Hiába volt Berényi Daniként tinisztár: kikapcsolták náluk az áramot, mert nem telt a számlákra
Váradi Zsoltot 12 évesen ismerte meg az ország a Berényi család Danijaként.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Váradi Zsolt 12 esztendős volt csupán, amikor egy csapásra országosan ismert tinisztár lett belőle. Azután, hogy 1998. október 26-án berobbant hazánk leghosszabb ideig futó sorozata, a Barátok közt, nem tudott úgy végigmenni az utcán, hogy ne ismerték volna fel.

Sokan gondolják azt, akik a tévében szerepelnek, azoknak gondtalan az élete, és csillogás veszi őket körül. Ez nem mindig van így, hiába lett ismert Berényi Daniként, nem volt egyszerű a gyerekkora.

Váradi Zsolt gyerekkora

13 évesen váltak el a szülei. Néhai édesapja újranősült, második felesége két gyermeket hozott a kapcsolatba, így lettek négyen egy új család. Bár fiával nem szakadtak el egymástól, mindig beiktatták a közös programokat, a sorozatsztárt az anyja nevelte fel.

A Barátok közt egykori fiataljai egy képen.
A Barátok közt egykori fiataljai egy képen.
Fotó: Instagram/Lékai-Kiss Ramóna

- Anyám fizetéséből éltünk, illetve abból, amit én gyerekfejjel a Barátok közt sorozatban kerestem. Ez nagyjából elég volt a rezsinkre, és akkor még ki kellett találni, miből eszünk majd - kezdte a visszaemlékezést a Best magazinnak 2022 júliusában, a lapnak egy szívszorító esetet is elmesélt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Megtörtént, hogy mentem egy Barátok közt-rendezvényre, vörös szőnyegen vonultunk be, nagy ünneplés, dínomdánom, aztán arra mentem haza, hogy édesanyám gyertyákkal világít.

Nem volt pénzünk befizetni a villanyt, kikapcsolták.

Később egyenesbe jöttek, de nem tagadja, nehéz időszak volt ez egy kamasz számára. Utólag nem neheztel az édesapjára sem, hiszen a férfi sem vele és testvérével, sem nevelt gyermekeivel nem kivételezett.

A Berényi család a sorozat legelső epizódjában: Kata (Juga Veronika), Zsuzsa (Csomor Csilla), András (R. Kárpáti Péter) és Dani (Váradi Zsolt).
A Berényi család a sorozat legelső epizódjában: Kata (Juga Veronika), Zsuzsa (Csomor Csilla), András (R. Kárpáti Péter) és Dani (Váradi Zsolt).
Fotó: YouTube/RTL Klub

- Ma már tudom, egy gyerek olyan szülőt, apát és anyát kap, amilyet kap, és úgy kell őket szeretni, amilyenek. A hibáikkal és az összes jó tulajdonságukkal együtt.

A Barátok közt tinisztárjai egykor és ma

Képes összeállításunkból megtudhatod, mi történt a képen szereplőkkel azóta, hogy már nem szerepelnek a Barátok köztben. Így él ma Juga Veronika, Farkasházi Réka, Kinizsi Ottó, Magyar Bálint és az ikonikus széria többi tinisztárja.

Ezt is szeretjük