Ezt is szeretjük