Megszületett Kulcsár Edina harmadik gyereke: G.w.M babafotót posztolt róla

Kulcsár Edina és G.w.M közös gyermeke ma megszületett. A rajongók már hetek óta azt találgatták, mikor jön világra a pici.

Kulcsár Edina és G.w.M gyermeke megszületett
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M gyermeke: a kislány érkezését a büszke apuka tudatta a nagyvilággal. Cuki képet posztolt, amelyen Amarát tartja a karjában.

A szépségkirálynő 2022. augusztus 23-án árulta el, hogy gyermeket vár rapper kedvesétől, a hír nem csak a rajongókat, magát a párost is váratlanul érte. A Dancing with the Stars miatt még a kritikus harmadik hónap letelte előtt bejelentették gyermekük érkezését, hiszen Kulcsár Edina várandósan nem vállalta a táncos műsort.

Kulcsár Edina és G.w.M gyermeke megszületett

Az elmúlt kilenc hónapban rengeteg dolog változott meg az életükben: decemberben megtörtént a lánykérés, februárban pedig a legnagyobb titokban összeházasodtak. Az utóbbi hetekben már a követőik is lázban égtek, mikor születik meg a kislányuk. G.w.M Amara világra jöttét ma ezzel a tündéri képpel tudatta a rajongókkal.

Kulcsár Edina még március végén mesélte el, férjével nem véletlenül választották a különleges hangzású keresztnevet. Fontos volt számukra, közös gyermekük neve ne hétköznapi legyen. Az Amara jelentése: kegyelmes, örökkévaló, hervadhatatlan.

Kulcsár Edina és G.w.M március 14-én a Shazam - Az istnenek haragja című premierjén.
Kulcsár Edina és G.w.M március 14-én a Shazam - Az istnenek haragja című premierjén.
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Mindketten szülőkként léptek a kapcsolatba: G.w.M-nek korábbi párjától egy kislánya és egy kisfia született, és Kulcsár Edina egy kisfiút, majd egy kislányt hozott világra a Csutival kötött házasságában.

Olvasd el, hogy Kovács Áron fiatalabb párja várandós!

Kovács Áron újra apa lesz: a májusban 50. születésnapját ünneplő műsorvezető-énekesnek a kicsi lesz a harmadik gyermeke. 

Kovács Áron 50 évesen apa lesz: 25 évvel fiatalabb párja babát vár

Kovács Áron először beszélt arról, hogy ismét apa lesz, menyasszonya várandós.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük