Szabó Erika babát vár: a Barátok közt egykori színésznője pocakos fotót posztolt

Szabó Erika és orvos férje közel három éve élnek boldog házasságban. Hamarosan pedig szülők lesznek.

Szabó Erika terhes
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Hatalmas örömhírt jelentett be Szabó Erika a közösségi oldalain: első gyermekét hordja a szíve alatt. 

A Barátok közt egykori Tildája és orvos férje közel három éve élnek boldog házasságban. Életükben hamarosan új fejezet kezdődik, szülők lesznek.

Szabó Erika terhes

A 38 éves színésznő babapocakos fotóval jelentette be a gólyahírt. A képet, amely megmutatja, milyen szépen kerekedik a hasa, ide kattintva tudod megnézni.

A Barátok közt Tildájaként egy ország ismerte meg.
A Barátok közt Tildájaként egy ország ismerte meg.
Fotó: RTL/Barátok közt

Az Insta-bejegyzéshez már pár perccel közzététele után elkezdtek jönni a gratulációk. Egykori Barátok közt-ös kolléganője, Som-Balogh Edina is kommenttel fejezte ki, mennyire örül a hírnek.

A színésznő nagyon óvja a magánéletét, a követőivel jobb szereti inkább aktuális munkáit megosztani. A Hot! magazinnal tett kivételt, friss interjújában nemcsak házasságáról, hanem a gyermekvállalásról is beszélt. Kiderült, kedvesével régóta vágytak már kisbabára.

- Nincsenek előzetes elvárásaink azzal kapcsolatban, hogy fiút vagy lányt szeretnénk-e. Bármennyire is közhelyesen hangzik, számomra egyedül az fontos, hogy egészséges legyen.

Nézd meg Dallos Bogi kerekedő babapocakját is!

Dallos Bogi várandós, Puskás Petivel első gyermeküket várják. Az Instagram-oldalaikon jelentették be a gólyahírt. A babapocakos képeket elnézve a hétvégén 26. születésnapját ünneplő énekesnő már túl van a kritikus első három hónapon.

Dallos Bogi babát vár: babapocakos fotókon mosolyog Puskás Petivel

Dallos Bogi és Puskás Peti az Instagram-oldalaikon jelentették be, hogy gyermekük születik.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük