18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Szex hármasban: valóban minden pasi vágyálma? (18+)
A férfi elárulja!
Az édes hármas köztudottan népszerű férfi szexfantázia. De vajon a valóságban is minden pasi akarja?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pornófilmmel besörözött nemiségünk nyilván üvöltve rohan most előre az agyunk hátsó sarkában fellelhető örök kerthelyiségből, pálinkaszájjal, hogy igen, igen, naná, hogy! Lehet a harmadik esetleg Halle Berry? És különben a második ki lesz?

Mint az egyszeri hülyét, alig győzzük túlkiabálni, mikor sűrű mea culpák között hebegve kijelentjük, hogy hát az nem úgy van, hogy igazából a fejünkben csak az egyetlen kisasszonyról készült polaroid felvételek kergetik egymást, mint a prérifarkas a gyalogkakukkot, kábé.

Mindenkinek kell az édes hármas?

Egyszerűen szólva: a férfinak óhatatlanul eszébe jut. Nem mindegyiknek, de azért vagyunk sokan hülyék. Melyik kiskölöknek nem óvakodik a fejébe alkalomadtán a cukorkabolt? Hasonlóan vagyunk mi felnőttek a hármas nyalás-falással. Amikor bárhová tapizok, valami hamvas furakszik a markomba, mondván, hogy engem is, engem is - ki ne vágyna erre?

Kívánja a legtöbb manus, persze, hogy. Aki nem, arra a többiek furán néznek. Felhozhatnánk bizonyos tiltott gyümölcsöket, de nem lenne igazunk - tiltott gyümölcs ez akkor, ha a barátnő foggal-körömmel a szégyentelen, gyerekes pasijának az arcát tépné le bevallás idején, kíméletlen mohósággal. Épp itt a lényeg, hogy sok pasi miért nem vallja be az egész földöntúli mannáshülyeséget - mert a gondolattal eljátszadozni jó, de benne lenni? Nem feltétlenül akarunk mi sem.

A vágy tárgya

Hogy miért vágynak a pasik egyszerre két nővel ágyba bújni? Szokás a pornóra fogni, és nem is talál mellé túlzottan az, aki az iszamfilmekre mutogat.

A tipikus manus ilyesfajta döngetéssel egyéb helyen nem találkozik, legyen a szexuális fejlődés bármely, illetve legelső lépcsőfokán. A pornó, az kérem, ilyen: alapösztönre játszik rá.

A kiskamaszra hat, akit jól ottfelejtettünk a fejünk alján, a spájzban, két stócnyi cickósújság között. Akinek oda az oroszlánt is. Akinek meg sem fordul a fejében, hogy egy csajjal alig bír, nemhogy kettővel.

Ha azonban olyan bolond a férfi, annyira vakmerő, hogy mindezt szóvá is teszi a kisasszonynak, nem kell rögtön aggódni, hogy baj van, már nem szeret, és nem akar, csak többesben. Az erre irányuló nyáladzás nem azt jelenti, hogy a kedvest nem kívánjuk eléggé. Ez a lányok felől buta út, mint következtetés, a rossz sarkon való befordulás tipikus esete. Ezek berögzülések, mint az, ha a pasasnak az a kedvence, hogy meglovagolják. Csak azt ugye, könnyebb bevallani, bevállalni leginkább, megvalósíthatóbb, sőt, elég hozzá egy, azaz egy árva asszonyka.

Ehhez képest a több résztvevős szexkonteszt komoly együttállás, de az egyszeri férfi elismeri, ha a kedves nem akar vele együtt fejest ugrani a vágyba. Csak hadd jusson eszébe néha, és, ha nem követel, nem rendeli ágyba a barátnőket szép sorban, akkor ne tessék szexkonfliktust csinálni az ügyből.

Kétszer kettő néha három

Túl ezen, a bizonyos kívánás messze nem jelenti azt, hogy a kedvest sutba dobták. Valami szultáni állandóról beszélünk itt. Egyrészt ugye fizikailag milyen jó, hogy egyszerre kettő csaj kényeztet, másrészről viszont mennyire királynak érzi magát olyankor az ember. Megadtam a világnak.

Valószínűleg nem utasítaná vissza a pasas, ha akadna olyan bevállalós lány, aki kedvességből-kíváncsiságból megpróbálja - egyébként ennél nagyobb mézest asszonyka az emberéért nem is próbálhat. De azért nem az édes hármas a beugró teszt a tökéletes barátnők versenyén.

Sokszor mindez csak fantázia, ördögpöckölés, istenbogáncsa: aggódni érte csak annyira érdemes, mint hetente izgulni a lottóötösért. Ő sem azért játszik, hogy nyerjen, haló! Csak megszokásból, csupán hóbort az egész. Lélekhobbi. Buta, hülye bizergés - áramütéstől végképp mentes.

Annyira veszélytelen, hogy sírni tudnánk: ha mégis akad pasas, aki valóra váltásért könyörögne, nyugodtan tessenek nemet mondani - nem ezen áll vagy bukik a családi boldogság.

Ezt is szeretjük