Szabó Erika ritkán mesél orvos férjéről: 2 éve álltak oltár elé
Szabó Erika büszke orvos férjére. Boldog kapcsolatban élnek, de a magánéletüket nem verik nagy dobra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Erika és férje 2020 nyarán titokban esküdtek egymásnak örök hűséget. A Barátok közt egykori Tildája sokáig egyáltalán nem is mesélt szíve választottjáról, csak egy évvel az esküvőjük után árult el először néhány információt arról a férfiról, aki meghódította a szívét.

Akkor a Best magazinnak nyilatkozott, elárulta, hogy szerelme okos, jóképű, vonzó férfi, akire végtelenül büszke, akire felnézhet.

Szabó Erika és férje

2022-ben már a második évfordulójukat ünnepelték. A színésznő ezúttal a Hot! magazinnak árulta el, harmonikusabb nem is lehetne a házasságuk, és már a családalapítást tervezik.

szabó-e
Fotó: Life Tv/Ébredj velünk!

- A férjem orvos, nagyon büszke vagyok rá, és boldog kapcsolatban élünk. Reméljük, hamarosan úgy dönt a Följebbvaló, hogy érkezzék meg az a kisgyerek, aki minket választ szüleinek. Egyelőre van egy kiskutyánk, egy öt hónapos border collie, Leni - biztos, hogy a kisgyerekünkkel szeretni fogják egymást.

Azt, milyen egy csemetével az élet, a színésznő öccse kislányán keresztül már megtapasztalhatta. A közösségi oldalaira is sok közös fotót posztol unokahúgával.

- Natasa négy és fél éves, gyönyörű, édes kiscsaj. Boldogan veszek részt az ő rózsaszín, unikornisos, csillámos világában.

Váradi Zsolt gyerekkora

Váradi Zsolt 12 esztendős volt csupán, amikor egy csapásra országosan ismert tinisztár lett belőle. Azután, hogy 1998. október 26-án berobbant hazánk leghosszabb ideig futó sorozata, a Barátok közt, nem tudott úgy végigmenni az utcán, hogy ne ismerték volna fel.

Ezt is szeretjük