Kovács Áron 50 évesen apa lesz: 25 évvel fiatalabb párja babát vár

Kovács Áron először beszélt arról, hogy ismét apa lesz, menyasszonya várandós.

Kovács Áron párja babát vár
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kovács Áron újra apa lesz: a májusban 50. születésnapját ünneplő műsorvezető-énekesnek a kicsi lesz a harmadik gyermeke. 

A sztár tavaly novemberben állt először a nyilvánosság elé új párjával. Ekkor már négy éve alkottak egy párt Zsófival.

Kovács Áron párja babát vár

- Zsófi lenyűgöző személyiség, aki első perctől szereti a gyerekeimet, ők pedig viszont. Úgyhogy bennem nincs kérdés. Hogy esküvő vagy baba lesz előbb, abban viszont modern gondolkodásúak vagyunk. Ahogy az élet írja - mondta akkor a Story magazinnak jóval fiatalabb párjáról, aki idén tavasszal ünnepli a 25. születésnapját. 

A lánykérés már megtörtént, A Dal 2023 első válogatójának egyik legmeghatóbb pillanata volt, amikor Kovács Áron előadta Lennél című dalát, amit a párjának írt a lánykérésre. Zsófi természetesen igent mondott, az énekes pedig továbbjutott a Duna dalválasztó műsorában. 

- Négy éve ismerem a mátkám, és nemhogy enyhülne az iránta érzett szerelmem, hanem egyre erősödik. Nekem nagyon sok szerzeményem van, ennél lehet, hogy van jobb, de igazabb nincs, ezt biztosan állíthatom - vallotta be a Best magazinnak.  

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A hetilapnak beszélt először arról, hogy menyasszonya az első gyermekükkel várandós.

- Nemsokára ötven leszek, és még nem akarom hintaszékben hátradőlve nézni, ahogy nő a fű, ez nem én vagyok. Lehet, hogy amikor majd biciklizni tanítom a legkisebb gyerekemet, akkor az már kicsit nehezebben megy, kicsit szuszogok, de ez nem baj. A két nagyobb gyerekemet mindennél jobban szeretem, és a majdani, harmadik gyerekemet is ugyanezzel a szeretettel és érdeklődéssel veszem majd körbe.

Nézd meg Mester Tamás 20 évvel fiatalabb párját is!

Bogi rövid, barna hajú nő, akinek bájos vonásai és őzikeszemei vannak, amellyel nem csoda, hogy levette a lábáról a Megasztár egykori zsűritagját.

Ő Mester Tamás 20 évvel fiatalabb párja: Bogi szintén művész

Mester Tamás először mutatott közös fotókat új párjáról a Facebookon.

Elolvasom

Cover-fotó: VIASAT3

Ezt is szeretjük