18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Szex hármasban: valóban minden pasi vágyálma? (18+)

A férfi elárulja!

Az édes hármas köztudottan népszerű férfi szexfantázia. De vajon a valóságban is minden pasi akarja?

Pornófilmmel besörözött nemiségünk nyilván üvöltve rohan most előre az agyunk hátsó sarkában fellelhető örök kerthelyiségből, pálinkaszájjal, hogy igen, igen, naná, hogy! Lehet a harmadik esetleg Halle Berry? És különben a második ki lesz?

Mint az egyszeri hülyét, alig győzzük túlkiabálni, mikor sűrű mea culpák között hebegve kijelentjük, hogy hát az nem úgy van, hogy igazából a fejünkben csak az egyetlen kisasszonyról készült polaroid felvételek kergetik egymást, mint a prérifarkas a gyalogkakukkot, kábé.

A 15 legforróbb férfi szexfantázia

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mindenkinek kell az édes hármas?

Egyszerűen szólva: a férfinak óhatatlanul eszébe jut. Nem mindegyiknek, de azért vagyunk sokan hülyék. Melyik kiskölöknek nem óvakodik a fejébe alkalomadtán a cukorkabolt? Hasonlóan vagyunk mi felnőttek a hármas nyalás-falással. Amikor bárhová tapizok, valami hamvas furakszik a markomba, mondván, hogy engem is, engem is - ki ne vágyna erre?

Kívánja a legtöbb manus, persze, hogy. Aki nem, arra a többiek furán néznek. Felhozhatnánk bizonyos tiltott gyümölcsöket, de nem lenne igazunk - tiltott gyümölcs ez akkor, ha a barátnő foggal-körömmel a szégyentelen, gyerekes pasijának az arcát tépné le bevallás idején, kíméletlen mohósággal. Épp itt a lényeg, hogy sok pasi miért nem vallja be az egész földöntúli mannáshülyeséget - mert a gondolattal eljátszadozni jó, de benne lenni? Nem feltétlenül akarunk mi sem.

A vágy tárgya

Hogy miért vágynak a pasik egyszerre két nővel ágyba bújni? Szokás a pornóra fogni, és nem is talál mellé túlzottan az, aki az iszamfilmekre mutogat.

A tipikus manus ilyesfajta döngetéssel egyéb helyen nem találkozik, legyen a szexuális fejlődés bármely, illetve legelső lépcsőfokán. A pornó, az kérem, ilyen: alapösztönre játszik rá.

A kiskamaszra hat, akit jól ottfelejtettünk a fejünk alján, a spájzban, két stócnyi cickósújság között. Akinek oda az oroszlánt is. Akinek meg sem fordul a fejében, hogy egy csajjal alig bír, nemhogy kettővel.

Ha azonban olyan bolond a férfi, annyira vakmerő, hogy mindezt szóvá is teszi a kisasszonynak, nem kell rögtön aggódni, hogy baj van, már nem szeret, és nem akar, csak többesben. Az erre irányuló nyáladzás nem azt jelenti, hogy a kedvest nem kívánjuk eléggé. Ez a lányok felől buta út, mint következtetés, a rossz sarkon való befordulás tipikus esete. Ezek berögzülések, mint az, ha a pasasnak az a kedvence, hogy meglovagolják. Csak azt ugye, könnyebb bevallani, bevállalni leginkább, megvalósíthatóbb, sőt, elég hozzá egy, azaz egy árva asszonyka.

Ehhez képest a több résztvevős szexkonteszt komoly együttállás, de az egyszeri férfi elismeri, ha a kedves nem akar vele együtt fejest ugrani a vágyba. Csak hadd jusson eszébe néha, és, ha nem követel, nem rendeli ágyba a barátnőket szép sorban, akkor ne tessék szexkonfliktust csinálni az ügyből.

Kétszer kettő néha három

Túl ezen, a bizonyos kívánás messze nem jelenti azt, hogy a kedvest sutba dobták. Valami szultáni állandóról beszélünk itt. Egyrészt ugye fizikailag milyen jó, hogy egyszerre kettő csaj kényeztet, másrészről viszont mennyire királynak érzi magát olyankor az ember. Megadtam a világnak.

Valószínűleg nem utasítaná vissza a pasas, ha akadna olyan bevállalós lány, aki kedvességből-kíváncsiságból megpróbálja - egyébként ennél nagyobb mézest asszonyka az emberéért nem is próbálhat. De azért nem az édes hármas a beugró teszt a tökéletes barátnők versenyén.

Sokszor mindez csak fantázia, ördögpöckölés, istenbogáncsa: aggódni érte csak annyira érdemes, mint hetente izgulni a lottóötösért. Ő sem azért játszik, hogy nyerjen, haló! Csak megszokásból, csupán hóbort az egész. Lélekhobbi. Buta, hülye bizergés - áramütéstől végképp mentes.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Annyira veszélytelen, hogy sírni tudnánk: ha mégis akad pasas, aki valóra váltásért könyörögne, nyugodtan tessenek nemet mondani - nem ezen áll vagy bukik a családi boldogság.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük