Ezért szeretik a pasik hátulról a szexet
Íme, a magyarázat!
Utánajártunk, mi az oka a nők szemében néha gyanút keltő férfivágyaknak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A hátulról behatoló szexpózok sokszor megosztják a partnereket, és akár konfliktusforrás is lehet, ha nem egyeznek az igények. A nőknek olykor ellenérzéseik lehetnek, mert ebben a kevésbé érzelemgazdag pozícióban kiszolgáltatottabbnak érezhetik magukat, és jóval kevesebb intimitásban is van részük, míg a férfinak alkalma nyílhat arra, hogy dominanciáját fejezze ki. 

Bár mindez bizonyos helyzetekben valóban így van, néha előítéletek is övezik ezeket a pozíciókat. Bár elterjedt nézet, hogy minden férfinak előkelő helyen szerepel a népszerűségi listáján, ez sem minden esetben igaz, mint ahogy a nők között is akadnak hívei.

Ennek legfőbb oka az, hogy nemcsak érzelmi és ízlésbeli tényezők játszanak szerepet abban, hogy valaki szereti vagy elutasítja, izgalmasnak vagy épp unalmasnak találja azt, ha a férfi a nő háta mögött tevékenykedik, hanem biológiai és technikai, sőt, esetenként testalkati tényezőknek is köszönhető. Emellett a siker a vagina felépítésén és a pénisz méretén is múlik.

Összegyűjtöttük a leggyakoribb tényezőket, melyek a férfi szemében vonzóvá teszik a hátsó oldalt. Nézd meg, melyek ezek!

Szűk folyosó

A hátulról behatoló pózok népszerűségének egyik legfőbb oka a technikai részletekben keresendő. Hátulról megváltozik a behatolás szöge és a vagina alakja is a hagyományos pozíciókhoz képest. Mivel a vagina szűkebbé válik, így egészen kényelmesen ráfeszülhet a péniszre, és ez a póz megkönnyíti a mélyebbre hatolást is, melynek köszönhetően a G-pontot is stimulálni lehet. Ugyanakkor bizonyos férfiak számára így könnyebb a sebesség szabályozása, ezért úgy tartják, ezek kevésbé fárasztó pózok, ha hosszúra nyúlik az együttlét.

Izgató látvány

Bár a nők számára gyakran zavarba ejtő a férfiak gátlástalan bámészkodása, a pasik számára az izgató látvány sokkal szervesebb része a szexuális stimulusnak. Ezért élvezik annyira azokat a pózokat, melyek nemcsak különösen feltárulkozónak mutatják a nőt, de a csak rá jellemző, kerekded formák is folyamatosan a látóterükben vannak.

Még több szexpóz
Ha nem csak a hátulról behatoló helyzetek érdekelnek, nézd meg a Szexpóz ABC-t. Amennyiben időről időre szívesen próbálsz ki új, izgalmas pozitúrákat kedveseddel, kínálatunkban biztosan találsz kedvedre valót.

Ilyenkor nemcsak a derekad és a csípőd kerül fókuszba, de a férfi a feneked gömbölyded formáit is szemmel tarthatja. Néhányan azt is bevallják, mennyire lázba hozza őket, ahogyan követhetik a mozdulatokat, hiszen, például a kutyapózban, semmi nem marad rejtve a szemük előtt.

Piszkos szenvedélyek

Bizony, a hátulról behatoló pózok nem ritkán kissé állatias színben tüntetik fel a férfit, aki ezekhez vonzódik, és ebben nem kevés igazság van. Ám az ösztönös személyiségrészek felbukkanása nem feltétlenül negatív. Igaz, hogy van olyan férfi, akit épp az vonz, hogy ezekben a helyzetekben erősnek és dominánsnak érezheti magát. Teljes egészében az ő kezében van az irányítás, így a felelősség nagyobb része is ráhárul, mindettől a nő még ártatlanabbnak tűnik, aki az ő kegyeire bízza magát.

Ugyanakkor nem feltétlenül kell, hogy mindez a kiszolgáltatottság köré épülő játszma része legyen. Sokkal fontosabb, hogy egyetértsetek abban, hogy mi az, amit kipróbáltok, és mindketten kedveteket leljétek benne.

Ha ezek a helyzetek egy változatos repertoár részét képezik, akkor színesíthetik az együttléteket. Míg ha valaki kizárólag a hátulról behatoló pózokhoz ragaszkodik, az bizonyos személyiségjegyekről is árulkodhat.

Ezt is szeretjük