18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 szextabu, ami minden férfit felizgat (18+)
A legnépszerűbb pasifantáziák
Bizonyos erotikus tiltások azonnal vágyat ébresztenek a férfiban.

Kár lenne nagy általánosságban rányomni a férfinemre a perverz kéjenc bélyeget, az mindenesetre tény, hogy gyakran kívánnak a női szemérem számára arcpirító vagy éppen nyugtalanító szexuális ínyencségeket. Ugyanakkor egy 2007-es Medián-felmérés tanúsága szerint már a magyar erotikus gondolkodás is lazult a korábbiakhoz képest - a nők körében is -, így a hagyományostól eltérő szexuális cselekvések megítélése is jóval elfogadottabb.

Amíg bő tíz évvel ezelőtt például az orális kényeztetés az emberek egyharmadánál túlcsordult a normál szex keretein, addig ma háromnegyedük teljesen elfogadott szexuális formának tartja.

De a játékszerek vagy a hátsó bejárat tilalma is oldódott, minden ötödik magyar megalkudott vele. A szexliberalizáció felszabadít, de semmiképp sem kényszerít arra, hogy benyeld, amit nem szeretnél. Ennek tudatában fogadd a forró férfifantáziákat.

Virtuális kufirc

A világháló virtuális világában rém egyszerű a flört és a csábítás még egy, a valóságban inkább félszegnek és önbizalom-hiányosnak mutatkozó pasi esetében is. Az arctalanság és a kockázatmentesség tudata úgy hatnak a pasiagyra, akár egy nagy adag whiskey az első szex előtt, feloldják a gátlásokat. Amikor rákattint a virtuális szexpartnerkeresőre, belép a szexcsetszobába, abban a pillanatban megszűnik valaki párjának lenni, csak egy facér pasi, aki egyéjszakás kalandot keres.

Izgató számára az idegen nő, aki - ha csak virtuálisan is - minden perverz vágyát teljesíti, még azt is, amit a párjától egyébként sosem merne kérni. Nem kell meghódítani, sem ápolni a lelkét, mert ez csak nyers kielégülés. A pasik egyébként a netes kéjelgést leginkább a maszturbáció egyik formájának tekintik, és a legritkább esetben ültetik át valós térbe az efféle viszonyt.

Domina-day

Sok pasi megszállott karrierhajhász, taposómalomban hajtja a magasabb pozíciót, ahol persze keménynek és magabiztosnak kell mutatkoznia, nehogy kibillenjen a szerepkörből. Szexológusok szerint a vezetők és üzletemberek jelentős része nehezen birkózik meg az ilyen típusú munkahelyi elvárásokkal, így ők az ágyban kompenzálják a megspórolt szelídséget. De ez nem kizárólagos perverzió, a legtöbb férfit feltüzeli a domináns, erőt sugárzó femme fatale.

A dögös dominában nyoma sincs gátlásnak, tudja, mit akar, és meg is ragadja azt. Nem várja passzívan a pasi lépéseit, inkább ő maga kezdeményez anélkül, hogy figyelembe venné a másik fél akaratát. A törékeny szűz totális ellentéte, aki bátran ágyhoz kötözi, megbünteti, megalázza szexrabszolgáját. A pasi végre szusszanhat egyet, kivették a kezéből az irányítást, bátran lehet gyenge és sérülékeny.

Vizuális élvezet

A határokat feszegető erotikus vágyak listáján dobogós a házi szexvideó készítése. A végletekig csigázza a pasi fantáziáját, ha a párja megengedi, hogy fotót készítsen róla egy intim pillanatban, amit aztán bármikor elővehet az íróasztala magányában vagy akár azon az estén, amit külön töltenek. Alighanem megsokszorozza az élvezetet, ha egy egész aktust rögzíthet, és újraélheti a kéjes pillanatokat. A legtöbb nőt megriasztja a hasonló kívánság, ezért csak nagyon kevés pasi áll elő szemtől szemben a házi pornó ötletével. Amíg egy nő fejében ezer ellenérv és lehetséges káros következmény születik meg, addig a férfi kizárólag a forró élményre - és annak újraélésére - koncentrál.

Éles helyzetben mindkét fél számára izgató lehet a spontán kukkolás ötlete: ha úgy állítjátok a kamerát, hogy ne rögzítsen, csupán a tévére csatlakoztatva végigkövethessétek a történéseket, akkor egészen különleges játék részesei lehettek.

Olyan érzést kelthet, mintha titokban belesnétek egy idegen hálószobába. A tiltott játék élvezete lehengerli a pasit, plusz egy izgalmas szexpóz, amit kívülről is lecsekkolhatsz, és a te fantáziádat is beindítja.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük