18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 tűzforró férfi szexvágy, amit válts valóra! (18+)

Tudd meg, milyen szexi dolgokról ábrándozik párod, és lepd meg a számodra legizgatóbbal egy különleges alkalom során!

A férfiak vágyai sokszor zavarba ejtőek lehetnek, azonban nem csak tilalmas dolgokon jár az eszük. Minden bizonnyal párodnak is vannak olyan fantáziái, melyeket, ha nem is osztott még meg veled, szívesen kipróbálna egy forró, közös éjszakán. Ne hidd, hogy ezek az ábrándok azt testesítik meg, amit te nem adsz meg az ágyban.

Elutasítás helyett inkább legyél kíváncsi, és derítsd ki, melyek párod megvalósulatlan szexvágyai, hiszen ezek neked is utat mutathatnak az újabb izgalmak felé.

Ha személyesen a pasidtól nem akarsz kérdezni, segítünk: utánajártunk, milyen szexi dolgok fordulnak meg a leggyakrabban a férfiak fejében, és összegyűjtöttük azokat a különlegességeket, melyeket te is élvezetesnek találhatsz. Ha szeretnéd, hogy a szenvedély a tetőfokára hágjon, vállald be a jótündér szerepét, és lepd meg kedvesedet egyik titkos kedvencével!

Kukkolás

Bár a kukkolásról minden bizonnyal egy sötét, pénzes fülke jut eszedbe üvegablakkal és az elmaradhatatlan zsebkendőtartóval, nem csak ebben a formában létezik. A férfiakat a szexi, meztelen nő látványa szinte bármilyen körülmények között izgatja, de az idegenek helyett sokkal jobb, ha azt leshetik meg, akit utána meg is kaphatnak.

Nem kell tehát attól tartanod, hogy vizuális hajlama egy sztriptízbárba hajtja párodat, ettől függetlenül azonban soha nem lesz a lekapcsolt lámpa híve a hálószobában, hiszen számára a látvány is fontos része az együttlétnek.

Ha szeretnéd vágyát valóra váltani, ne gondolj látványos, hosszas előkészületeket igénylő szexműsorra: nem feltétlenül kell otthonra beszerezned egy fémrudat, és, ha kifejezetten csapnivaló a ritmusérzéked, a táncot is mellőzheted.

Egyszerűen légy látványos, és mutasd magad! Ha ragaszkodsz a különleges felvezetőhöz, vonulj be előre a hálószobába, és dobálj le magadról minden egyes ruhadarabot, mielőtt párod belépne: a hatás garantáltan nem marad el.

Sok férfi azonban szereti, ha ő is tanúja lehet a vetkőzésnek: ha a te pasid is közéjük tartozik, engedd, hogy ő is végignézze a folyamatot. Annak érdekében, hogy a látványt tökéletesen élvezhesse, ne hagyd, hogy segítsen, és még a kis csipkebugyidat is te vedd le magadról. Szex közben se szerénykedj, és válaszd a lovaglópózt, hogy tested a legtökéletesebb látványt nyújtsa, melyben így kedvére gyönyörködhet partnered.

Szex a ház körül

Kár lenne a szexet a hálószoba falai közé zárni, amikor annyi helyen csinálhatjátok. Nem muszáj persze a nyilvános helyeken és a szabadban is egymásnak esnetek, de még egy kisebb lakás is számos lehetőséget kínál, amit párod minden bizonnyal örömmel ki is próbálna.

Mi sem egyszerűbb, mint valóra váltanod ezt a vágyat, hiszen egy kis változatosság neked is jól jöhet, hogy ugyanolyan tüzesnek érzed a szexet, mint a kezdeti időkben. Fogd magad, és lepd meg partnered a legváratlanabb helyeken, vagy, ha romantikus típus vagy, akár látványosabban is az új színtérre terelheted a figyelmét. A hálószoba helyett ezúttal mondjuk a nappalit dekoráld körbe gyertyákkal, és az egész kompozíció középpontjában, a kanapén heveredj el te magad a legszexibb alsóneműdben.

A lakás különböző pontjai és a bútorok a szexpózok terén is inspirálóan hathatnak rátok, amit szintén nem bán majd partnered. A tisztaságmánia pedig nem lehet kifogás: mielőtt párodat meztelenül a kanapéra ülteted, hogy aztán te is helyet foglalhass az ölében, takard le az egészet egy nagy lepedővel. Egy stabilabb asztalon kísérletezhettek azzal a híres pózzal is, amikor a nő hanyatt fekszik, a férfi pedig az asztal előtt állva közelíti meg.

Gyorsmenet

A tökéletes szex a legtöbb nő fejében egy hosszú, elmélyült és intim együttlét, a pasik ezzel szemben nem vetik meg a rövidebb aktust sem. Ne hidd azonban, hogy ez csak a férfinak lehet élvezetes, és pusztán vágyai kielégítéséről szól, miközben rólad megfeledkezik. A rövid, de heves szex számodra is vérforraló élmény lehet, érdemes tehát meglepned egyszer párodat egy rövid, de egetrengető aktussal!

Ahhoz azonban, hogy ne csak számára legyen élvezetes a dolog, húzd el az előjátékot, amennyire csak tudod. Ha már ebben a fázisban szenvedélyesebb mozdulatokkal alapozod meg a hangulatot, a későbbiekben szinte magától halad majd ugyanebben a mederben az együttlét, és egyikőtök sem csalódik majd.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ne feledd azonban, hogy a rövid, de intenzív szex az orális élményekhez hasonlóan csak akkor igazán gyönyörteljes a pasi számára, ha te is élvezed. Add tehát a tudtára, hogy mennyi és milyen jellegű izgatást vársz tőle a felvezető szakaszban ahhoz, hogy később a gyors tempó ne fájdalmas legyen a számodra, hanem vele együtt a csúcsra juttasson.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük