18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 szexpóz, amitől megőrül a férfi
Kizárólag 18 éven felülieknek!
Bár a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út, egyéb testrészei is mutathatják a helyes irányt.

Azt hihetnéd, hogy minden titkát ismered, minden vágyát tudod, de ez nem biztos, hogy így van. Álmai és vágyai azonban változhatnak a hormonoktól, a napszaktól vagy a stressz mennyiségétől függően. Figyeld a jeleket, és járj a kedvében.

Az állati szex

Ha elveri a barátait kosárlabdában, vagy egy jó üzletet üt nyélbe, akkor előjönnek az alfahím ösztönei. Ilyenkor lehet, hogy nem akar finomkodni, csak egyszerűen neked esne. Ez könnyen előfordulhat reggelente is, mert ilyenkor a legmagasabb a tesztoszteron szintje a szervezetben.

Ha neked sincs kedved a gyengéd szexhez, egy lágy sztriptízzel magadra irányíthatod a figyelmét. Ezután hagyd, hogy a magáévá tegyen. Irányítsd a fal felé, és csináljátok állva. Hidd el, tetszeni fog neki. Ha erős, akkor szemből meg is tarthat. Még jobban beindíthatod, ha elmondod közben, hogy mennyire jó ez neked, így felturbózod az egóját.

A szuperérzékeny szex

Nem csak a nők igénylik a gyengéd, figyelmes szexet. Sok férfi panaszkodik, hogy nem érinti meg elégszer partnere. Pedig számukra is fontos, hogy ne csak szexről legyen szó.

A titok ott van, hogy találd ki, mikor vágyik a pasid egy romantikus estére. Leginkább akkor vágynak erre, amikor szokatlan környezetben vannak, akár egy hotelben, vagy épp kempingezéskor. Próbáld ki a legérzékibb pózt, és közben suttogj a fülébe.

Üljön törökülésbe, te pedig ülj az ölébe, vele szembe, és tekerd a lábaid a dereka köré. Így a kezeitek szabadon vándorolhatnak, mélyen egymás szemébe tudtok nézni, ez pedig a végletekig fokozza az intimitást. Ez a legkitárulkozóbb póz, ahol látja és érzi az egész tested.

A kisujját sem kell mozdítania

Kedvesed is lehet fáradt, nyűgös, hisztis. A nőkkel ellentétben a férfiak ilyenkor kedvelik a szexet, hiszen nem kell koncentrálniuk, a gyönyör náluk szinte magától jön, és a feszültség is csökken.

Ha érzed, hogy nagyon feszült, mondd azt neki, hogy fel sem kell kelnie a kanapéról. Egy kis sztriptízzel indíts, aztán vedd le a pólóját, csókold végig a testét a nyakától a derekáig, majd kényeztesd egy kicsit a szájaddal.

Hidd el, nem lesz tétlen ő sem. Utána ülj az ölébe fordított lovagló pózban, támaszkodj a combjaira, mert közben látja a feneked.

Az is nagy kéjt jelenthet számára, hogy így a melleidet is könnyen eléri, és simogathatja azokat. Ezek után pedig, ha összeszorítod a PC-izmaidat, akkor olyan orgazmusban részesítheted, hogy máskor könyörögni fog érte.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük