Szabó Erika tavaly nyáron titokban házasodott: férjéről most először beszélt
Szabó Erika és párja 2020 nyarán tartották az esküvőjüket. A színésznő és üzletasszony először mesélt férjéről.

szabo-erika-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Erikát a Barátok közt című sorozat Tildájaként ismerhettük meg: 2003 és 2009 között játszotta Magdi anyus és Vili bácsi unokáját. A Színművészeti miatt intett búcsút az RTL Klub napi sorozatának, 2015-ben diplomázott. 2016 óta a Thália Színház társulatának tagja.

2021 márciusában ismét láthattuk az RTL Klub képernyőjén: öccsével, Józseffel érkezett a Cápák között című műsorba, hogy befektetőt keressenek Simple On You nevű cégükbe, amely a divaton túl a kultúrát is népszerűsíti, hiszen ruházati termékeikre egyedi mintával idézeteket, versrészleteket nyomtatnak. A Cápák úgy döntöttek, a vállalkozáshoz valójában nincs szükségük befektetőre, egyedül is boldogulnak. 

Szabó Erika férje

A Barátok közt tinilányából mára nemcsak felnőtt, 36 éves színésznő és üzletasszony, hanem feleség is lett: 2020 nyarán a legnagyobb titokban megházasodott. Férjéről először a Best magazinnak mesélt. 

Szabó Erika és testvére a Cápák között című műsorban.
Szabó Erika és testvére a Cápák között című műsorban.
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

- A férjem nagyon okos, jóképű, vonzó férfi, akire büszke vagyok, és akivel csodálatos együtt létezni. Nekem mindig fontos volt, hogy olyan ember legyen mellettem, akire felnézek, és úgy érzem, neki is fontos, hogy szellemileg társának tartson, és nőként vonzónak érezzen. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem tervezik görcsösen a jövőt, de közös céljuk a családalapítás, szeretnének szülőkké válni. Önmaguk tudnak maradni a másik mellett, ugyanakkor időnként felcserélik a szerepeket: úgy látják, jót tesz a kapcsolatuknak, ha időnként felcserélik a szerepeket, így például a férfi főz. 

- A férjemmel nagyon hasonló humorunk van, ugyanazokon tudunk nevetni. Ez nem csupán szórakoztatóan jó és üdítő, de össze is kovácsol minket. Amíg lehetőségünk volt rá, minden évben elutaztunk egyszer-kétszer, akár belföldön is, vagy csak néhány órára kiszakadtunk a hétköznapokból kirándulni, biciklizni - ez feltöltött bennünket. 

Szabó Erika a TV2 A Nagy Duett című műsorának kulisszái mögött 2018-ban.
Szabó Erika a TV2 A Nagy Duett című műsorának kulisszái mögött 2018-ban.
Fotó: TV2

Szabó Erika azt is elárulta, hogy fontosnak tartja a mély beszélgetéseket, gyakran vannak építő vitáik is, amit nem bán, ugyanakkor úgy véli, káros a teljes őszinteség, mert vannak problémák és félelmek, amikkel az embernek magának kell megbirkóznia, ne a másikat terhelje velük. 

- Nálunk mindennap van egy-másfél óra, amikor csak egymásra figyelve beszélgetünk Istenről, emberről, halálról, de teljesen hétköznapi dolgokról is. Nekem nem a tárgyi ajándékok a fontosak, a beszélgetés a szeretetnyelvem része, engem ezáltal lehet jól szeretni. 

A Barátok közt gyerekszereplői egykor és most

Szabó Kittit 15 évesen beválogatták a Barátok köztbe. 2009-től 2012-ig formálta meg Bartha Zsolt lányát, Lindát, aztán úgy döntött, visszaül az iskolapadba, és csak a tanulmányaira koncentrál. Nem ő az egyetlen a Barátok közt egykori gyereksztárjai közül, akivel megfordult a világ a sorozat óta. Nézd meg, mennyit változott a többi szereplő az évek alatt!

Cover-fotó: RTL Klub/Barátok közt

Ezt is szeretjük