Hiába volt Berényi Daniként tinisztár: kikapcsolták náluk az áramot, mert nem telt a számlákra

Váradi Zsoltot 12 évesen ismerte meg az ország a Berényi család Danijaként.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Váradi Zsolt 12 esztendős volt csupán, amikor egy csapásra országosan ismert tinisztár lett belőle. Azután, hogy 1998. október 26-án berobbant hazánk leghosszabb ideig futó sorozata, a Barátok közt, nem tudott úgy végigmenni az utcán, hogy ne ismerték volna fel.

Sokan gondolják azt, akik a tévében szerepelnek, azoknak gondtalan az élete, és csillogás veszi őket körül. Ez nem mindig van így, hiába lett ismert Berényi Daniként, nem volt egyszerű a gyerekkora.

Váradi Zsolt gyerekkora

13 évesen váltak el a szülei. Néhai édesapja újranősült, második felesége két gyermeket hozott a kapcsolatba, így lettek négyen egy új család. Bár fiával nem szakadtak el egymástól, mindig beiktatták a közös programokat, a sorozatsztárt az anyja nevelte fel.

A Barátok közt egykori fiataljai egy képen.
A Barátok közt egykori fiataljai egy képen.
Fotó: Instagram/Lékai-Kiss Ramóna

- Anyám fizetéséből éltünk, illetve abból, amit én gyerekfejjel a Barátok közt sorozatban kerestem. Ez nagyjából elég volt a rezsinkre, és akkor még ki kellett találni, miből eszünk majd - kezdte a visszaemlékezést a Best magazinnak 2022 júliusában, a lapnak egy szívszorító esetet is elmesélt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

- Megtörtént, hogy mentem egy Barátok közt-rendezvényre, vörös szőnyegen vonultunk be, nagy ünneplés, dínomdánom, aztán arra mentem haza, hogy édesanyám gyertyákkal világít.

Nem volt pénzünk befizetni a villanyt, kikapcsolták.

Később egyenesbe jöttek, de nem tagadja, nehéz időszak volt ez egy kamasz számára. Utólag nem neheztel az édesapjára sem, hiszen a férfi sem vele és testvérével, sem nevelt gyermekeivel nem kivételezett.

A Berényi család a sorozat legelső epizódjában: Kata (Juga Veronika), Zsuzsa (Csomor Csilla), András (R. Kárpáti Péter) és Dani (Váradi Zsolt).
A Berényi család a sorozat legelső epizódjában: Kata (Juga Veronika), Zsuzsa (Csomor Csilla), András (R. Kárpáti Péter) és Dani (Váradi Zsolt).
Fotó: YouTube/RTL Klub

- Ma már tudom, egy gyerek olyan szülőt, apát és anyát kap, amilyet kap, és úgy kell őket szeretni, amilyenek. A hibáikkal és az összes jó tulajdonságukkal együtt.

A Barátok közt tinisztárjai egykor és ma

Képes összeállításunkból megtudhatod, mi történt a képen szereplőkkel azóta, hogy már nem szerepelnek a Barátok köztben. Így él ma Juga Veronika, Farkasházi Réka, Kinizsi Ottó, Magyar Bálint és az ikonikus széria többi tinisztárja.

Emlékszel Berényi Katára? Juga Veronika és a Barátok közt tinisztárjai egykor és ma

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük