18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 forró férfikívánság, amitől neked is jobb lesz a szex (18+)

A pasik nem csak illetlen dolgokra vágyakoznak. Íme, a legszexibb kívánságok!

A férfi vágyait nem csak azért érdemes megismerni, hogy izgalmasabbá varázsolhasd számára az együttlétet. Párod fejében minden bizonnyal olyan ábrándok is élnek, melyek számodra is élvezetesebbé tehetik a szexet.

Ismerd meg azokat a vágyakat, melyeket érdemes lehet kipróbálnod a hálószobában: könnyen lehet, hogy olyan dolgokra is bukkanhatsz a pasi listáján, melyeket te is szívesen megtettél volna, de korábban esetleg nem volt merszed hozzá.

Viccelni szabad

Sokan úgy gondolják, hogy a szex intim légkörét akár egyetlen nevetés is képes darabokra törni, pedig a jókedv nem is áll annyira messze a vágytól. Ha jobban belegondolsz, minden egyes új szexpóznál benne van a pakliban, hogy a kísérlet összegabalyodott lábakkal végződik, ez esetben pedig csak úgy billenhettek tovább a félresikerült kísérleten, ha egy jóízű nevetéssel intézitek el.

A pasi nem arra vágyik tehát, hogy a legintimebb percekből is viccet csinálj, hanem egyszerűen arra, hogy ne zárkózz el egy-egy humoros pillanat elől! Ha úgy érzed, egy harsány nevetés után nem lehet ugyanott folytatni, ahol tartottatok, próbáld ki, és meglátod, a jókedv a legtöbb esetben csak olaj a tűzre. A szex nem feltétlenül csak akkor jó, ha intimen elsuttogott szavakból és hosszú percekig tartó szemezésekből áll a kommunikáció: néha egy kis vicc is belefér. Ha ezt bevállalod, máris kevésbé lesznek riasztóak az új helyzetek, hiszen legfeljebb nevetéssel végződnek, nem kínos csönddel.

A nő, aki diktál

Sok férfi vágyik egyfajta kifinomult szexuális ösztönre, melynek segítségével szavak nélkül is tudná, hogy az adott nő mit élvez a legjobban, és hogy szeretné, ha megérintenék. Mivel azonban ez nem létezik, idővel inkább segítő szavak után ácsingóznak, és ábrándjaikban egy olyan nőt alkotnak meg, aki diktál.

Ezúttal azonban nem a dominaszerkóra és az ostorra gondolunk. Már néhány szó is elég a pasinak ahhoz, hogy ne érezze magát vakvágányon, és neked is sokkal élvezetesebb legyen az együttlét.

Add meg tehát partnerednek, amire vágyik, és orális szex közben ahelyett, hogy néma maradsz, mondd el neki, hogy merrefelé kutakodjon a nyelvével, hogy előcsalhassa belőled a kéj hangjait. Ugyanezt már az előjáték alatt is megteheted, hiszen, ha soha nem mondod, hogy ennyi neked nem volt elég, nem fogja tudni, hogy attól, hogy egyszer végigsimított a melleden, egyáltalán nem kívánkozik le rólad a bugyi. Légy tehát határozottabb, és ne fukarkodj a szavakkal, hogy mindketten jobban élvezhessétek a szexet!

Vad szex

Ne aggódj, a dominaszerkó még mindig nincs sehol. Ellenben a szavaid után az ösztöneidről is leveheted a pórázt, a legtöbb pasi ugyanis odavan a vad lányokért.

Természetesen ez sok férfi fantáziájában úgy ölt testet, hogy a nő mindig csak azt akarja, ráadásul vele, a valóságban azonban a vad gesztusokkal is épp elég fülledtté varázsolhatod a hálószoba levegőjét. Ne fogd vissza magad, ha szeretnéd megmarkolni párod fenekét, vagy legszívesebben beleharapnál a nyakába: amíg nem okozol fájdalmat, minden belefér!

Valójában sok nő számára különleges élvezetet jelent, amikor az összebújás kicsit vadabb tempóban megy az átlagoshoz képest, de van, aki nem elég merész, hogy ő maga kezdeményezzen, mert attól tart, hogy a férfi szemében emiatt rosszlánynak tűnik. Ne aggódj, amíg csak az övé vagy, kifejezetten szexi lehet, ha lazítasz az erkölcseiden, és a harapáson túl is kipróbálsz néhány vadabb dolgot, amit eddig nem mertél. Akár még a jelmezt is, valamilyen ízlésesebb, de szexi változatban.

Villámgyönyör

Külföldön quickie néven vált ismertté az együttlét azon formája, melyet itthon többnyire villámszexként emlegetnek. A legtöbb pasi vágylistáján megtalálható ez a tétel, míg a nők számára úgy tűnhet, ez biztosan csak a férfinak jó.

Ha azonban nem úgy fogod fel, hogy az első pillanattól az utolsóig öt perc az egész, máris sokkal élvezetesebbnek látszik. A dolog lényege ugyanis, hogy nem csak úgy valósítható meg, hogy főzés közben félredobod a fakanalat, és néhány perc múlva már folytathatod is a kavargatást, miközben a pasi elégedetten ül le a számítógép elé.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Létezik egy másik verzió is, miszerint az aktus maga valóban heves, és nem tart órákig, ám az annál alaposabb előjátékkal van előkészítve. Használd ki párod szexi ábrándját úgy, hogy neked is jó legyen, és húzd a vágybirizgáló érintések szakaszát addig, amíg csak bírod! Ha már meztelen testének látványát is nehéz elviselned, annyira kívánod, a behatolás várva várt pillanatában valószínűleg te sem a lassú tempót részesíted majd előnyben. Ha kellőképpen felizgulsz, mielőtt összebújnátok, a gyors, heves együttlét is végződhet orgazmussal.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük