18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 női hiba a párkapcsolatban, amitől a pasi falra mászik

Ha listád van arról, párod mivel húzza ki nálad a gyufát, ideje megtudnod azt is, te mivel borítod őt ki!

Kiborulsz attól, ha párod széthagyja a zoknijait, elvárja, hogy munka után egyedül mosogass, és fel sem merül benne, hogy elhívjon, ha sörözni megy a haverokkal? Nem csak neki lehetnek olyan rigolyái, melyeket nehéz elviselni: bizony, mi, nők sem vagyunk hibátlanok.

A párkapcsolatban élve pedig akármennyire is összeilletek, mindkettőtök számára nehéz lehet egy-két dolgot megemészteni a másik részéről. Ezúttal azt vettük szemügyre, milyen tipikus női fogásoktól borul a bili a pasi oldalán. Ha ezek közül te is hajlamos vagy egy-két hibát elkövetni, nem árt, ha a jövőben próbálsz ezen változtatni - cserébe természetesen te is elvárhatod, hogy a zoknik ne a te közbenjárásoddal kússzanak be a szennyestartóba.

Nyilvános kritika

Minden bizonnyal a párod is tisztában van azzal, ha a teste nem éppen egy görög félistenre hajaz, és azt is tudja, hogy nem a legjobb, hogy képtelen remekbe szabott nyakkendőcsomót kötni, azonban nem biztos, hogy épp a barátai előtt szeretné ezt kritikaként a szádból hallani. Ha magatok között humorosan fel is emlegeted a hibáit, mások előtt jobb, ha inkább arról beszélsz, amire büszke vagy vele kapcsolatban.

Valószínűleg neked sem esne jól, ha párod a barátnőid előtt arról fecsegne, hogy mennyire nem értesz a számítógéphez, ha igaz is, hogy nélküle talán egy vírusölőt sem tudnál felinstallálni. A pasinak a híres férfiúi hiúságát érintő kérdések legalább ennyire kényes témának számítanak, melyeket semmiképpen nem a haverok előtt szeretne megvitatni.

Még a legjobb barátok között is létezik ugyanis egy minimális verseny, ha pedig éppen te buktatod le kedvesed egy gyengeségével, azt kettős kudarcként élheti meg. Vedd figyelembe, hogy ezek olyan intim dolgok, melyek csak rátok tartoznak, és, ha legközelebb társaságba mentek, ne kritizáld a többiek előtt.

Próbatételek

A harmonikus párkapcsolathoz elengedhetetlen, hogy megbízhass a partneredben. Ehhez azonban nincs szükség sorozatos próbatételekre, a legegyszerűbb, ha a megérzéseidre hagyatkozol, és egészen addig, amíg nem tesz semmi olyat, amivel ezt megcáfolná, elhiszed neki, hogy szeret.

Ha előre tudod, hogy régóta szervez egy programot a barátaival, és ezúttal téged nem vinne magával, egyszer még belefér a váratlan telefonhívás, amivel magadhoz hívod, ha valóban szükséged van rá.

De amennyiben az egész csak arról szól - és ezt a telefonban is így tálalod -, hogy, ha igazán szeret, akkor odamegy hozzád, nem csoda, ha ideges lesz. Különösen, ha ez nem egyszer, hanem többször is előfordul, és sorozatossá válnak a ha igazán szeretsz kezdetű mondatok. Sok pasi úgy van vele, hogy szerelmét illetően a bizonyíték az, hogy melletted van, és igen rosszul érinti, ha emellett sorozatos bizonygatásokra van szükség.

Ahelyett tehát, hogy rendszeresen feladatokat adsz partnerednek, higgy inkább a szavainak, és tanuld meg felismerni szerelme jeleit! Ha időről időre mindig kedveskedik neked valami aprósággal, és senkire nem néz olyan szeretettel, mint rád, az sokkal nagyobb bizonyíték, mint az, ha egy telefonhívás miatt hazarohan hozzád a buliból.

Ha érdekel, pontosan milyen árulkodó jelei vannak a szerelemnek, olvasd el cikkünket, és megtudhatod, mennyire van beléd habarodva a pasid!

Szexbünti

Ha valami nagyobb hibát követ el a párod, azzal bünteted, hogy nem bújsz ágyba vele? Ezzel sajnos épp az ellenkezőjét érheted el annak, amit szeretnél, ugyanis pont a szex segítségével kerülhetnétek közelebb egymáshoz, és ez a feszültség feldolgozásában is segítene. Természetesen nem arról van szó, amikor olyan probléma van közöttetek, ami miatt nem is kívánod őt: ez esetben először azt a konfliktust kell átbeszélnetek és megoldanotok, majd csak utána jöhet a békülőszex.

De, ha csak azért fordítasz hátat neki az ágyban, mert a kelleténél tovább nézett egy szoknyás lábat, vagy megint elfelejtette az évfordulótokat, nem csoda, ha végül még nálad is jobban kiborul. A szexmegvonás nem megoldás: ha szeretnéd, hogy valamin változtasson partnered, inkább mondd ki, mert ez a büntetés legalább annyira bicskanyitogató, mint gyerekként a szobafogság.

Hidd el, ha valamit el akarsz érni, az könnyebben megy szexszel, mint anélkül - lehetőség szerint tehát ne mondj nemet az együttlétre, ha egyébként kívánnád a párodat, mert ezzel könnyen kihúzhatod nála a gyufát. Azt pedig talán már említenünk sem kell, hogy amit a pasi hosszútávon nem kap meg a kapcsolatban, azt idővel máshol keresheti.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük